עבור לתוכן

לזיין בבית - בעיה - האם גם לכם יש אותה

Featured Replies

פורסם

נראה לי יש כאן מצב לסטארט אפ

אני משכיר חדר לכל מי שרוצה לפי שעה, בואו תזיינו תצרחו, תדפקו על הקירות, למי אכפת...

אפילו נארגן לכם כיבוד

יש קונים?

• תגובות 126
  • צפיות 16.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה ת'ראד קאלט. קורע ! :hat:

אצלי ההורים פשוט החליפו מיטה כי נשבר להם הזין. היתה לי מיטה עם קפיצים. (אני פתוח עם ההורים, אז לא כזה מפדח)

פורסם

לא יכלתי שלא לשים לב לתסכול שיש פה למספר אנשים לגבי החיים שלהם (בחיים לא תהיה לי חברה, בחיים לא יהיה לי זיון וכו'...).

למה שפשוט לא מעשו עם זה משהו? שפרו את הדימוי העצמי שלכם.

ישנם הרבה אנשים שיכולים לעזור לכם לעלות מהשפל, תעזרו בהם (לחלקכם אפילו הצעתי כמה פתרונות בפרטי).

בקיצור, תהיו אופטימיים ושנו את החיים שלכם.

אני לא מתוסכל, אני אומר את האמת.

נמאס לי לנהל ראיונות עבודה (ככה אני מתאר שיחה "טיפוסית" עם בחורה), נמאס לי לראות בחורות בורחות ממני כאילו אני נושא מחלות, נמאס לי מבחורות שממציאות תירוצים מהתחת רק כדי להתחמק ממני או להעביר "רמז" שאני לא רצוי. אני לא מאשים את הבחורות בארץ, באמת. אני לא מאלה שטוענים "רק בארץ בחורות מתנהגות ככה". זה לא נכון. בחורה היא בחורה גם באפריקה. צורת החשיבה דומה.

וזה לא בגלל המראה. אני לא חתיך, אבל גם לא איזה יצור ביצות. אני בינוני. מקום טוב באמצע. וזה גם לא קשור כי בחורות נמשכות לאופי, לא למראה. מה לעשות אני לא נולדתי וגדלתי עם אופי שבחורות מוצאות מושך. אני יותר מידי "כבד" או "לא זורם". מה לעשות אני לא נהנה במקומות הבילוי של צעירים כמו מועדונים. אני תמיד מרגיש לא קשור ויש לי הבעת פנים כזאת האומרת "מה לעזאזל אני עושה פה". אני לא מוכן לכפות על עצמי התנהגות שאני לא מתחבר אליה ולא מסכים איתה רק כדי להשיג זיון. אני יכול לחיות גם בלי זה, באמת.

פורסם

אני לא מתוסכל, אני אומר את האמת.

נמאס לי לנהל ראיונות עבודה (ככה אני מתאר שיחה "טיפוסית" עם בחורה), נמאס לי לראות בחורות בורחות ממני כאילו אני נושא מחלות, נמאס לי מבחורות שממציאות תירוצים מהתחת רק כדי להתחמק ממני או להעביר "רמז" שאני לא רצוי. אני לא מאשים את הבחורות בארץ, באמת. אני לא מאלה שטוענים "רק בארץ בחורות מתנהגות ככה". זה לא נכון. בחורה היא בחורה גם באפריקה. צורת החשיבה דומה.

וזה לא בגלל המראה. אני לא חתיך, אבל גם לא איזה יצור ביצות. אני בינוני. מקום טוב באמצע. וזה גם לא קשור כי בחורות נמשכות לאופי, לא למראה. מה לעשות אני לא נולדתי וגדלתי עם אופי שבחורות מוצאות מושך. אני יותר מידי "כבד" או "לא זורם". מה לעשות אני לא נהנה במקומות הבילוי של צעירים כמו מועדונים. אני תמיד מרגיש לא קשור ויש לי הבעת פנים כזאת האומרת "מה לעזאזל אני עושה פה". אני לא מוכן לכפות על עצמי התנהגות שאני לא מתחבר אליה ולא מסכים איתה רק כדי להשיג זיון. אני יכול לחיות גם בלי זה, באמת.

בשביל זה יש זונות.

פורסם

בשביל זה יש זונות.

זה אולי ידהים אותך, אבל לא כולם ממהרים להיפטר מבתולים כאילו מדובר במחלה סופנית. ואגב, שמעתי את ההצעה הזאת אלף פעמים. זה מתקשר להתנהגות שאני לא מסכים איתה.

פורסם

גם אני שונא מעדונים זה זבל

אין כמו מסיבות טבע :smile1:

פורסם

מי שהולך לזונה כדי להיפטר מהבתולים שלו הוא מסכן

פורסם

חחח... אני מת על דיונים כאלה....

לנושא:

תראה גבר, שום דבר לא יסדר אותך כמו לספר להורים.

תגיד להם "אמאבא, היום דנה\שרה\לאה\משה באה אלי, אנחנו ניהיה בחדר" (בשלב הזה בדרך כלל עולה להורים חיוך מבין על הפנים)

אם הם עדיין לא מבינים אז תגיד "אפשר יהיה לקבל קצת פרטיות?"

כאילו תכל'ס, ת'בן 18 או כמעט 18, הגיע הזמן, אין מה לעשות...

כמו שההורים שלי אמרו לי, "אנחנו מעדיפים שתעשה את זה במיטה שלך בבית! מאשר באיזה חור במזבלה בחוץ"

לי אין כבר את הבעיה הזאת, כמעט מ גיל 17~18 אני גר לבד לגמרי בעיר אחרת במרחק של 300 ק"מ מההורים.. =)

פורסם

אני בן 18 מלפני שבועיים ועוד לא עשיתי סקס וגם נראה לי שאני לא ייעשה עד אחריי הצבא.

פורסם

דיי כבר אנשים. למה לעזאזל אתם באים וכותבים בפורום בלי קשר שעד גיל 40 לא תזיינו?! זה לא מעניין אף אחד, זה לא עוזר לאף אחד, וזה סתם מראה מה אתם חושבים על עצמכם. יש דברים שלא צריך לספר לכולם. במיוחד שאף אחד בכלל לא שואל.

Anatoli.

פורסם

יאללה אנשים מה כל אחד שמזיין יתחיל עכשיו לפתוח שאלות בנושא רק כדי לכולם ידעו שהוא מזיין ברבים?! עדיף לשים סטייקר על האוטו גם אני מזיין, לשלוח מכתבים למדור הסקס של מעריב לנוער או להתקשר לוורדה רזיאל אבל חאלס על הפורום מחשבים.

אני רואה חתולים מזיינים אחד את השני ברחוב ואין להם בית נו והם באים בתלונות? מה עושה הומלס שהוא מזיין גם יבוא יכתוב בפורום, לכל זיון יש ת'בעיות שלו אני מבין ? אבל כאילו מה הבעיה הקשה שאי אפשר לפתור אותה לבד מבלי ללבוא ולספר לכל האינטרנט שאתה מזיין.. שב דבר עם ההורים שיחה רצינית תגיד להם שמעו אבא אמא יש לי בעיה לזיין בבית ... תקוף את הבעיה.

פורסם

עדיף לשים סטייקר על האוטו "גם אני מזיין"...

שב, דבר עם ההורים שיחה רצינית. תגיד להם שמעו אבא ואמא יש לי בעיה לזיין בבית ... תקוף את הבעיה.

בקשר לסטיקר, עכשיו אני נזכר שבתוכנית טלויזיה "רק בישראל" מבקשים רעיון לסטיקר חדש ש"ידביק" את המדינה.

אני כבר רואה את זה, המוני צעירים נרגשים שאבדו את בתוליהם מדביקים בגאווה את הסטיקר "גם אני מזיין" על השמשה האחורית - איזה להיט!

בקשר לשיחה עם ההורים, זה כבר ממש עזות מצח. זה הבית שלהם ואינני מאמין שהם יצאו במיוחד בשבילו.

את אמא בטח שלא הייתי משתף בזה, ואבא שלי אולי עוד היה מבקש להצטרף!1760.gif

פורסם

דיי כבר אנשים. למה לעזאזל אתם באים וכותבים בפורום בלי קשר שעד גיל 40 לא תזיינו?! זה לא מעניין אף אחד, זה לא עוזר לאף אחד, וזה סתם מראה מה אתם חושבים על עצמכם. יש דברים שלא צריך לספר לכולם. במיוחד שאף אחד בכלל לא שואל.

Anatoli.

:goodposting:

ממש מילים כ0000000179_M.jpgות

פורסם

Chymes, אני ממליץ לך בחום להתעניין ב Davis DeAngelo (אפשר להוריד חומר שלו מ EMULE או טורנטים) או במפ"י הישראלים.

לא תאמין איך עולמך ישתנה.

אם אתה מתעניין בנושא אתה מוזמן לדבר איתי (יש טובים מדיוויד דיאנגלו לדעתי, אבל הוא מסביר בצורה מעולה את הראש שצריך להיות בו ולמה צריך וכדאי להתחיל להשתנות).

בנוגע ללדבר בפורום על זיונים- מי שלא טוב לו, לא צריך להיכנס. יש פה מספיק נושאים שלא מעניינים אותי ואני פשוט לא נכנס אליהם.

לפי מה שאני יודע זה לא עובר על שום חוק. מה הטעם לשאול "מה הקטע בזה?".

ומה הקטע בלדבר על... מסעדות, לדוגמה?! בדיוק אותו קטע. החלפת מידע.

פורסם

למה שהוא יצטרך להתאים את עצמו? מי אמר שהמצב שהוא נמצא בו רע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים