פורסם 2007 בדצמבר 1717 שנים אמ.. עוד משהו שאני צריך תירגום בישבילואת גורמת לי להרגיש מאושראת גורמת לחיוך שיש על פני בכול בוקראת גורמת לי לישכוח הכול והדבר היחידי שאני רוצה הוא להיות לצידךאת לא יודעת עד כמה את חשובה לי
פורסם 2007 בדצמבר 1717 שנים אמ.. עוד משהו שאני צריך תירגום בישבילואת גורמת לי להרגיש מאושראת גורמת לחיוך שיש על פני בכול בוקראת גורמת לי לישכוח הכול והדבר היחידי שאני רוצה הוא להיות לצידךאת לא יודעת עד כמה את חשובה לי תירגום למה לאנגלית?
פורסם 2007 בדצמבר 1717 שנים אני עושה תרגום עם שיפורים.You make me feel the deepest happinessYou are the reason to the smile i have on my face every morningyou make me forget everything,only want to be on your sideyou can't even imagine how important you are to meתרגמתי ככה:את גורמת לי להרגיש את האושר העמוק ביותר.את הסיבה לחיוך שיש על פני בכל בוקר.את גורמת לי לשכוח הכל, רק לרצות להיות לצידך.את לא מסוגלת אפילו לדמיין כמה את חשובה לי.אם אתה רוצה תרגום יותר קרוב למה שרשמת..You make me feel HappyYou make me smile every morningyou make me forget everything and the only thing i want is to be on your sideyou don't know how important you are to meשזה בעצם..את גורמת לי להרגיש שמחאת גורמת לי לחייך בכל בוקראת גורמת לי לשכוח הכל והדבר היחיד שאני רוצה זה להיות לצידךאת לא יודעת כמה את חשובה לימקווה שעזרתי, למרות שבטוח שאפשר לשפר את התירגום שלי.
פורסם 2007 בדצמבר 1717 שנים מחבר תירגום למה לאנגלית? כן [br]פורסם בתאריך: 17.12.2007 בשעה 23:00:36אני עושה תרגום עם שיפורים.You make me feel the deepest happinessYou are the reason to the smile i have on my face every morningyou make me forget everything,only want to be on your sideyou can't even imagine how important you are to meתרגמתי ככה:את גורמת לי להרגיש את האושר העמוק ביותר.את הסיבה לחיוך שיש על פני בכל בוקר.את גורמת לי לשכוח הכל, רק לרצות להיות לצידך.את לא מסוגלת אפילו לדמיין כמה את חשובה לי.אם אתה רוצה תרגום יותר קרוב למה שרשמת..You make me feel HappyYou make me smile every morningyou make me forget everything and the only thing i want is to be on your sideyou don't know how important you are to meשזה בעצם..את גורמת לי להרגיש שמחאת גורמת לי לחייך בכל בוקראת גורמת לי לשכוח הכל והדבר היחיד שאני רוצה זה להיות לצידךאת לא יודעת כמה את חשובה לימקווה שעזרתי, למרות שבטוח שאפשר לשפר את התירגום שלי.תודה אני ישתמש בתירגום אם השיפורים
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים מחבר למה אתה לא שולח לה בעברית?! :s05:כי לפי דעתי מישפטים כאלה נישמעים הרבה יותר טוב באנגלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.