עבור לתוכן

המצביע של העכבר מופיע באופן משובש בXP וגם בVISTA

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בבית מחשב אשר עליו היה מותקן XP. עוד מהפעם הראשונה שהמחשב עלה העכבר המצביע של העכבר הופיע באופן משובש (העכבר מופיע עם קווים אפורים עליו, והקווים מפריעים לראות על מה העכבר מצביע ואינם נעלמים גם כאשר מחליפים מצביעים דרך הווינדוס!)

היום התקנתי VISTA וחשבתי שהמצביע של העכבר יהיה בסדר, אך לרוע מזלי שוב יש בעיה עם המצביע! הפעם רואים אותו תמיד משוכפל!!

אין לי מושג איך לתקן את הבעיה ואני עובד עצות!

חשבתי אולי לעדכן BIOS כי אולי זה בעיה בחומרה....

אז אם למישהו יש רעיון מה ביכולתי לעשות אודה לו מאוד!!

תודה רבה מראש

אלון

פורסם

קודם כל תנסה לראות אם עם עכבר אחר יש לך את הבעייה הזאת?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תנסה לראות אם עם עכבר אחר יש לך את הבעייה הזאת?

שכחתי לומר שבדקתי כבר עם שני עכברים אחרים.... וניסתי לחבר אותם גם דרך USB וגם OS\2

פורסם

לא קשור לביוס ..

אם אתה לא יודע לעדכן את הביוס והייתה נפילת חשמל או משהו..הלך עליך

אולי זה דרייבר של כרטיס מסך ?

פורסם

הוינדוס מקורי?

אם לא נסה להשתמש בדיסק אחר(תלווה מחבר או משהו) וכמובן שתפרמט ולא תתקין מחדש או משהו כזה

פורסם

אני לא מאמין שזאת בעיה של מקוריות של מערכת הפעלה, יכול להיות שהכרטיס מסך עושה בעיות מאחר והן חוזרות בשתי מערכות הפעלה שונות עם דרייברים שונים.

תלך בכיוון של תקינות כרטיס מסך.

פורסם

איך הוא נראה במצב בטוח ?

איזה עכבר יש לך והאם מותקנת תוכנה לתמיכה בעכבר ?

והגיע הזמן שתעלה תמונה של הסמן שיש לך שם שנראה כולנו.

פורסם
  • מחבר

יש התקדמות בהבנה של הבעיה!

התקנתי חזרה XP (זה היה קצת כבד למחשב עם הויסטה) ולפני שהתקנתי דריבר לכרטיס מסך העכבר היה בסדר!

כך שזה רק בגלל הדריבר... השתמשתי כמובן בדריבר הכי חדש של ATI ובכל זאת המצביע של העכבר משובש...

ניסיתי להביא PRINTSCREEN אבל זה לא מצלם את העכבר...

אם בשום מחשב שמותקן הדריבר של ATI אין את הבעיה הזאת למה יש אותה אצלי? (יש לי X550)

תודה רבה!

פורסם

אולי להתקין דרייבר קודם של הכרטיס

או הכי טוב להביא כרטיס אחר לבדוק ..

פורסם
  • מחבר

אולי להתקין דרייבר קודם של הכרטיס

או הכי טוב להביא כרטיס אחר לבדוק ..

"אולי להתקין דרייבר קודם של הכרטיס" מה? קודם לפני מה?

אם אני אוכל אני אבדוק עם כרטיס אחר... אני חושב שזה אולי הכרטיס כי זה לא של חברה מי יודע מה (POWER COLOR אני חושב)

פורסם

אתה נכנס לאתר של יצרן הכרטיס ופשוט מוריד דרייבר קודם .. אתה בודק לפי שם הכרטיס ומאיזה סדרה הוא ..

בוא תצמצם אפשרויות .. תביא כרטיס אחר ותבדוק .. שנדע אם זה בוינדוס או זה בעית חומרה

ותנסה להתקין את הכרטיס שלך במקום לדעת מה קורה איתו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים