עבור לתוכן

אפשר ליצור מנגינה בעצמי ושזה יהיה הצליל שישמעו כשמתקשרים אליי לנייד? ועוד משהו..

Featured Replies

פורסם

אני לא רוצה להוריד שירים מוכנים. אני בעצם רוצה להשאיר הודעה שכל מי שמתקשר אליי ישמע אותה לפני שאני עונה.

אני רוצה להודיע שאין בכוונתי לענות למס' חסויים ושישאירו הודעה או ישלחו ס.מ.ס ויודיעו מי זה לפני שמתקשרים מטלפון חסוי. או שלפעמים אני מחליט שבמשך חצי יממה אני לא עונה לטלפונים ואני רוצה להשאיר מעין הודעה שאני בטיול ושבמידה וזה דחוף שיתקשרו לכך וכך...

אני יודע שאפשר להשאיר הודעה קולית...אבל זה לא אותו דבר. היום רוב האנשים מנתקים ולא טורחים כלל להשאיר הודעה.

קיצר זה אפשרי מה שאמרתי מקודם?

2) אפשר למנוע לגמרי קבלת שיחות ממספרים חסויים? כאילו שמי שמתקשר אליי ממספר חסוי יקבל הודעה שהמנוי מסרב לקבל שיחות כאלה

3) מי מחליט מתי הצליל יהיה תפוס או שיועברו לתא קולי? כי לפעמים אני מתקשר למספרים ואני מקבל צליל תפוס, לפעמים אני מקבל הודעה שהמנוי אינו זמין ולפעמים אני מועבר לתא קולי. מי קובע את זה?

פורסם

לגבי להשארי הודעה של אתה לא רוצה לענות או שאתה עייף או שאתה במקלחת

זה נקרא תא קולי פנימי-קיים בחלק מהדגמים(בזמנו היה לי את זה בMOTOROLA TIMEPORT T250 עם מסך שחור כחול )

בכל מקרה יש גם דגמים יותר חדשים .

פשוט חפש תכונה שנקראת תא קולי פנימי.

עכשיו,כדי לשמוע שיר במקום צליל חיוג פשוט כשמתקשרים אליך(FUNTONE באורנג') אתה חייב לשלם למפעילה הסלולרית שלך,לא יודע לי על אופציה כזאת כי זה תלוי מפעיל .

2.לגבי חסוי אני לא סגור אבל אני יודע שבSE אפשר ליצור קבוצות משתמשים ולקבוע ממי אתה מקבל וממי לא שיחות

לא יודע אם אפשר להגדיר שם שלא תקבל שיחות מחסוי(מה כל כך מפריע לך לקבל שיחה ממספר חסוי?)

3.מנוי לא זמין מתקבל כשהפלאפון כבוי

צליל תפוס כשהמכשיר כבר מבצע שיחה/בוחרים לשלוח לך צלצול של תפוס

תא קולי -אתה מועבר אליו לאחר מספר צלצולים ללא מענה.

פורסם

3.מנוי לא זמין מתקבל כשהפלאפון כבוי

תא קולי -אתה מועבר אליו לאחר מספר צלצולים ללא מענה.

או כשאתה מסנן לא?

פורסם

או כשאתה מסנן לא?

לא ידוע בדיוק תאמת[אפעם לא היה ולא יהיה לי תא קולי]

יש מצב שכן

פורסם

לא ידוע בדיוק תאמת[אפעם לא היה ולא יהיה לי תא קולי]

יש מצב שכן

זה באמת מצד אחד ביזבוז מצד שני זה לא כולכך משנה .... שניה משלמים על זה בחודש (באורנג ... )?

פורסם

כל חברה משלמים על זה בחודש(אלא אם כן קיבלת הטבה כלשהי) או שאתה משלם על זמן אויר כדי לבדוק את ההודעות שהשאירו לך,וזה במידה ואתה זוכר ויש לך ז*ן לבדוק אותן בכלל.

אורנג' גם תמיד אוהבים כשאתה מחדש מסלול לצרף אותך לפנטון הזה (מוזיקה במקום צליל חיוג רגיל) חודשיים ראשונים חינם ואז סתם עוד 7 שקל בחודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים