פורסם 2003 באפריל 222 שנים http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-2539298_184,00.htmlלא רק שמתחילים ב 10, אלא גם מסיימים ברבע ל 1.
פורסם 2003 באפריל 222 שנים איזה חרא יש לי מטימטיקה שעתיים אחרונות ואמור להיות לי בוחן אז יהיה לי כי היא בטח תעשה אותו בשעה החמישית.
פורסם 2003 באפריל 222 שנים ומה עושים אם יש מחר מתכונת...?גם אם יש שביתה כללית במשק, מבחני המתכונת(או המגנים...) והבגרויות נערכים במועד ובשעה המקוריים שלהם, אלא אם נאמר אחרת.
פורסם 2003 באפריל 222 שנים מחבר אממ... איך אני יודע אם אני מסיים ב 12:45?יש לי יום מחר עד שלוש ... ;D
פורסם 2003 באפריל 222 שנים כעיקרון,לפי התקשורת לא אמורים להתקיים בכלל מבחנים לרבות מבחינ מתכונת ופעילויות מחוץלביצפרוכובפועל לא כךמחר אני בכלל לא בא, יום ראשון יש לי מבחן חשוב, יהיה לי הזדמנות למוד קצת
פורסם 2003 באפריל 322 שנים אני נדפקתי מכל הכיוונים. כמו שאמרתי הלכתי לבית ספר לשעה אחת בשביל בוחן חשוב שאמור להיות. בגלל מתכונת\בגרות\סתם מבחן באנגלית לא היה בכלל שיעור, כך שבזבזתי 2 ניקובים בכרטיסיה בשביל כלום :bash:
פורסם 2003 באפריל 322 שנים אני נדפקתי יותר. אתמול בערב אמרתי לאימא שלי שלא צריך ללכת כי בכל מקרה יש לי רק שעה אחת אנגלית אבל אימא שלי לא הסכימה לי להישאר בבית, אז הלכתי סתם, הגעתי ב-10:30, היו איזה 8 ילדים, וסתם ישבנו הסתכלנו מהחלון איך הי"ב עושים מלחמת קמח מים וביצים ואחרי זה ב-11:10 זזתי הבייתה סעעמק יכולתי לישון עד 12 בכיף כייף אבל לא נורא העיקר שראיתי פול כוסיות במכנסיים קצרים. ודרך אגב גם אני סתם ביזבזתי שני ניקובים .... חחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.