עבור לתוכן

בעיה מוזרה מאד בזיכרון הוירטואלי.

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מאד מוזרה ב-windows

אני צריך עזרה דחוף...

מותקן אצלי windows xp home edition אורגינל,נוד32,וספייוור דוקטור ואני עושה סריקות כמעט כל יום וסורק כל קובץ שנכנס לי למחשב.

אחרי פירמוט מלא אני מתחיל להתקין את כל התוכנות,אני יוצר מוזיקה אלקטרונית וזה כרוך בלהתקין הרבה תוכנות (vst למי שמכיר),ואת כל הדרייברים

שלי,אחרי שאני מאתחל את הווינדוס מופיע לי חלון שאין לי זיכרון וירטואלי במחשב ושעליי לסדר את זה,אני נכנס להגדרות של הזיכרון הוירטואלי ומסדר

את ואז הוא מבקש שאני יאתחל את המחשב שההגדרות ייכנסו לתוקף,אני מאתחל ושוב מופיע לי אותו חלון,לפעמים לא עולה לי הווינדוס והוא נתקע על

על חלון הטעינה שלו ואז אני צריך לעשות reset ולאתחל שוב ושוב עד שעולה ושוב עולה המסך שאין לי זיכרון וירטואלי.

עכשיו,אני עושה סריקות עם כל תוכנת ספייוור ואנטי וירוס אפשרית ומעדכן את הווינדוס ב-windows update והוא לא מגלה כלום,אפילו השתמשתי ב-xpmanager ועשיתי בדיקה של קבצי ווינדוס לראות אם חסר לי קבצי מערכת,וכלום לא מסדר את הבעיה הזאת,אני בטוח שזה ספייוור אבל אם שום תוכנה לא מגלה אותו איך אני אמור לדעת איפה זה נמצא בישביל לא להתקין אותו שוב ?

זה משהו מאד מוזר שאין לי מושג איפה להתחיל לחפש,הדבר קרה לי גם לפני 8 חודשים והייתי צריך לפרמט ומוזר לי שאם זה ספייוור אז איך לא הוציאו עידכון שלו

בתוכנות הספייוור ואנטיוירוס,לא ניראה לי שזאת בעיית חומרה כי זה דבר שקשור לתוכנה.

אפילו ניסיתי להתקין ווינדוס פרוץ בישביל לבדוק אם זה בעיה אולי בדיסק של הווינדוס ועדייi זה קורה,לא לפני שאני מתקין את כל התוכנות.

אני מקווה שמישהו כאן מכיר שמע או שהתעסק עם הבעיה הזאת כי כל מי שאני מכיר לא נתקל בזה.

אשמח לעזרה לפני שאני מפרמט את המחשב שוב ואני ייצתרך להתקין איזה 200 תוכנות שוב....

תודה,

יהונתן מורגן.

פורסם

מה ההודעת שגיאה בדיוק?

איזה מפרט מחשב יש לך?

פורסם

יכול להיות שזאת אחת התוכנות שאתה מתקין, בכל מקרה נס לעשות שיחזור מערכת לפני שהדבר התחיל ואל תתקין כלום אחר כך ותראה אם הכל בסדר, אם כן אז יכול להיות שאלה אחת התוכנות שאתה מתקין שגורמות לזה.

פורסם
  • מחבר

Nihility

המפרט שלי כתוב במפרט מחשב.

Vaknir

ניסיתי אחי,לא עובד,אני מנסה משהו אחר עכשיו יש ב-TUNEUP אופציה שנקראת DISK DOCTOR זה מחפש שגיאות בכונן

שמעלה את המסך הכחול שבודק את הדיסק שאתה מאתחל,אני עובד עם שני הרדיסקים אחד RAPTOR לסיסטם והשני לאיכסון

יכול להיות שהעמסתי על הסיסטם יותר מידי וכבר לא היה מקום לזיכרון וירטואלי(למרות שיש עכשיו איזה 25 ג'יגה פנוי),

אני ינסה את זה ואם לא יילך,מה אני יעשה אני חייב לפרמט עוד הפעם ולהתקין תוכנה תוכנה,בזהירות כמובן....

אבל,אם למישהו יש רעיונות אז בכיף...

תודה,

יהונתן מורגן.

פורסם

ממה שאתה מתאר נשמע שאחת התוכנות דופקת לך את הווירטואל ממורי.

פשוט כמו שאמרת, תתקין ווינדווס, תעדכן אותו במלואו ללא התקנת שום תוכנות נוספות ותבדוק מה המצב, אם הווירטואל ממורי תקין (ולדעתי הוא יהיה תקין) תתחיל להתקין תוכנה תוכנה וכל פעם לעשות ריבוט ולבדוק מה מצב הווירטואל, לדעתי תגלה שאחת התוכנות שלך סוררות ומתעסקות לך בווינדווס. אם זה קורה אחרי התקנה נקיה אז כבר מדובר על בעיה מעניינת....

פורסם
  • מחבר

DrizziTx

אחי כבר פירמטתי 3 פעמים,אתה צודק הכל תקין אחרי פירמוט,ורק אחרי שאני מתקין את הVST העיניין הזה מתחיל לקרות,

מה שמגניב אותי זה שזה קרה לי גם לפני 8 חודשים ועדיין אין תוכנת ספייוור ווירוס שמגלה את זה.

כאילו יצרו את הספייוור הזה רק בישבילי,כבר התרגלתי להיות אחד מהמיליון שיקרה לו דבר כזה.

אז אתה אומר אני יפרמט ואז יתקין תוכנה תוכנה ויאתחל כל פעם...פששש...לא רציתי לעשות את זה...זה ייקח לי שעות.

תודה,

יהונתן.

פורסם

Nihility

המפרט שלי כתוב במפרט מחשב.

1. כתובים לך שם שני מפרטים

2. תשנה בבקשה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית כגון "בעיה עם הזכרון הוירטואלי"

3. עדיין לא אמרת מה ההודעת שגיאה שאתה מקבל

4. ניסית לבדוק כמה זכרון וירטוראלי המערכת צורכת? ניסית להגדיל את הזכרון הוירטואלי?

פורסם
  • מחבר

Nihility,

סליחה זה ה-desktop,ווינדוס ממליץ 3069 ל-C:

אני משנה את זה וזה חוזר כל פעם,זה נראה לי ספפיוור.

וההודעה זה.."אין קובץ דפדוף במחשב אנא כנס למערכת\מתקדם ותגדיר את קובץ הדפדוף מחדש"

אני עושה את זה,מאתחל ושוב זה קורה.

פורסם

(תשנה את הכותרת לאחת אינפורמטיבית)

תנסה את זה

http://support.microsoft.com/kb/315270

שים לב שזה מתוך ה SAFE MODE

בעקרון מדובר על שינוי ההרשאות של הכונן, זה נשמע בדיוק כמו מה שיש לך.

פורסם
  • מחבר

Nihility.....

איזה תותח אתה אחי,כל הכבוד,רק אל תשאל..חחח...פירמטתי את המחשב אתמול בלילה,wow,אבל סגרת לי פינה עצבנית.

אני ממש מודה לך,וכניראה אני לא צריך לפחד להתקין את התוכנות שלי מחשש לספייוור או וירוס.

שיחקת אותה בענק,תודה. :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים