עבור לתוכן

הכתבה בידיעות אחרונות על הקופים...

Featured Replies

פורסם

אתה לא מועיל בדיוק כמו הקופים,אני בטוח שאתה לא הולך להציל את העולם .

במקום לעשות ניסויים על חיות,תעשו על אסירים,גם יותר יעיל,כי בכל זאת יש הבדל בין גוף של קוף לגוף של בן אדם,וגם ניפטר מאנשים שבאמת לא מועילים וחיים על חשבון משלם המיסים.

לעשות ניסויים על קופים זה בדיוק כמו לעשות ניסויים על בני אדם מבחינה מוסרית.

האבולוציה לא נותנת לך לגיטימציה לענות חיות ללא סיבה.

תעשה טובה ותשתוק... פשוט בנאדם אידיוט!

• תגובות 43
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמה דברים!:1נותנים להם חומר הרדמה כשפותחים להם תראש וזה בדוק

2 גם לבני אדם עושים בצורה דומה ניתוחיי מוח פתוח בהכרה(לאנשים עם בעיות בתיפקוד המוח)המוח לא יכול להרגיש כאב!!

3 לא מתעללים בהם ולא עושים שום דבר שלא הכרחי לניסוי(אני לא אומר שהם מאושרים הם עוברים גיהנום שלא ניתן להבנה ובני אדם היו משתגעים שם)

רוב הזמן דרך אגב הקופים לא מבינים בכלל מה קורה ומה עושים להם ולא מרגישים יותר מידיי כאב בדרך כלל.מה שהכי מטריף את החיות זה הכלובים...ואתם כל הזמן רואים תוכי או לטאה או כל חיה בגן חיות או כלבים אצל הוטרינר בכלובים...אבל לא ממש משנה לכם נכון?

מה שכתוב בכתבה סביר להניח שמוגזם והתמונות צולמו בצורה וכוונה לזעזע וגם לי זה עשה לא ממש טוב...אבל זה הכרחי....

אני אישית אוהב חיות יש לי 3 כלבים חתולה ותוכי....

1. לא נותנים להם כלום

2. לא יודע בקשר למוח אבל כשהם מגלחים את הראש הם משתמשים בחומר שורף שאת זה הם גם מרגישים, ואני בטוח שהם מרגישים את החור בראש שעושים להם...

מאיפה אתה יודע אם הקופים מרגישים דבר זה או אחר?

פורסם

:lol: :lol: :lol:

הוא לא בחר... אבל לפחות כך הוא מועיל לנו מאשר לקפוץ על עצים ולאכול פרעושים מהראש של דודה שלו... :lol: :lol: :lol:

התחמקת מהשאלה שפסייקדליק שאל, באיזו צורה -אתה- משנה את העולם, שאין להם לגיטימציה לקחת אותך לניסויים כאלו?

(בהסתמך על כך שאתה חושב שיש להם זכות לערוך ניסויים כאלו על קופים, מכיוון שהקופים חיים חיים חסרי טעם)

ולפרוטוקול - אני צמחוני, ואני חושב שניסויים על בע"ח לפעמים מוצדקים, אבל יש גבול, והיו יכולים לעשות את זה בצורה יותר מתחשבת.

אז בקיצור..

תעשה טובה ותשתוק... פשוט בנאדם אידיוט!

פורסם

מצד אחד אתם רוצים תרופות מצד שני לא לעשות ניסוים. :bash::s07:

נו באמת זה נשמע לכם הגיוני ?

החיים לא כאלו פשוטים אין צד אפור בעניין, זה או לבן או שחור.

זה או שתערכו ניסוים בחיות ותשתמשו בתרופות מצילות חיים או שלא תעשו ניסוים ולא יהיו תגליות ותחלמו רק על תרופה לסרטן.

העולם בחר לחיות, כי לא הגענו לראש טבלת המזון בשביל למות, את הטבלה לא תצליחו לשנות בעלי חיים ישארו בעלי חיים מה לעשות שאנחנו אלו ששולטים בעולם עכשיו, לא טוב לכם, לכו תצטרפו לקופים ותנסו לנהל מאבק, בדרך גם אל תשתמשו במחשב, אל תיקחו תרופות, אל תשימו קרמים, אל תאכלו מזון ביתי והרשימה עוד ארוכה.

פורסם

אנחנו חיים בתוך פאראדוקס אחד גדול. כאילו שהחיות שאנחנו אוכלים לא סובלות באותה מידה מתנאי הגידול שלהם והפיטום שלהם...?

החיים שלנו מושתתים על סבל של אחרים.

פורסם

אנחנו חיים בתוך פאראדוקס אחד גדול. כאילו שהחיות שאנחנו אוכלים לא סובלות באותה מידה מתנאי הגידול שלהם והפיטום שלהם...?

החיים שלנו מושתתים על סבל של אחרים.

תסתכל על זה בטבע, זה תמיד פעל ככה, ראית פעם נמר בטבע שהתחיל להגיד למה אתם טורפים את הצבי הוא לא מסכן ? אבל אם הוא לא יטרוף אותו הוא לא ימשיך לחיות בעצמו.

תחשבון בהגיון פשוט, אין פתרון אחר לבעיה.

פורסם

זה תמיד משעשע לראות אנשים אחרי כל מיני כתבות כאלה מזדעזעים.

אתם מודעים למה שעברה החייה אותה אתם אוכלים בזמן שאתם קוראים כתבה על ניסויים בבע"ח?

ההתעלות בה הרבה יותר קשה. מהרגע שבה הפרה נולדה מפרידים אותה מהאם, מכניסים אותה לכלוב בגודל שלה בדיוק ככה שלא תוכל לזוז - וכך השרירים שלה יתנווונו ויהיו 'טעימים' יותר ובכדי שהיא תשמין, וכמובן דוחפים לה הורמוני גדילה ואנטיביוטיקה בכמויות שפשוט פוגעות לה בכבד. והן כמובן גם שוחות בחרא של עצמן במשך כל חייהן.

לגבי המתרצים מבחינה אבולוציונית אכילת בשר - אם אתה יכול לחיות על תזונה צמחית, שהיא אפילו בריאה יותר, למה שתאכל בשר? כל עוד זה לא עניין אמיתי של הישרדות אני לא רואה סיבה למה לאכול בע"ח.

היית אוכל את הכלב שיש לך בבית אם היית רעב? אני די בטוח שלא. בסין במקום תעשייה של פרות משק יש כלבי משק.

שניהם בע"ח...וגם אתה. למה שתרצח חיה אם אין לך צורך אמיתי בכך?

התירוץ הכי עלוב זה העניין של זן נחות. גם בנאדם עם פיגור שכלי הוא נחות ממך. ויש לו מנת משכל של ילד בן 6. וכך גם לדולפין. היית אוכל דולפין? אולי. בנאדם עם פיגור? לא. ילד? לא.

לגבי נמר שטורף אנטילופה - לנמר אין יכולת לעכל שום דבר אחר חוץ מבשר. אם הוא היה יכול להיות ניזון מתזונה צמחית אני מניח שכך הוא היה עושה, הרבה פחות מאמץ.

פורסם

אתם מודעים למה שעברה החייה אותה אתם אוכלים בזמן שאתם קוראים כתבה על ניסויים בבע"ח?

ההתעלות בה הרבה יותר קשה. מהרגע שבה הפרה נולדה מפרידים אותה מהאם, מכניסים אותה לכלוב בגודל שלה בדיוק ככה שלא תוכל לזוז - וכך השרירים שלה יתנווונו ויהיו 'טעימים' יותר ובכדי שהיא תשמין, וכמובן דוחפים לה הורמוני גדילה ואנטיביוטיקה בכמויות שפשוט פוגעות לה בכבד. והן כמובן גם שוחות בחרא של עצמן במשך כל חייהן.

לגבי המתרצים מבחינה אבולוציונית אכילת בשר - אם אתה יכול לחיות על תזונה צמחית, שהיא אפילו בריאה יותר, למה שתאכל בשר? כל עוד זה לא עניין אמיתי של הישרדות אני לא רואה סיבה למה לאכול בע"ח.

היית אוכל את הכלב שיש לך בבית אם היית רעב? אני די בטוח שלא. בסין במקום תעשייה של פרות משק יש כלבי משק.

התירוץ הכי עלוב זה העניין של זן נחות. גם בנאדם עם פיגור שכלי הוא נחות ממך. ויש לו מנת משכל של ילד בן 6. וכך גם לדולפין. היית אוכל דולפין? אולי. בנאדם עם פיגור? לא. ילד? לא.

לגבי נמר שטורף אנטילופה - לנמר אין יכולת לעכל שום דבר אחר חוץ מבשר. אם הוא היה יכול להיות ניזון מתזונה צמחית אני מניח שכך הוא היה עושה, הרבה פחות מאמץ.

צריך לאכול בשר בגלל B12 חביבי ואם תגיד שיש את זה במעדני חלב אז אתה יודע איך מיצרים את החלב? מפרות וראית פעם איך פרות חלב מוחזקות ? גם לא תנאי בית מלון אז אולי גם נפסיק לשתות חלב ולצרוך מוצרי חלב, הכי טוב נתחיל לאכול דשא ועלי זעתר. (ד"א גם חלבונים מחי יותר בריאים מחלבונים מצומח אז יש לך גם פיתרון לזה ? לא חסרים עוד דברים...)

ולפי התאוריה שלך גם אז על מי נעשה בדיוק ניסוי ומחקר על בעלי חיים? בחייאת אני לא מבין אתם מנסים להמציא את הגלגל מחדש ?

ואיפה התמונה של "לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!" היא הכי מתאימה פה.

פורסם

לכל המזועזעים.

הרופא הזה שעורך את הניסויים הגיע לכמה הישגיים ענקיים בתחום המוח והמציא פתרונות שמצילות ויצילו אלפי בני אדם.

ואני מתאר לעצמי שלא כולכם רופאים מוסמכים, אז אתם לא יכולים לבקר אותו עפ"י מה שהוא עשה, אחרי הכל קשה לי להאמין שאדם שמקדיש את עצמו למצוא פתרונות למחלות ולשפר את העולם יתעלל בחיות סתם בשביל הכיף.

פורסם

בשביל מה לעזאזל קרתה האבולוציה? בשביל שנוכל להיות נחמדים לקופים?

אנחנו לוקחים בעל חיים.. בהמה (למרות שזה לא בדיוק נכון אבל רק בשביל להבהיר את הנקודה) ועושים עלייה ניסויים שיוטיבו לנו בעתיד וישפרו את איכות החיים שלנו.

לפי דעתי זה מוצדק מכל בחינה, אבל אם בזכות הניסויים האלו נוכל אפילו לרפאות מחלות קשות שיצילו מאות בני אדם, אז לא רק מוצדק אלא גם הכרחי!!

ועכשיו בטח יבואו הצדיקים מסדום ויגידו "האם אתה היית רוצה להיות במקום של הקוף ושיעשו עליך ניסויים?" אז לתשובה לשאלה מטומטמת כזאת ואחרות, פשוט תחשבו על זה שהקוף הזה, שהוא בעצם זן נחות מאיתנו כבני אדם נותן את החיים שלו כדי להציל את שלכם. אז אם אתם רוצים למות ממחלה או לא למות, רק להיות מוגבלים בעקבות מחלה רק בשביל להגיד שאיזשהי חיה שהביאו מאיזה ג'ונגל והיא נחותה ממך ואף לא מביאה לך שום תועלת לחיים שלך לא סבלה ועכשיו היא קופצת על עצים בזמן שאתה בכיסא גלגלים...

ילד קטן ומושתן. יש הבדל בין ניסוי להתעללות. מה שהם עשו נוגד כל אתיקה רפואית. [br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 18:30:20

הוא לא בחר... אבל לפחות כך הוא מועיל לנו מאשר לקפוץ על עצים ולאכול פרעושים מהראש של דודה שלו... :lol: :lol: :lol:

ואיך אתה בדיוק מועיל למין האנושי? אני בעד לשפוך חומצה לפי הטבעת שלך למטרה "רפואית". [br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 18:33:39

לכל המזועזעים.

הרופא הזה שעורך את הניסויים הגיע לכמה הישגיים ענקיים בתחום המוח והמציא פתרונות שמצילות ויצילו אלפי בני אדם.

וכיצד הרעבה תרמה לאותם הישגים? או התעללות פיזית?

פורסם

אין פה אף אחד שאמר שהוא תומך בהתעללות...

ואגב כל הכבוד על "ילד קטן ומושתן" באמת הערה אינפורמטיבית ומועילה לדיון...

ומה הקשר איך אני תורם לעולם? אנחנו מדברים על לקחת חיה חסרת ערך ולהפיק ממנה שימוש. לפי דעתי זה חיוני, אני לא תומך בהתעללות אני תומך בניסויים למטרות רפואיות וכו'..

פורסם
  • מחבר

אין פה אף אחד שאמר שהוא תומך בהתעללות...

ואגב כל הכבוד על "ילד קטן ומושתן" באמת הערה אינפורמטיבית ומועילה לדיון...

ומה הקשר איך אני תורם לעולם? אנחנו מדברים על לקחת חיה חסרת ערך ולהפיק ממנה שימוש. לפי דעתי זה חיוני, אני לא תומך בהתעללות אני תומך בניסויים למטרות רפואיות וכו'..

תעשה לי טובה.

פה באה ההשווה לבניאדם. נגיד איינשטיין היה אומר אתה טיפש מידי אין לך ערך לאנושות אז בוא נעשה לך חור בראש ונענה אותך.

פורסם

ראשית כל - במוח אין עצבים ולכן הקופים לא הרגישו שום כאב בזמן שפשפשו להם במוח.

שנית, אני מתנגד לכל ניסוי שלא נועד להצלת בני אדם, כגון, לנסות שמפו, וקרמים ומשחות שיניים למיניהם על בעלי חיים כאשר ידוע לכולם שזה לא חובה. לא חסרות חברות שלא מנסות על בעלי חיים ואם הן יכולות אז גם קולגייט יכולה.

ומצד שני, כל ניסוי על בעלי חיים הנועד בראש ובראשונה להצלת בני אדם[בניגוד ל"התעללות בשביל הכיף" כמו שחלק מכם אמרו] הוא מקודש ונכון מבחינתי.

תעשה לי טובה.

פה באה ההשווה לבניאדם. נגיד איינשטיין היה אומר אתה טיפש מידי אין לך ערך לאנושות אז בוא נעשה לך חור בראש ונענה אותך.

כבר בדיון על הביטוח הלאומי הבנתי שאתה ילד קטן וטיפש שלא מבין הרבה מהחיים שלו, והתגובות האחרונות שלך בדיון הזה רק מחזקות את הדעה הזאת. אם אין לך שום דבר אינפורמטיבי ועובדתי להגיד, אז פשוט אל תגיד. אני מבטיח לך שלא מענים חיות רק בגלל שהן טיפשות מדי ובגלל שאין להן ערך לאנושות.

מה שהם עשו נוגד כל אתיקה רפואית. [br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 18:30:20

איך היה הקורס באוניברסיטה בנושא "אתיקה רפואית"? שמעתי שהוא קשה.. אני מבין מהדברים שלך שאתה סיימת אותו בהצלחה כן?

אני מניח שאתה צמחוני שנמנע מלאכול בשר, דגים, מוצרי חלב, ביצים, ירקות לא אורגניים וכל דבר שלמען הפקתו לאדם נדרשה מידת כאב כלשהי לחיה איפשהו בעולם?

פורסם

כל הכתבה הזו נופחה ללא כל פרופורציות על מנת לתת רעש תקשורתי לתנו לחיות לחיות.

עשו מזבוב פיל כדי לקבל תקציבים על גבו של מכון ויצמן.

בבל"צ אחד גדול.

לכל אלו שבטוחים שיש התעללות במכון ויצמן, אז תנוח דעתכם. אין התעללות.

פורסם

איזה שטויות.

Sweet Evil, ממך אני באמת כבר לא מצפה לשמוע גדולות.

להזמין מעיל דרך EBAY, לתהות "למה בכלל קיימת השטות הזאת ביטוח לאומי?!".... עכשיו לרכב על העדר התקשורתי העלוב, שמתרחש כאשר אין מספיק מידע בשביל לקטול כל איש ציבור שקיים במדינת ישראל ונגמר על מה לכתוב, הוא באמת הדבר שהיית צריך בשביל להשלים סרייה.

אני לא מומחה באתיקה רפואית, אבל לפי המידע שמציג מכון ויצמן (שדרך אגב, מדורג בתוך רשימת 100 המוסדות האקדמיים המובילים בעולם) הם עומדים בכל התקנים הדרושים. לפי טענתם ישנה ועדת אתיקה אשר בוחנת כל תהליך שמתבצע, האם הוא הכרחי וכו'.

אני כבר קראתי עשרות דברים בעיתון אשר מהכרות אישית ידעתי שהם לא נכונים. אני מתייחס אך ורק לעובדות נקיות אשר מצויינת בעיתון ובכתבה הזו אני ממש לא בטוח שהכל "נקי".

זו באמת צביעות גדולה פתאום להיות בשוק מזה:

1. אני לא מאמין שיש פה אחד שלא ידע על כך שמבצעים ניסויים בקופים. זה דבר שידוע שנים.

2. הדבר שאני הכי לא סובל זה אנשים ש"אוהבים" חיות, אבל אין להם שום בעיה עם חנויות של חיות.

זה העינוי הכי גדול, לעזאזל!!!!!!

החיות נועדו לחיות בחופש. בניסויים האלה לפחות משתמשים בהם לתועלת מעשית כלשהי הקשורה בהצלת חיים.

בכל חנויות החיות מענים חיות (כן, לתקוע חיות בכלוב עלוב זה עינוי) בשביל .... סתם הנאה טיפשית שבני אדם שואבים מזה.

כמו כן גם החיות שאנחנו אוכלים מעונות בשבי. גם הסוסים שרוכבים עליהם מעונים....

רק בגלל הכתבה של ידיעות פתאום רוכבים על הדבר הזה?! ::)

איפה אתם חיים, על הירח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים