עבור לתוכן

המחשב שלי רותח, התייעצות בקשר למה לעשות...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם שמעתי על אנשים שהטמפ' שלהם עם אותו קירור סטוק כמו שלי ועם הגריז טרמי שבא עם הקירור עם טמפ' נורמלית :\

במילים אחרות, הקירור הזה אמור להבטיח טמפ' יציבות ? כי כרגע אני מוגבל, אני לא יכול לשחק שום משחק כי הטמפ' קופצת ל 70-80 מעלות גם במשחקים קלים יחסית כמו Fifa למשל.

ואם אני קונה משהו אני רוצה שזה יהיה סופי ושלא יהיה לי צורך להחליף שום דבר אחרי זה.

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שאמרתי.

אם הייתי במקומך, הייתי קונה arctic silver 5 ב25ש"ח [בערך]

והייתי "מתקין" את הקירור מחדש.

זאת אומרת, מוריד אותו, מנקה שאריות, שם משחה טרמית בצורה הנכונה ביותר ובודק טמפ'.

אני עכשיו עם טוניק וmx-1

מאוורר על מינימום.

2 מאווררים 120 במארז סה"כ[אחד מכניס אחד מוציא]

והטמפ' על תדר 3.22GHZ עם מעבד E6750 הם 40 במאמץ בידיוק ו26 במנוחה.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני יעשה אז... אולי הטמפ' יתייצבו עם משחה, חבל לי על הכסף. מקרה הכי גרוע אני יקנה אז קירור וימרח מחדש (המשחה מתאימה לכמה מריחות רשמו פה) תודה :)

ומה זה טוניק אם אפשר לשאול ?

פורסם

אני ממליץ על MX1. קשה למריחה אבל מעולה בתפקידה.

עדיין לדעתי הבעיה היא סירקולציה.

תפתח את דלת המארז ותראה טמפרטורות.

פורסם

chenrp, אני לא חושב שזה סירקולציה. הוא אמר שהמאווררים מותקנים נכון. לדעתי הקירור לא הדוק למעבד וקיים "אוויר" בינו לבין הקירור.

ReDev1L, קנה arctic silver 5 היא משחה זולה וממש טובה - אתה לא פריק ביצועים לא צריך ללכת על mx-1 בישביל 3 מעלות ועוד כשאתה לא מתשמש בקירור מקצועי.

וטוניק זה קירור אוויר שאם אני לא טועה עד היום נחשב להכי טוב בשוק: Tuniq Tower 120 עולה בסביבות ה 260 ש"ח.

פורסם

HiTiT הבנתי.

אבל מדוע הטמפ' של הרכיבים האחרים גם גבוהים מידי.? :nixweiss:

פורסם

אוף, כמה קישקושים.

אם המעבד שלך במנוחה על 70-80 אז צלעות הקרור לא מותקנות כמו שצריך, יכול להיות שאחד הפינים לא מוכנס ואז אין מגע מלא בין המעבד על הצלעות, זה הכל.

עם קרור סטוק המעבד זה אמור להיות בסביבות 33-40 במנוחה +- .

לגבי המאוררים בAURORA, הם מאירים יפה, שקטים, אבל מאוד מאוד חלשים ובקושי מזיזים אויר. אצלי החלפתי אותם.

פורסם
  • מחבר

כשאני פותח את דלת המארז הטמפ' במנוחה יורדת באיזה 5 מעלות ככה, אבל בכל זאת במאמץ המחשב משתגע.

הפעלתי COD 4 למשך 5 דקות בדיוק וב Everest מ 45 מעלות הגיע שם ל 80 מעלות וזה רק ב 5 דקות של משחק (אפילו פחות).

בנוסף רציתי לשאול עוד שאלה, האם החיישן בביוס הוא הכי מדוייק למדידת הטמפ' על המעבד (אני אומר ביוס כי ה Everest מציג את אותה טמפ' של מעבד שגם בביוס) ? כי הורדתי תוכנה בשם CoreTemp ושם הוא אומר שהטמפ' על המעבד הם 30 בזמן שב Everest הוא מציג 45-50 מעלות.

פורסם

CORETEMP 0.95.4 - זו הגרסא שאתה צריך להשתמש. תתיחס לטמפ' הליבות ולא למעבד הכללי (טמפ' לכל ליבה בנפרד).

פורסם
  • מחבר

Core Temp 0.95 (בקשר ל .4 לא רואה בשום מקום) וכן אני אומר מעבד אבל אני מתייחס לטמפ' של הליבות, כי הם אותו הדבר בערך עם הבדל של מעלה אחת אולי.

עכשיו נגיד ב CoreTemp הטמפ' של הליבות: 31,32 וב Everest זה 49,50.

ודרך אגב, מה הכוונה לטמפ' של כל הליבה ? איך יכול להיות שטמפ' של כל ליבה בנפרד זה בערך 45 מעלות והטמפ' של "הליבה" זה 32 מעלות ככה ?

פורסם

Core Temp 0.95 (בקשר ל .4 לא רואה בשום מקום) וכן אני אומר מעבד אבל אני מתייחס לטמפ' של הליבות, כי הם אותו הדבר בערך עם הבדל של מעלה אחת אולי.

ודרך אגב, מה הכוונה לטמפ' של כל הליבה ? איך יכול להיות שטמפ' של כל ליבה בנפרד זה בערך 45 מעלות והטמפ' של "הליבה" זה 32 מעלות ככה ?

קבל קישור ל CORETEMP 0.95.4

http://www.alcpu.com/CoreTemp/CoreTempBeta.zip

פורסם

הטמפרטורה של המעבד עצמו זו טמפרטורה כוללת של 2 הליבות בממוצע, ולכן מיסתכלים על הטמפרטורות של הליבות מאשר של המעבד עצמו.

פורסם
  • מחבר

קבל קישור ל CORETEMP 0.95.4

http://www.alcpu.com/CoreTemp/CoreTempBeta.zip

תודה, עכשיו הטמפ' באמת תואמות... למה ההבדלים אבל ? מה ההבדל בין בגירסאות ?

ודרך אגב, אני לא רואה איך ממוצע כולל של 49 ו 50 הוא 33 :)

פורסם

אוורסט מזייפת ו-CoreTemp היא התוכנה הכי מדוייקת שקוראת טמפרטורות.

תיסתכל בביוס ותיראה את הטמפרטורות הנכונות שמה.

פורסם

בCORETEMP החדש שינו את הTJ והוא משקף כרגע טמפ' נכונה (הTJ מקודם היה 100, עכשיו 85, אלא אם מדובר במרובע ליבות שם הTJ הוא 100 מעלות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים