עבור לתוכן

הכתבה בידיעות אחרונות על הקופים...

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על זה?

אני ממש הזדעזתי איך מתעללים בחיות וזה עוד מאושר..

למי שלא קרא, אחד הדברים שכתובים שם הוא:

חלק מהניסויים שלהם לוקחים קוף לא מרדימים אותו או מרגיעים אותו בשום חומר. מגלחים לו את הראש עם מיי חמצן(נכון?) דבר ששורף אש.

אחר כך פותחים לו את העור שעוטף את הגולגולת עושים לו חור בראש מכניסים לו איזה חומר ועושים ניסויים, שוב כל זה בלי הרדמה בלי כלום. אה והוא עוד קשור לכיסא כשהוא מופרד בין כל חלקי הגוף שלו(עליון,תחתון ואמצעי) ולא יכול לזוז בכלל.

ויש עוד הרבה הרבה דברים.

=\

• תגובות 43
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כפי שהבחור בכתבה אמר

כאשר חס וחלילה אחד מבני משפחתך יחלה במחלה קשה והדוקטור יבוא ויגיד לו שמע יש לו תרופה בשם X בזכות הניסויים במכון וויצמן על קופים התאפשר לנו לדעת עוד על המחלה הזאת ובכך לפתח תתרופה הזאת,האם אתה רוצה להשתמש בה או לגסוס?

פורסם
  • מחבר

יש הבדל בין לערוך ניסויים עם חיות לבין התעללות חמורה.

פורסם

כפי שהבחור בכתבה אמר

כאשר חס וחלילה אחד מבני משפחתך יחלה במחלה קשה והדוקטור יבוא ויגיד לו שמע יש לו תרופה בשם X בזכות הניסויים במכון וויצמן על קופים התאפשר לנו לדעת עוד על המחלה הזאת ובכך לפתח תתרופה הזאת,האם אתה רוצה להשתמש בה או לגסוס?

אם החוקרים הנחמדים כל כך רוצים לעזור לאנושות, שיתרמו את הגוף שלהם לניסויים הללו ושיהיה להם בהצחה.

בכלל, אני בעד לבצע ניסויים שכאלו על אסירים שנידונו למאסר עולם.

פורסם

בכל הנוגע לניטור פעולות מוח, בעל החיים המדובר חייב להיות בהכרה.

לידיעתך, גם כריתת גידולים סרטניים בחלקים מסוימים מהמוח נעשית שהאדם שעובר את הניתוח בהכרה. זו לא איזושהי אכזריות מיותרת, זה הכרחי.

פורסם

אם החוקרים הנחמדים כל כך רוצים לעזור לאנושות, שיתרמו את הגוף שלהם לניסויים הללו ושיהיה להם בהצחה.

בכלל, אני בעד לבצע ניסויים שכאלו על אסירים שנידונו למאסר עולם.

אז לא יהיו מדענים...

שמע מישהו צריך לשרוד בעולם זה ועל ידי ניסויים כאלה יהיה אפשר למתן את האנשים שנפטרים נניח מסרטן...

אתה אוכל בשר?אז יופי זה מקרה קלאסי לשרוד על חשבון הפרה\תרנגול וכו'..אותו דבר לגבי ניסויים אנחנו צריכים לשרוד על חשבון החיות

פורסם

בשביל מה לעזאזל קרתה האבולוציה? בשביל שנוכל להיות נחמדים לקופים?

אנחנו לוקחים בעל חיים.. בהמה (למרות שזה לא בדיוק נכון אבל רק בשביל להבהיר את הנקודה) ועושים עלייה ניסויים שיוטיבו לנו בעתיד וישפרו את איכות החיים שלנו.

לפי דעתי זה מוצדק מכל בחינה, אבל אם בזכות הניסויים האלו נוכל אפילו לרפאות מחלות קשות שיצילו מאות בני אדם, אז לא רק מוצדק אלא גם הכרחי!!

ועכשיו בטח יבואו הצדיקים מסדום ויגידו "האם אתה היית רוצה להיות במקום של הקוף ושיעשו עליך ניסויים?" אז לתשובה לשאלה מטומטמת כזאת ואחרות, פשוט תחשבו על זה שהקוף הזה, שהוא בעצם זן נחות מאיתנו כבני אדם נותן את החיים שלו כדי להציל את שלכם. אז אם אתם רוצים למות ממחלה או לא למות, רק להיות מוגבלים בעקבות מחלה רק בשביל להגיד שאיזשהי חיה שהביאו מאיזה ג'ונגל והיא נחותה ממך ואף לא מביאה לך שום תועלת לחיים שלך לא סבלה ועכשיו היא קופצת על עצים בזמן שאתה בכיסא גלגלים...

אבולוציה - זה מה שנותן לנו את הזכות לעשות ניסויים על הקוף הזה.. אתה רוצה למות בשביל שקוף יחיה, שיהיה לך בכיף לפי דעתי אתה אידיוט והאמת אם אתה לא מוכן לאפשר לאנשים לעשות את הניסויים האלה בשביל להציל או לשפר את החיים שלך, אז לא מגיע לך החיים האלה..

פורסם

לא אהבתי שאמרת 'זן נחות'.

חד וחלק, אנחנו לא גואלד.

פורסם

אני יודע.. האמת לא אהבתי להשתמש בביטוי אבל כעסתי על כל האנשים האלה שמתנגדים לניסויים האלה בגלל שזה לא הומני ושזה אכזרי והכל, פשוט נשמע לי כלכך מטומטם בעקבות התועלת שזה מביא, אז רציתי להסביר את העמדה שלי והייתי צריך להשתמש במילים שאומרות דוגרי מה אני חושב..

וכן, כל בעליי החיים האחרים (אוליי לא דולפים כי הם באותה אינטליגנציה כמו שלנו אני חושב..) הם נחותים מאיתנו, חד וחלק

פורסם

גם אני לא אוהב את המילה נחות - אבל בואו לא נריב על זה...

לדעתי לגיטימי לגמרי! זה כמו שתגיד שלא בסדר ששחתו איזה 16 פרים מסוג מאוד מסויים בשביל הפנים של הרולס רויס שלך ומישהו יגיד "תחשוב אם אתה היית השור" ... ואם אתה שואל את הקוף את זה אז אולי הוא סבל אבל הוא עזר או בקיצור הקריב את חיו

פורסם

LOL, אתם מתייחסים לזה כאילו הקוף בחר לעשות מעשה הירואי :lol:

פורסם

:lol: :lol: :lol:

הוא לא בחר... אבל לפחות כך הוא מועיל לנו מאשר לקפוץ על עצים ולאכול פרעושים מהראש של דודה שלו... :lol: :lol: :lol:

פורסם

אתה לא מועיל בדיוק כמו הקופים,אני בטוח שאתה לא הולך להציל את העולם .

במקום לעשות ניסויים על חיות,תעשו על אסירים,גם יותר יעיל,כי בכל זאת יש הבדל בין גוף של קוף לגוף של בן אדם,וגם ניפטר מאנשים שבאמת לא מועילים וחיים על חשבון משלם המיסים.

לעשות ניסויים על קופים זה בדיוק כמו לעשות ניסויים על בני אדם מבחינה מוסרית.

האבולוציה לא נותנת לך לגיטימציה לענות חיות ללא סיבה.

פורסם
  • מחבר

אמרתי את זה, ואני אומר זאת שוב.

יש הבדל בין לערוך ניסויים עם חיות לבין התעללות חמורה.

איזה חלק בלהשפריץ זרנוק חזק של מים על כלוב כשהקוף בתוכו נחשב עוזר לאנושות?

או להרעיב אותם?

או גם אחרי שהם משתוללים על הכסא ולא עושים יותר את הניסוי ועדין ומענים אותם שם?

זה שאנחנו חזקים יותר מהקופים לא אומר שאנחנו צריכים להתעלל בהם ולהזיק להם..

וכמה ציינו פה ניסויים על אסירים, אם כבר על אל עם עונש מוות. כל השאר? ממש לא.

פורסם

כמה דברים!:1נותנים להם חומר הרדמה כשפותחים להם תראש וזה בדוק

2 גם לבני אדם עושים בצורה דומה ניתוחיי מוח פתוח בהכרה(לאנשים עם בעיות בתיפקוד המוח)המוח לא יכול להרגיש כאב!!

3 לא מתעללים בהם ולא עושים שום דבר שלא הכרחי לניסוי(אני לא אומר שהם מאושרים הם עוברים גיהנום שלא ניתן להבנה ובני אדם היו משתגעים שם)

רוב הזמן דרך אגב הקופים לא מבינים בכלל מה קורה ומה עושים להם ולא מרגישים יותר מידיי כאב בדרך כלל.מה שהכי מטריף את החיות זה הכלובים...ואתם כל הזמן רואים תוכי או לטאה או כל חיה בגן חיות או כלבים אצל הוטרינר בכלובים...אבל לא ממש משנה לכם נכון?

מה שכתוב בכתבה סביר להניח שמוגזם והתמונות צולמו בצורה וכוונה לזעזע וגם לי זה עשה לא ממש טוב...אבל זה הכרחי....

אני אישית אוהב חיות יש לי 3 כלבים חתולה ותוכי....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים