עבור לתוכן

מי מזהה את כל האנשים?

Featured Replies

פורסם

יש גם את ג'ורג' בוש עם טלסקופ מתחת לבין-לאדן שמוציא את עם ישראל ממצרים...

• תגובות 75
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
סטונהנג' (באנגלית Stonehenge) הינו מונומנט מגליתי מנהיר שנבנה במהלך תקופת האבן החדשה ובתקופת הברונזה העשוי מאבני ענק, וממוקם במישור סולסברי במחוז ווילשייר שבבריטניה, מערבית ללונדון וסמוך לאנדובר. המבנה הוא מעשה ידי אדם ובנוי כמעגל גדול של סלעי בניין ענקיים, שחלקם שוקלים מעל לעשר טונות,והוא אחד האתרים הפרהיסטורים המוכרים והמפורסמים ביותר בעולם.

כיום סוברים רוב הארכאולוגים שהמבנה הוקם בין המאה ה-25 לפני הספירה לבין המאה ה-20 לפני הספירה, אע"פ שנמצאו שרידים למעגלי אבן דומים אחרים במקומות שונים בכדור הארץ, שנבנו כבר במאה ה-31 לפני הספירה.

האתר וסביבתו נוספו לרשימת אתרי מורשת עולמית של אונסק"ו בשנת 1986, וכן הוא מוגן על ידי ארגון העתיקות של בריטניה והוכרז כשמורת טבע. בשל המסתורין האופף את האתר ואת אופן בנייתו הועלו השערות שונות ומשונות על דרך בנייתו ועל ייעודו; החל מלוח שנה אסטרונומי ועד מנחת המיועד לחוצנים. כיום, הסברה המקובלת בקרב החוקרים היא שאתר סטונהנג' תפקד כמקדש. חשוב לציין שסטונהנג' לא נבנה בפעם אחת אלא שופץ ונבנה מחדש בתקופות שונות למטרות שונות, ולכן ייעודו המקורי לא ברור.

אם מישהו היה מסתכל על סרגל השפות הוא היה רואה שכתוב עברית....שני הסיכומים כמעט זהים.. אין כוח לתרגם דבר כזה לעברית ב12 בלילה :sleep:

יש גם את גנדי!! מצאתי את ג'ינגס חאן וצרציל.

מי ישב לצייר את זה??(אלא אם כן זה םוטושופ ואז השאלה: מי ישב לערוך את זה?)

פורסם

וואו נחמד!

יש שם מלא אנשים חשובים!

(יכלו לוותר על היטלר)

פורסם

יש את דורה ליד אינשטיין :P

(יכלו לוותר על היטלר)

בשום פנים ואופן לא!!!!!!!!

כודם נשקח את היטלר

אחר כך את האנשים שנהרגו בשואה

ואחר כך את השואה

ועז את מלחמת העולם השנייה

ומה עז ??? דורות העתיד ישכחו מכול הדבר והעולם יכול לחזור על אותה טעות עוד פעם

פורסם

לא, לא יכלו לוותר על היטלר. אם היו מוותרים על היטלר, לא הייתה הצדקה לחצי מהאנשים בתמונה....

היטלר(ימח שמו ובית זכרו ויאמרו אמן[*כולם אומרים "אמן"] הלוואי שידרס ע"י משאית שמובילה רפסודות) הוא אחד האנשים שהשפיע על ההסיטוריה בצורה אדירה. בטח יותר מג'ורג' בוש.

זה שהוא השפיע על ההסטוריה בצורה הכי גרועה שאפשר לא ממש משנה את העובדה שהוא השפיע.

פורסם

שמאל לקלינטון, ג'קי צ'אן

דון קורלאון

צ'ה גווארה

פורסם

אתם צודקים לי בכל אופן לא נעים להיזכר בנושא הזה!

פורסם

צד ימין למטה זה טקאזו קנסאי :silly:

חחחחחחחחח

ולפי דעתי זה כן משה עם הכבשים למטה

נראה לי קלינטון מחזיק את הלפיד הזה כמו בפסל בניו יורק

פורסם

לא ממש נראה כמו לפיד ...

איך לא הזכירו כאן את ביל גייטס מיודענו? (פינה שמאלית-עליונה)

פורסם

מסביב לשולחן יושבים - מאו צה דונג נדמה לי, לינקולן, פרידריך אנגלס, קרל מרקס, לא מזהה, סטאלין, המלכה אליזבת, לב טולסטוי, וההוא עם הראש שמוט אחורה נראה כמו קונפוציוס (אולי).

בין עראפת לנפוליאון - מרלון ברנדו בתפקיד הסנדק, פידל קסטרו וצ'ה גווארה.

בפינה הימנית העליונה האיש נראה לי כמו מרטין לותר.

מעל לאמא תרזה - גורבצ'וב.

פורסם

צד ימין למטה זה ניראה לי ונגוח

ושמאל לפוטין (צד שצאל למטה) מוחמד אלי

ולמה לאריאל שרון חסרה יד ?

פורסם

^^

לא שחסרה לו יד, הוא הכניס אותה לכיס.

צ'ה גווארה

צ'ה גווארה נמצא מימין לנפוליאון על הסוס.

מישהו שם לב לז'אק שירק בצד ימין למטה? למה הוא מחזיק ציור כזה ועושה סימן של "ששש..."?

ולמעלה מישהו שם לב לשחקן NBA הסיני יאו מינג (אם לא טעיתי בבן אדם)? למה רשום לו על החולצה "12.88"?

למה לעזאזל בין לאדן מוציא אותנו ממצרים?!

השחקן הברזילאי האגדי "פלה" יושב בצד שמאל למעלה.

המבוגר עם הזקן שמחזיק את הגמל (שעליו יושב יאסר עראפת) ומוביל את שאר החיות זה משה רבינו למי שלא שם לב.

הבחור עם הגיטרה הלא הוא אלביס.

פורסם

ליד עראפת - אל קפונה 8)

פורסם

יוליוס קיסר - למעלה בצד ימין

פיקאסו - למטה בצד ימין, משמאל למנורה

גנדי - קצת שמאלה מפיקסו

מייק טייסון - בצד שמאל למטה

פוטין - מימין למייק טייסון

גם סטלין ולנין נמצאים בצד השמאלי של התמונה

ויש עוד הרבה שאין לי כוח לרשום ::)

פורסם

אף אחד לא שמה לב לדלאי למה ליד משה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים