עבור לתוכן

226BW התלבתויות ושאלות אחרונות

Featured Replies

פורסם

סוף סוף אני החלטתי ללכת על 226BW מקווה ששווה

מישהו יכול להגיד לי עם קיימת איזה חנות בישראל שמתחיבים למכור פאנל S

או סתם חנות שאתם יודעים שיש שמה פאנל S

או לפחות מכיר אכי נמוך (אולי בכול זאות כידי לקחת מסך אחר ב 1800?)

בקיצור איפו אכי כידי לקנות???

תודה

פורסם

הפאנל יהיה TN בכל מקרה.S היה מסמל פעם שהפאנל יוצר ע"י סמסונג.עד כמה שידוע לי היום זה כבר לא המצב(לפחות בחול).

תתחדש אם המסך.נחמד ביותר למשחקים מהירים.

פורסם
  • מחבר

יש לי אפשרות לבחור מסך אחר

כידי יותר Dell E228WFP ?בבמקום הסמסונג?

המסך מיועד לצפיה בסרטים

פורסם

ה-Dell נטול מנגנון לפיצוי זמן תגובה כך שהסמסונג מעט עדיף עליו למשחקים, כפי שניתן לקרוא על כך ב-Xbit.

לסרטים מסכי 22" עם פאנל TN אינם איכותיים. אם תקרא על כך במדריכים למסכי LCD בנעוץ תבין מדוע.

פורסם

אני ממליץ על הXerox 22awf הדגם החדש עם הHdcp יש לי אותו ואני מרוצה מכל רגע מבחינת צבעים והכל.

פורסם
  • מחבר

אז איזה פנל ??

איזה מסך לקחת למטרת צפיה בסרטים תקציב 1800

עדיף כממ שיותר גדול

פורסם

לסרטים הייתי לוקח פאנל VA.

בתקציב שלך יש את פיליפס 200W6CS

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582356

פאנל TN טוב במיוחד למשחקים מהירים.

IPS טוב להכל אך יקר.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני בכול זאות יקח את סאמסונג

באיבורי יתחיבו לי שאני הקבל פאנל S

זה אמיתי הוא שהם יכולים לעבוד אלי מה כידי לי לעשות ???

לבקש שיכתבו ויחתמו על ניר?

פורסם

בימים אלו כבר קשה לדעת איזה פאנל TN סמסונג מרכיבים ב-226BW. פעם היו מציינים את הגירסה על המדבקה וכיום צריך ממש להבריג ולפרק את החלק האחורי של המסך ולראות מיהו יצרן הפאנל - דבר שבכלל שטותי. ההבדלים בין הגירסאות A, S או C ממש זניחים לעומת ההבדל של כל אחת מהן לעומת פנל VA שקיים במסכי 19" רגילים או 20" רחבים.

לכן, אם אתה מבקש להשתמש במסך לגיימינג בהיקף רחב זה מיותר להיות מוטרד מגירסת פאנל ה-TN.

פורסם
  • מחבר

האמת שזה יותר מיעד לסרטים ו אני יודעה ש TN לא מתאיים סרטים כול כך אבל אני פשוט חייב גדול (22)

פורסם

המגבלות של פאנל TN 22" כמו גם בגדלים אחרים באות לידי ביטוי, כשצופים מהצד או במיוחד מתחתיו הצבעים נשטפים/מושחרים וגם במבט ישיר מתגלה כמות צבעים ענייה של 262 אלף צבעים (ש"משודרגים" ל-16.2 מיליון ע"י דיטרינג או Hi-FRC) כפועל יוצא של תפוקת 6bit לערוץ צבע.

גם יחס הניגודיות הסטטי נראה נחות לעומת זה של פאנל VA, שנותן צבע שחור יותר עמוק.

אם זה לא קריטי לרכוש עכשיו מסך ויש אפשרות להמשיך לחסוך עבור Dell 2407WFP-HC שבזכות פנל S-PVA נותן יתרונות רבים בתחום איכויות התצוגה, ארגונומיה וחיבוריות מגוונת זה יהיה מומלץ. אחרת, תרכוש את הסמסונג 226BW תוך אפשרות להזדכות עליו אם תגלה שהוא לא לשביעות רצונך (ודרך אגב ה-971P למרות שהוא 19" רגיל באותו מחיר הרבה יותר כדאי ממנו לסרטים ושימושי טקסט, למרות שהוא קטן יחס הניגודיות הגבוה והצבעים עשירים-מאוזנים מאפשרים להציג סרטים בצורה יותר מציאותית).

פורסם
  • מחבר

אולי למישהו יש מושג עם כידי לחקות ל2008 או חודשים ... עם יש איזו טכנולוגיה חדש בדרך למסכים או משהו שכידי לחכות לו ???

פורסם

תמיד יש משהו חדש.לדעתי לא כדאי לחכות.אני לא רואה משהו מתהפך בארץ בתחום הזה בקרוב.להיפך חלק מהיצרנים משקיעם בפאנלים נחותים (TN) כי הם זולים ליצור ורווחיים.

פורסם

יש לי את המסך הזה כעשרה ימים...עובד מצוין עבודה משרדית וקצת סרטים כשאני רוצה לראות סרט באורך מלא יש טלויזיה בבית

דרך אגב למסך עבודה מסתכלים ישר ולא מהצדדים כך בשביל 1500 זה שווה את הכסף

פורסם
  • מחבר

אוקיי ...

היום המסך מגיעה יש איזה דברים שכידי לעשות למשסך חדש??

בדיקת פיקסלים וכיול \הגדרת צבעים או משהו ???

תוכנות מיוחדות (אם אפשר גם שם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים