עבור לתוכן

אבא שלי חושש להזמין מחשב דרך הזמנה טלפוני&#151

Featured Replies

פורסם

כל המפרט כבר מוכן קבענו שמחר נזמין את המחשב מחר מאיפה שאני רוצה, החלטתי להזמין מTMS ובגלל שזה רחוק לקחת משלוח ולהזמין טלפונית, אבא שלי לא הבנאדם שהכי מבין בעולם ובטח בגלל זה הוא לא סומך על הזמנה טלפונית ולא סומך על הזמנים שרשומים באתר של TMS.

מה אני יכול לעשות כדי לשכנע אותו סופית אבל באמת סופית ושהמחשב יוזמן מחר אפילו שיש לו יום לחוץ?

גיא זה יהיה נחמד אם תיהיה בין המגיבים פה.

זה באמת מצב חירום אז אני מקווה מאוד שתענו.

תודה לכל המגיבים!

עריכה :

מישהו יודע איך מתבצע אופן התשלום באשראי בחנות TMS כאשר מזמינים טלפונית? אשמח שאנשים עם ניסיון יענו לי על השאלה הזאת ספציפית.

פורסם

מה אתה רוצה שנגיד לך? תחליף אבא

תגיד לו שאם הוא מעדיף לסוע לחנות או להזמין ממקום מפוקפק שיעשה את זה, או שפשוט תסביר לו שזה מה שהולך היום.

פורסם

מישהו יודע איך מתבצע אופן התשלום באשראי בחנות TMS כאשר מזמינים טלפונית?

מה זאת אומרת איך מתבצע?

אתה נותן את מספר הכרטיס, מקבל מספר הזמנה ואחרי יומיים מקבל את החבילה מהשליח.

פורסם

איזה חנות זאת TMS?

ואני לא הייתי מזמין מחשב דרך הטלפון.

פורסם
  • מחבר

שתגידו אולי על הניסיון שלך עם הזמנות טלפוניות תמיד אפשר לתת עצות מניסיון או מקרים דומים.

בכל מקרה בקשר לעריכה שלי :

איך זה מתבצע חוץ מלתת את מספר הכרטיס? שני ההורים שלי לא רוצים לשלם דרך ההזמנה הטלפונית את הכל הם לא בטוחים שהמחשב יגיע לאחר שבוע מקסימום מאישור ההזמנה.

www.tms.co.il

האופציה השניה שלי היא לנסוע לראשון ולקנות מסקאי או מפוקספיסי אם הם פתחו שם כבר חנות.

פורסם

במקום שאנחנו ננסה לשכנע את ההורים שלך דרכך - תגיד להורים שלך שיתקשרו למחלקת ביטחון של ויזה (המספר בראש הדף של החיוב החודשי) וישאלו אותם מה קורה אם הם עושים הזמנה טלפונית ולא מקבלים את המוצר. (ויזה מחזירה להם את כל הכסף במקום ונכנסת חזק בעסק)

חוץ מזה שעד כמה שידוע לי מדובר בחנות אמינה למדי אז אני בכלל לא מבין את החשש.

פורסם

בנוסף תבדוק אם יש אפשרות לבצע הזמנת "גובינא"

כך שהשליח מגיע עם המחשב, אתה מביא לו את הכסף, לוקח את המחשב וWIN WIN

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה עזרתם לי מאוד!

לי אין תחשש להורים שלי יש.

פורסם

בנוסף תבדוק אם יש אפשרות לבצע הזמנת "גובינא"

כך שהשליח מגיע עם המחשב, אתה מביא לו את הכסף, לוקח את המחשב וWIN WIN

גם נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים