פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים שלום לכולםרציתי לדעת אם מישהו ממכם הזמין משהו פעם מאתר בחולועשה משלוח לארץ.אני מעוניין להזמין IPHONE 16G380$ ב EBAY אבל ידוע לי שהם לא עושים משלוחים לארץיש לי כמובן אשראי בינלאומיאז אם למישהו יש נסיון עם העניין כולל עלות משלוח וכו
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים אין כזה מכשיר, יש רק 8 גיגה. ומהאתר הרשמי זה עולה 399$. צריך גם לבדוק מכיוון שזה מכשיר סלולארי אם אין מגבלות יבוא עליו.
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים מחבר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3481050,00.htmlאחלה!!!אתם מכירים איזושהיא דרך להזמין את המוצר מחו"ל כולל משלוח לארץ???
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים תשלח הודעה למוכר לפעמים הם לא כותבים שהם שולחים לארץ אבל אם תשאל אותו הוא אולי יסכים
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים iPhone הוא מכשיר עם WiFi, ולכן תצטרך היתר ממשרד התקשורת בשביל להכניס אותו לארץ.בנוסף, בגלל שהוא סלולארי, תצטרך לשלם מכס+מע"מ של 37% על המחיר ששילמת+מחיר המשלוח.להשיג היתר ממשרד התקשורת זה בערך כמו לנסות להקים צבא אישי.
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים אם אתה מדבר עליי אז זה בגלל שהוא אמר שידוע לו שבEBAY לא שולחים לישראל ומנסיון לפעמים הם כותבים שהם שולחים רק לארה"ב לדוגמא אבל אם אתה שואל אותם אם אפשר להזמין לישראל יש כאלה שמוכנים לשלוח לפה exercise פעם הבאה תצטט יחסוך הודעה
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים עריכה-אוקיי, מתוך הרגל לא נכנסתי ללינק מ YNET, עכשיו שנכנסתי אני רואה שמה שכתבתי לא רלוונטי בנוגע להיתר ממשרד התקשורת.אבל- המכס עדיין תקף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.