עבור לתוכן

בקשה לחוות דעת על המסך הבא: AOC LCD 24 416V

Featured Replies

פורסם

מדובר במסך עם נתונים שעל פניהם טובים מאוד ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביו ?

לציין כי מדובר ב- 24 אינץ 1920 על 1200 במחיר נמוך יחסית לנתונים - 2230 ש"ח :nixweiss:.

הדרישות שלי מהמסך הם צבעים כמה שיותר אמיתיים ואיכותיים ,למשחקים מהירים ולפעמיים גם לסרטים.

פורסם

מדובר על מסך שלא יספק אף אחד מהדברים שאתה רוצה מלבד זמן תגובה מהיר.

המסך הינו מסך 24" עם פאנל TN מהסוג שהכי פחות מומלץ למי שצריך צבעים אמיתיים או דיוק צבעים כלשהו.

זויות הצפיה צרות מאוד ויחס הניגויודת של המסך נמוך בפועל.

בגדול לשימושים שלך עדיף להשקיע סכום זהה ב 2007WFP של דל שמגיע עם פאנל וארגונומיה איכותיים בהרבה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

לגבי המסך שהמלצת רשום כי התדירות שלו היא MS 16 ,האם זה מספיק מהר למשחקים ,האם לא היו לי מריחות ?

http://prad.de/en/guide/screen3030.html

פורסם

16ms הוא זמן התגובה שחור-לבן-שחור אשר נמדד לפי תקן ISO, לאף מסך LCD הוא לא מחמיא ולכן רוב החברות בוחרות

פשוט לא לפרסם אותו אלא את נתון האפור-אפור, בנתון הזה פאנלים מסוג S-IPS מציגים זמן תגובה של 5-6ms בקירוב

במציאות(נתון שנמדד במעבדה ולא נתון של חברה) ככה שהמסך הנ"ל יהיה מהיר לפחות כמו כל מסך TN.

ישנה כמובן הסבירות שעדיין תראה מריחות בגלל הצורה שבה המוח שלנו עובד והדרך שבה אנו רואים דברים(נושא מאוד סוביקטיבי).

אם אכן תראה מריחות תוכל להיות בטוח שאפילו במסך 1ms תוכל לראות מריחות ככה שזה לא באמת ישנה.

פורסם
  • מחבר

תודה הבנתי :)

קראתי עוד המלצות חיוביות לגביו ,תענוג יקר ,אך לדעתי כמו שנאמר "אם כבר אז כבר משהו טוב" לא משהו שיביא כאבי ראש ולב. :xyxthumbs:

אחרי הקניה וההתנסות במסך אני ינסה להביא איזה חוות דעת אישית לגביו שתעזור גם לאחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים