עבור לתוכן

I-Doser

Featured Replies

פורסם

http://www.i-doser.com/

תגידו יש מצב שזה באמת אפשרי מבחינה מדעית?

פורסם

ניסיתי מלא דברים שם

לא עובד בשיט

פורסם

זה הדבר הזה שיוצר צלילים מעצבנים שאמורים למסטל אותך? לא.. זה לא עובד

פורסם
  • מחבר

זה הדבר הזה שיוצר צלילים מעצבנים שאמורים למסטל אותך? לא.. זה לא עובד

כן זה זה....

ניסיתי מלא דברים שם

לא עובד בשיט

לא ניסיתי מלא דברים , כרגע ניסיתי את הגז צחוק בפעם הראשונה , את הצחוק לא הרגשתי אבל כן הרגשתי שינוי בגוף (ניהיה טיפה קשה יותר לנשום והלב דפק טיפה אחרת).

אז יש לי שאלה טיפה נאבית.... אם זה לא עובד למה אנשים מפרסמים את זה (לא אנשים מהחברה הזאת) ואומרים שהם מרגישים? ויש הרבה מאוד כאלה...

יש לכם הסבר למה זה לא עובד?

מחר אני אנסה עוד פעם לשמוע את הגז צחוק והקוק ואני אעדכן לגבי מה הרגשתי ומה לא...

רק עוד שאלה: איפה עדיף פה או בכללי? כי עקרונית פה פתחתי כדי לבדוק אם זה אפשרי מבחינה מדעית -פיזית ובכללי כדי לדעת אם מישהו ניסה והרגיש...

פורסם

אז יש לי שאלה טיפה נאבית.... אם זה לא עובד למה אנשים מפרסמים את זה (לא אנשים מהחברה הזאת) ואומרים שהם מרגישים? ויש הרבה מאוד כאלה...

כי אנשים רוצים להאמין.

היה איזה פסיכולוג שניסח כללי שמתאר חיים והביא אותו למס' אנשים, כולם חשבו שהקטע נכתב בדיוק על פיהם והיו פשוט בהלם.

פורסם
  • מחבר

כי אנשים רוצים להאמין.

היה איזה פסיכולוג שניסח כללי שמתאר חיים והביא אותו למס' אנשים, כולם חשבו שהקטע נכתב בדיוק על פיהם והיו פשוט בהלם.

אבל זה הרגשה! זה או כן או לא.

ומה עם העיקרון המדעי? יש עקרונית אפשרות לגרום למוח לשחרר הורמונים מסויימים שיגרמו לך להרגשה (זה הרי מה שסמים עושים לא? או שסמים שפשוט נותנים לך את החומר שצריך?)

פורסם

לדעתי זה טריק פסיכולוגי.

כמו שכשבוחנים תרופה נותנים "סתם כדור" ומופיע שיפור במצב החולה, זה אותו דבר, אתה חושב שזה יעבוד, ואז אתה כביכול מרגיש משהו, זה לפחות הדעה שלי.

פשוט שים את זה לחבר על הראש בלי שהוא ידע מה זה ותבדוק אם הוא מרגיש [:

פורסם

יקרה לו בדיוק מה שיקרה לבנאדם[חולה] שיקח פלצבו[הכדור שדיברת עליו] בלי לדעת מזה. הוא לא ירגיש שום דבר שונה.

פורסם

חברה לא יודע מה איתעם אבל לי זה עבד חחחח ניסיתי תזה של האלכוהול וזה לא באמת כמו לשתות אלכוהול אבל יש קצת הרגשה מוזרה כזאת של ראש של אלכוהול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים