פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים Red hot chilly peppers [הפלפלים בצד ימין למטה]דה פוליס[השוטר בצד שמאל]רדיוהד[האיש עם הטייפ בראש-באמצע התמונה]KORN[ליד הפלפלים]PRINCE[הנסיך שליד המלכה]יכול להיות שהשמיים וורודים בגלל PINK?ספון[ה..כפית]ועוד הרבה שאין לי כוח לכתוב
פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים היטלרבושאריאל שרוןאודרי הפברוןמרלין מונרואלברט אינשטייןווילדישופןגינגיס חאןלניןסטאליןמוסוליניסאדםקלינטוןמוצארטסוקרטסאריסטומרק אנתוניהמינגווייאלביסמייק טייסוןמייקל ג'ורדןפוטיןלואי קרול(שם העט של מי שכתב את אליסה בארץ הפלאות)נובלצ'רצ'ילג'קי צאןהנסיך צ'ארלסאמא תרזהבן גוריון(לדעתי)פוורוטיאוסמהערפאתסאדאתצ'ה גווארהקסטרונאפוליאוןפיקאסווואן גוךארכימדסלינקולןקוסטוגנדיכל הכבוד דובוןאני לא מבין את כל אלה שרואים כוכבי פופ.התמונה מראה אישי היסטוריה....
פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים כי הם מתיחסים לתמונה הזאתיש שם גם את Blues brothers (ממש מאחורי Sex pistols Guns and roses (צד שמאל, קדימה)Beach boys (האלה עם הגלשנים)Radiohead (על המעבר חציה)Led zeppelin
פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים אוקיי :D :D זה משהו אחר לגמרי נו זה ברור.איזו אומנות :smile1: זיהיתי מייד את הנושא - שמות אומנים בתמונות פרינס מול קווין B-52 סמשינג פמפקינס (דלעת מחוצה) רד הוט צילי פפרס הנשרים - the eagls guns and roses לא ברור מה העניין עם הגורילות ברקע...
פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים מי זה האיש הכי תחתון במרפסת מצד ימין למעלה?נראה כמו המייסד של צ'ק פוינט. ;Dלא הבנתי למה יש את אחד הבושים בתמונה.זה נראה לכם האב או הבן?מי זה האיש מאחורי משה?ואיפה לעזאזל ראית את בן גוריון, דובי זובי?אני לא הבנתי למה הכניסו את טייסון ויאו מינג לתמונה.שימו לב ד"א לברוס לי בצד שמאל למעלה.
פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים איפה ראיתם (דובי זובי למשל) את ג'קי צ'אן? היחיד שמצאתי שדומה לו הוא ברוס לי עם הנונצ'קוס.
פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים איפה ראיתם (דובי זובי למשל) את ג'קי צ'אן? היחיד שמצאתי שדומה לו הוא ברוס לי עם הנונצ'קוס. אין שם את ג'קי צאן. חחח אולי גם את דודו זר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.