עבור לתוכן

8 מגה וכל המהירויות החדשות-מישהו ניסה ?

Featured Replies

פורסם

המחירים מתחילים לרדת בגלל הכניסה של ה8 מגה ושווה לחשוב על שידרוג אולי...

למי שיש פה 8 מגה ויכול לשתף אותנו באיכויות הורדה,העלאה משחקי רשת לאגים וכל השטויות שמשתמשים ישראלים מכירים מה750K.

• תגובות 42
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש עכשיו בהוט 10 מגה מה אתם אוצרים שווה? או שהכול חרטה וזה לא באמת 10 מגה

פורסם

בחול גם יש 100MB אם אני לא טועה,אנחנו לא כל כך מפותחים,אבל לפי דעתי זה חרא,כי בטח ה-UPLOAD

עדיין נמוך ..

פורסם

תשמע,אומנם לך יש מהירות יותר גבוהה אבל זה ישפיע לך רק על אתרים מחו"ל (תתקנו אותי אם אני טועה)..

לחבר שלי יש 8 מגה וקרה מקרה שהיו לו פשוט לאגים מטורפים בקאונטר סטרייק ללא פינגים גבוהים בכלל (זאת אומרת שלוחצים טאב לא ראו שיש לו שם פינגים וזה מחשב ב 8000 ש"ח עם מעבד 6600 ככה שזה לא מחשב גרוע או משהו. ד"א אם למישהו זה קרה שיגיד כי החברה "מתנערת" ממנו מתיי שהוא שואל על זה ומתחילה לתרץ.)

עוד משהו-מהירות הורדה אצלו לא כלכך מרשימה יחסית לשמונה מגה והייתי אומר שזה עוד בחיתולים גם בגלל האפלוד הנמוך וגם בגלל ששרתים מישראל עדיין לא עברו לכזו מהירות ולכן זה לא כל כך שווה לעבור עכשיו.

פורסם

קודם כל שיהיה במדינה הזאת אינטרנט נורמלי ולא מתנתק אחרי יומיים של חיבור רצוף.

אחרי זה שיידברו על מהירויות חדשות.

פורסם

אתמול הזמנתי חיבור ל5 / 512 דרך HOT +014 אני יתן ביקורת ברגע שיחברו אותי

פורסם

קודם כל שיהיה במדינה הזאת אינטרנט נורמלי ולא מתנתק אחרי יומיים של חיבור רצוף.

אחרי זה שיידברו על מהירויות חדשות.

אהבתי! :lol:

night-fire-בקשר לבעיה של חבר שלך:

ייתכן וזה ה-FPS שמשפיע ככה,זה קרה לי בעבר,אני ימים ולילות על הקאונטר.

פורסם

יש לי 7 מגה, הוט עם בזק בינלאומי.

את מלוא המהירות אני מקבל רק לשרת של בזק...

בדקתי עם האתר

speedtest.net

וארופה אני מקבלי בין 4 ל-6

לארה"ב בין 1-4

האפלואוד של 700 אני מקבל כמעט תמיד, אבל בדרך כלל בין 500-700 כך שזה בסדר.

רק מלהסתכל על המהירות שאני מקבל לארה"ב אפשר לומר שממש אין טעם לעשות מעל 5 מגה.

הפינגים אותו דבר כמו שכשהיה לי 1.5 זה לא השתנה בכלל. 250 במהלך היום וקרוב ל600 800 בסופ"ש.

פורסם

אז אתה אומר שאם אני חושב לשדרג עכשיו עדיף ל 5 ?

פורסם
  • מחבר

לדעתי 2 מגה בנזק בינלאומי עדיף על 10 של כל ספקית אחרת.מניסיון

פורסם

לי יש 2 מגה בזקבינלאומי וזה אחלה אבל אני חושב שהגיע הזמן להתקדם זה לאט יחסית למהירות שמציעים היום..

פורסם

לא ניסיתי

רוצה לנסות אבל המחירים פשוט מטורפים והקטע הוא שהם לא בטוח יספקו לך את המהירות הזאת

פורסם

לא שווה עכשיו, המחירים ממש יקרים.. אני כרגע נשאר עם 2.5 עד שישפרו תשתית.

דיברתי עם אחד האחראים של שירות לקוחות בבב"ל והוא אמר לי שעוד כמה חודשים (קחו את זה בתור ~שנה) ישדרגו את התשתיות בישראל לADSL2 (שזה עדיין קו א-סינכרוני אבל המהירויות יותר גבוהות..)- זה יפתח אפשרויות חדשות ללקוחות פרטיים.. נקווה שישפרו גם את התקשורת של הספקיות בשביל פינגים יותר נורמאלים ושהמהירות הזאת תהיה גם לחו"ל ולא רק בשביל לגלוש לYNET ולHWZONE..

פורסם

תשמע,אומנם לך יש מהירות יותר גבוהה אבל זה ישפיע לך רק על אתרים מחו"ל (תתקנו אותי אם אני טועה)..

לחבר שלי יש 8 מגה וקרה מקרה שהיו לו פשוט לאגים מטורפים בקאונטר סטרייק ללא פינגים גבוהים בכלל (זאת אומרת שלוחצים טאב לא ראו שיש לו שם פינגים וזה מחשב ב 8000 ש"ח עם מעבד 6600 ככה שזה לא מחשב גרוע או משהו. ד"א אם למישהו זה קרה שיגיד כי החברה "מתנערת" ממנו מתיי שהוא שואל על זה ומתחילה לתרץ.)

עוד משהו-מהירות הורדה אצלו לא כלכך מרשימה יחסית לשמונה מגה והייתי אומר שזה עוד בחיתולים גם בגלל האפלוד הנמוך וגם בגלל ששרתים מישראל עדיין לא עברו לכזו מהירות ולכן זה לא כל כך שווה לעבור עכשיו.

איזה בולשיט אמרתה עכשיו:S כניראה יש לו מלא ווירוסים

פורסם

לחבר שלי יש 7MB מHOT, ולי יש 2.5ADSL בזק+בב"נ, המהירות הורדה אצלו באתר הבדיקה של בזק היא כמו שצריך להיות, אבל כמובן זה רחוק מלהיות אינדקציה וחלק מהטורטים(מטרקרים פרטיים מכובדים אפילו) יורדים אצלו ב100-200, ועד היום לא ראיתי ניצול של מלוא המהירות ההורדה שלו, אני חייב להודות עשיתי בחירה נכונה בב"נ 2.5ADSL, אני שנה עם זה ומרוצה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים