פורסם 2007 בדצמבר 1717 שנים מחבר זה הדבר הזה שיוצר צלילים מעצבנים שאמורים למסטל אותך? לא.. זה לא עובדכן זה זה....ניסיתי מלא דברים שםלא עובד בשיטלא ניסיתי מלא דברים , כרגע ניסיתי את הגז צחוק בפעם הראשונה , את הצחוק לא הרגשתי אבל כן הרגשתי שינוי בגוף (ניהיה טיפה קשה יותר לנשום והלב דפק טיפה אחרת). אז יש לי שאלה טיפה נאבית.... אם זה לא עובד למה אנשים מפרסמים את זה (לא אנשים מהחברה הזאת) ואומרים שהם מרגישים? ויש הרבה מאוד כאלה...יש לכם הסבר למה זה לא עובד?מחר אני אנסה עוד פעם לשמוע את הגז צחוק והקוק ואני אעדכן לגבי מה הרגשתי ומה לא...רק עוד שאלה: איפה עדיף פה או בכללי? כי עקרונית פה פתחתי כדי לבדוק אם זה אפשרי מבחינה מדעית -פיזית ובכללי כדי לדעת אם מישהו ניסה והרגיש...
פורסם 2007 בדצמבר 1717 שנים אז יש לי שאלה טיפה נאבית.... אם זה לא עובד למה אנשים מפרסמים את זה (לא אנשים מהחברה הזאת) ואומרים שהם מרגישים? ויש הרבה מאוד כאלה...כי אנשים רוצים להאמין.היה איזה פסיכולוג שניסח כללי שמתאר חיים והביא אותו למס' אנשים, כולם חשבו שהקטע נכתב בדיוק על פיהם והיו פשוט בהלם.
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים מחבר כי אנשים רוצים להאמין.היה איזה פסיכולוג שניסח כללי שמתאר חיים והביא אותו למס' אנשים, כולם חשבו שהקטע נכתב בדיוק על פיהם והיו פשוט בהלם.אבל זה הרגשה! זה או כן או לא.ומה עם העיקרון המדעי? יש עקרונית אפשרות לגרום למוח לשחרר הורמונים מסויימים שיגרמו לך להרגשה (זה הרי מה שסמים עושים לא? או שסמים שפשוט נותנים לך את החומר שצריך?)
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים לדעתי זה טריק פסיכולוגי.כמו שכשבוחנים תרופה נותנים "סתם כדור" ומופיע שיפור במצב החולה, זה אותו דבר, אתה חושב שזה יעבוד, ואז אתה כביכול מרגיש משהו, זה לפחות הדעה שלי.פשוט שים את זה לחבר על הראש בלי שהוא ידע מה זה ותבדוק אם הוא מרגיש [:
פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים יקרה לו בדיוק מה שיקרה לבנאדם[חולה] שיקח פלצבו[הכדור שדיברת עליו] בלי לדעת מזה. הוא לא ירגיש שום דבר שונה.
פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים חברה לא יודע מה איתעם אבל לי זה עבד חחחח ניסיתי תזה של האלכוהול וזה לא באמת כמו לשתות אלכוהול אבל יש קצת הרגשה מוזרה כזאת של ראש של אלכוהול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.