עבור לתוכן

לזיין בבית - בעיה - האם גם לכם יש אותה

Featured Replies

פורסם

Chymes, אני ממליץ לך בחום להתעניין ב David DeAngelo (אפשר להוריד חומר שלו מ EMULE או טורנטים) או במפ"י הישראלים.

לא תאמין איך עולמך ישתנה.

• תגובות 126
  • צפיות 16.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתם חושבים שזה בעיה ? תנסו לעשות את זה בשרותים !

done it... שירותים של מקס ברנר חחח האמת כשמזדינים במקומות כאלו זה יותר בשביל הקטע מאשר בשביל ההנאה.. בדיוק כמו שירדו לך באמצע נהיגה.

באמת אף פעם לא הבנתי את הקטע של לעשות את זה בשירותים ובאוטו.

נראה לי ממש מעפן בשניהם. סתם אין מקום לזוז\ממש מטונף. מה הטעם?! :nixweiss:

באוטו מה רע? מזיזים את המושבים קדימה ומקפלים אותם.. אחלה סלון! הבעיה היא שלפעמים הפיקוח עירוני עוצר מול האוטו מלא האדים והרועד שלך ומאיר עם אורות גבוהים כדי לנסות לראות משהו חחחחח

שמע, לפעמים גם אין ברירה... בכנות, 90 אחוז מהזיונים שלי באוטו ... מכינים מטליות לחות בשביל הגמירה [כשזה בלי קונדום] והכול בסדר.. אתמול מישהי דיממה לי באוטו ועל הזין [וכל היד שלי גם היתה לי דם] שבמקרים כאלה זאת ממש אבל מממשש בעיה.. למה היה פס זיעה של החריץ שלי על המושב האחורי וחשבתי שזה דם... שעה אני יושב מנקה חחחח מזלי זה היה סתם פס של החריץ

ד"א, למי שאין כ"כ הרבה אפשרויות לזיין בבית - תמצאו מתעמלות קרקע!!

אתה יודע שבטון מזוין מסרטן ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו חזק! גם שאר היציאות של אנשים פה חזקות רצח!

בקשר לקטע עם הבחורות שמשחקות אותה קשות להשגה והכול - כתבתי פעם שיר על בחורות כאלו ושמתי במקושרים :

http://www.mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=118905

אני מבקש לא להתייחס לקול שלי.. הוא מעפן חחח

הודעה לכמה בחורים פה - אני מפציר בכם לשנות את הרגלי החיים שלכם. לא' date=' זה לא כדי "לתפוס זיונים" או משהו כזה... חרא על הזיונים וחרא על הבנות(!) קודם כל אתם צריכים להנות מהחיים לאהוב אותם ואת עצמכם. אני רואה פה אנשים אומללים ומרחמים על עצמם במקום להבין שחיים רק פעם אחת וחבל לבזבז את החיים. בתור אחד ששכב בלא מעט טיפולים בבית חולים ומבין עכשיו איך להעריך את החיים כמו שהם, אני יכול להגיע לכם שאתם באמת אינפנטילים אם אתם לא יוצאים ועושים משהו עם עצמכם!!! יש אנשים ששוכבים עכשיו בערש דווי, גוססים וכל מה שהם רוצים זה רק לראות עוד יום בחיים שלכם בזמן שאתם, שיש לכם הכול!!! יש לכם בריאות [וזה הכול'] יכולים לעשות כל מה שבא להם אבל לא מנצלים את זה. אני יכול למנות לכם שמות של לפחות מיליון אנשים שהיו ששים להתחלף עם כל אחד ואחד מכם. הבעיה שיש חוסר הערכה וזה לפעמים ממש אבל ממש מעצבן אותי... צריך לדפוק לכם משהו בראש כדי שתבינו שצריך להפסיק לרחם על עצמכם כמו אנשים אומללים ולצאת ולעשות עם עצמכם משהו...

צאו היום ותעשו ריצה... לכו לחדר כושר אולי תכירו אנשים שם ותתחברו וככה תעשירו את חיי החברה שלכם ובזה את אהבת ושמחת החיים שלכם. לא משנה - מכוער, עני, מוגבל לא משנההההה אני בטוח שאתם יכולים למצא פיתרון כלשהו.. שאלה - יש שני אנשים בלי חברים, למה ששניהם לא יהיו חברים אחד של השני? יש בחורה שלא מוצאת אף בחור, ואף בחור שלא מוצא אף בחורה - למה שאתה לא תקח את הבחורה הזו? מה חסר בך? וגם מה שחסר בך, היה חסר ויהיה חסר בעוד מליון אנשים שימצאו מישהי כי הם אהבו את החיים והסתכלו עליהם מפרספקטיבה חיובית.

טוב עזבו.. i rest my case

עריכה :

יאללה אנשים מה כל אחד שמזיין יתחיל עכשיו לפתוח שאלות בנושא רק כדי לכולם ידעו שהוא מזיין ברבים?!

אויש תעשה לי טובה.. אני לא מכיר פה אף אחד ואף אחד לא מכיר אותי.. אני לא צריך להוכיח כלום לאף אחד, במיוחד לא לך בטח שבטח לא להשוויץ. אם תשאל למה פתחתי דווקא פה?! כי זה מקום שכיף לי לדבר בו.. יש פה אחלה אנשים ולמרות שזה פורום מחשבים - זה לא אומר שאנשים פה לא יודעים דבר או חצי דבר בקשר לדברים האלה. שמעתי שיש פה אפילו אנשים נשואים. ובכל זאת, מה רע בעוד דיון על זיונים?! :-) [דופק חיוך של ילד בן 12]

פורסם

לדעתי לא לזיין בגיל 22, ובמיוחד להרגיש כאילו זה לא באופק ולא יקרה לעולם, זו בעיה. רוב האנשים שאני מכיר שבגיל הזה ולא מצליחים להיות עם נשים, מתוסכלים מזה.

מי שזה טוב לו- שבושם לו. זכותו של כל אחד לחיות איך שהוא רוצה.

UltraWaveMUSA, דם זה אחד הדברים המעצבנים. גועל נפש.

בגלל זה גיליתי שאסור לעשות זאת בכל נק' שקרובה למחזור.

(למרות שיש משפט שאומר "טרקטור טוב חורש גם בבוץ" ;D)

פורסם
  • מחבר

זה לא היה המחזור אבל עזוב...

ובלי שום קשר - לא לחשוב שאתה טוב מספיק בשביל לקיים מערכת יחסים בריאה זו בעיה, במיוחד בגיל מעל 18 - אני ממליץ, ברצינות, ללכת לטיפול פסיכולוגי שהפסיכולוג יוציא אתכם מהרעיונות המטומטמים שהכנסתם לעצמכם לראש ושינער מכם את הדימוי העצמי הנמוך והלא מוצדק שלכם.

פורסם

כן, לא חשבתי שזה היה.

יכולות להיות מספר סיבות...אני מניח שלא נכנס לזה פה.

אני לא חושב שזו בדר"כ הבעיה של אנשים.

הבעיה היא ליצור את זה. לא בדיוק "לקיים".

אני חושב שאני גם כרגע לא ממש יכול לקיים מערכת יחסית "בריאה".

פשוט אין לי כח לבנות.......... מזיינות את השכל בלי סוף. אני לא ממש אוהב את הקונספט של חברה.

אחרי חברה של שנתיים וחצי אני לא ממש שואף לחברה כרגע. סתם מעצבן.

מצד שני, עדיין יש לי בעיה מוסרית כלשהי בנוגע ללזיין מישהי שהיא לא חברה שלי ולא איכפת לי ממנה. אני אאלץ להתגבר, אני מניח.

פורסם

אני חושב שזו בעיקר בעיה של התרבות והחברה , שגורמת לנשים ולגברים להתנהג בצורה מסויימת , ויש אנשים שזה לא מתאים להם.

אני חושב שפעם זה היה יותר קל. היום עם התרבות הזאת של המוזיקה המסויימת , והמקומות בילוי , והכסף.

בגלל זה יש כל כך אתרי הכרויות באינטרנט ומלא דברים.

אבל אני חושב שאם יש בן אדם מעל גיל 20 שאף פעם לא עשה סקס , הוא חייב ללכת ולעשות את זה כמה שיותר מוקדם.

כי כמה שהוא יחכה יותר יהיה לו יותר קשה אחר כך , ואני לא מדבר על זה שבנות גם מתייחסות לאיכות של הגבר במיטה.

אני חושב שהאדם מטבעו חייב לעשות סקס , ואוננות זה לא אותו פורקן של הורמונים אני חושב.

לא חייבים קשר זוגי , אבל אני חושב שאסור להתנזר מסקס.

וקרירן , מישהו אמר שאתה חייב להציע עצמך רק לבנות השרון ?! מה יש לך מאיזור השרון ? חסרות בנות בארץ ?

חסרות יהודיות ב ג'יי דייט ? למה אתה חושב שבחורה ישר תסתכל על הכסף שלך ומה שיש לך להציע ?

זה רק במידה ואתה מחפש נישואים. אתה יכול לחפש מישהי סתם להעביר איתה את הזמן.

פורסם

UltraWaveMUSA, אם הבנתי אותך נכון, זאת אחת הדרכים הכי גרועות ששמעתי עליהן לאבד את הבתולין[לבחורה]

פורסם

זה לא היה המחזור אבל עזוב...

ובלי שום קשר - לא לחשוב שאתה טוב מספיק בשביל לקיים מערכת יחסים בריאה זו בעיה, במיוחד בגיל מעל 18 - אני ממליץ, ברצינות, ללכת לטיפול פסיכולוגי שהפסיכולוג יוציא אתכם מהרעיונות המטומטמים שהכנסתם לעצמכם לראש ושינער מכם את הדימוי העצמי הנמוך והלא מוצדק שלכם.

UltraWaveMUSA, אם הבנתי אותך נכון, זאת אחת הדרכים הכי גרועות ששמעתי עליהן לאבד את הבתולין[לבחורה]

זה גם מה שאני הבנתי...באמת באסה לה מצד שני אף אחד לא ממש מכריח אותה,בחירה שלה=>בעיה שלה ושתתמודד עם התוצאות של ההחלטה שלה.

בכל מקרה ,UltraWaveMUSA, סחטיין ושמעתי שדם יורד עם מים קרים[הכי חשוב לא להשתמש בחמים]

פורסם
וקרירן , מישהו אמר שאתה חייב להציע עצמך רק לבנות השרון ?! מה יש לך מאיזור השרון ? חסרות בנות בארץ ?

חסרות יהודיות ב ג'יי דייט ? למה אתה חושב שבחורה ישר תסתכל על הכסף שלך ומה שיש לך להציע ?

זה רק במידה ואתה מחפש נישואים. אתה יכול לחפש מישהי סתם להעביר איתה את הזמן.

אני גר בשרון ואין לי רכב

ככה שאני צריך ליסתכל איפה שאני מתגורר

ואם היתי מכיר תעזור-פה כסף מדבר זה משפט מאוד נכון

פורסם
  • מחבר

:-X

זה לא כזה נורא... האמת שהיא רצתה והיא בכוונה כל פעם נפגשה איתי רק בשביל זה.. [אני וחבר שלי כל פעם איתה ועם חברה שלה... אפילו פעם אחת לא יצאנו איתן.. תמיד זה קצת עם נרגילה וישר למכוניות או לבית של החבר]

זה שהגיב לפני - אויש תעשה לי טובה... תפסיק למצא תירוצים כדי לעודד את עצמך שאין לך שליטה במצב

פורסם

קרירין, אם אין לך רכב, איך אתה מגיע לאיפה שאתה עובד? (זה בדירות של אנשים, לא? אתה לא נוסע עם ציוד באוטובוס אני מניח)

פורסם

שמע מה אתה מיתבייש ?

תעשו את זה בשקט וזהו

מה ההורים שלך יגידו לך כבר שאתה מזיין בגיל 18 ? שאסור ?

פורסם

קרירין, אם אין לך רכב, איך אתה מגיע לאיפה שאתה עובד? (זה בדירות של אנשים, לא? אתה לא נוסע עם ציוד באוטובוס אני מניח)

באוטו של האח שהוא בעל העסק

פורסם

טוב, אז אם אין לך רכב שאיתו אתה יכול לצאת עם בחורות, כל מה שנותר לי להגיד הוא....תקנה אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים