פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מאוד קטן.רוצה לעבור חברת טלפון/פלאפון, בהנחה שאין לך חוב כלפי החברה, תתקשר לחברה שאתה רוצה לעבור אליה ותבקש לעבוד, תתחייב לתנאי החברה החדשה, תחכה כמה שעות, תתפלל שאין בעיות במערכת (ויש הרבה עדיין) וזהו, המספר שלך עכשיו הוא בחברה החדשה עם החוזה החדש.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים המספר שלך נשאר זהה לגמרי, כולל קידומת. אם יש לך תוכנית שאתה משלם תעריפים משתנים לחברות אחרות מזו שלך, יהיה צליל מיוחד בתחילת השיחה, שיגיד לך האם המספר שאתה מתקשר הוא באותה רשת או לא.בטלפון נייח של בזק, אי אפשר יהיה לשמור על הקידומת בין ערים שונות.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים בטלפון נייח של בזק, אי אפשר יהיה לשמור על הקידומת בין ערים שונות.אזורים שונים, לא דווקא ערים.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מחבר תודה על ההסבר,יש בעייה [לדעתי],נגיד ואני בפלאפון רוצה לעבור לאורנג' - אין לי סים במכשיר, מה עושים?
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים קונים מכשיר עם סים (במסגרת ההתחברות דרכם או סתם ככה). גם צריך לראות שחלק ממבצעי המעבר האלו כרוכים בהתחיבות לשנה או 3 שנים.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מחבר אז מה זה החרטא הזה...זה לא ניידות, כל הקטע הוא לעבור לחברה אחרת עם מה שקיים אצלך עכשיו מכשיר+מספראחרת לדעתי זה סתם!אתה בטוח שזה נכון?
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מחבר אני הבנתי את זה.אבל זה קצת טיפשי להחזיק 2 טלפונים1. למקרה שתרצה להישאר בפלאפון2. אורנג' או סלקוםלדעתך לא ככה?
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מחבר גם לדעתי.בגלל זה חשבתי שלדוגמא עם sim או u-sim של אחת החברות הנורמליות.אפשר יהיה לעבור לפלאפון [כי שם בעיקרון המחירים זולים יותר] וליהנות ממחירים נמוכים מכשיר נורמלי וSIM...אבל אם אתה אומר שזה לא ככה אז אני מעדיף להשאיר את החוק הזה בצד בינתים...
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים תבדוק אלו תנאים מציאים לך בפלאפון, תתקשר לסלקום ואורנג ותבדוק האם הם יכולים להשוות לך את התנאים בצורה זו או אחרת (למשל חבילת דקות וכו').
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.