עבור לתוכן

אחרי השביתה

Featured Replies

פורסם

אני מניח שהצבא יקבל דחיות ממגויסים בקלות

פורסם

Taimors

אתה בן אדם פשוט מושפע - אתה חושב שהמורה שלך זה אלוקים

בסופו של דבר המורים קיבלו רק שכר ו"התחייבויות בע''פ" על שאר הדברים , השביתה הזאת נכשלה.

הבעיה בחינוך היא לא מספר התלמידים בכיתה אלא היא איכות המורים שכרגע שואפת לאפס

תנו להם עוד כסף , זה ממש יעשה שינוי. במקום לתת להם עוד כסף ולבזבז אותו על מורים באיכות ירודה תשקיעו במורים שמספקים ביצועים (קרי ציונים חיצוניים ללא ציון מגן) ותעלו להם את השכר בצורה משמעותית . ככה ימשכו יותר אנשים איכותיים למקצוע ההוראה.

AsD[eyal]

אתה הדוגמא החיה לדפיקות מערכת החינוך .

אם הגעת לכיתה י''ב ואתה לא יודע את ההבדל בין מעריך ומאריך או בין עם ואם אז מצבנו מאוד קשה

פורסם

Taimors

אתה בן אדם פשוט מושפע - אתה חושב שהמורה שלך זה אלוקים

בסופו של דבר המורים קיבלו רק שכר ו"התחייבויות בע''פ" על שאר הדברים , השביתה הזאת נכשלה.

הבעיה בחינוך היא לא מספר התלמידים בכיתה אלא היא איכות המורים שכרגע שואפת לאפס

תנו להם עוד כסף , זה ממש יעשה שינוי. במקום לתת להם עוד כסף ולבזבז אותו על מורים באיכות ירודה תשקיעו במורים שמספקים ביצועים (קרי ציונים חיצוניים ללא ציון מגן) ותעלו להם את השכר בצורה משמעותית . ככה ימשכו יותר אנשים איכותיים למקצוע ההוראה.

AsD[eyal]

אם הגעת לכיתה י''ב ואתה לא יודע את ההבדל בין מעריך ומאריך או בין עם ואם אז מצבנו מאוד קשה

ממש לא, אני לא חושב ככה בכלל.

ושמע חלק מדברים שהם השיגו זה שבחינות קבלה ומעבר בהוראה ידרשו ציונים יותר גבוהים ויכולות נוספות.

בקשר למה שאתה מדבר אתה צודק גמני חושב ככה שצריך להשקיע במורים הטובים אבל בגלל זה המורים הפחות טובים ילמדו פחות טובות ויתנו לך ויגישו אותך על יותר גבוה בכוונה בשביל לקבל את הטבות של יותר כסף, דוגמה בכיתה י' הייתה לי מורה סתומה רצח! עכשיו בתכלס היא לא ידעה על מה היא מדברת ובשביל שיחשבו ששאר המורים שהיא מלמד טוב כנראה בגלל זה היא הגישה יותר מחצי כיתה על 100 לבגרות שתכלס לרוב היה מגיע 70-80 וילדים שלא הגיעו לשיעורים ולמבחנים ניגשו על 80-70 בחוואה. זאת הוכחה שזה קצת בעייתי העניין הזה.

(ד"א העיפו אותה מביצפר אחר-כך חחחחחח(אחרי שנתיים-שלוש))

פורסם

אז תנו לי להבין:

החינוך בישראל רע כי איכות המורים גרועה?? אחי, איפה אתה חי??!! איכות המורים היא באמת לא משהו, אבל אני רוצה לראות אותך משתלט על 40-50 חוליגנים שלא מעניין אותם בגרוש מה שיש לך להגיד(= כיתה טיפוסית בישראל)

תוריד את מס' התלמידים בכיתה ואז תראה איך איכות ההוראה פתאום מתרוממת. רוב המורים מגיעים הביתה ומתחילים לבכות כי כשהם אמרו למישהו "צא מהכיתה", הוא ענה "לא בא לי"

אתה יכול להמשיך ולהגיד שאיכות המורים חרא, אבל תסתכל על איכות הנוער.

עכשיו תגיד שהמורים בכל זאת אשמים! למה הם לא חינכו אותנו איך שצריך מגיל צעיר יותר?!?!

אז זהו, שאלה לא אותם המורים, עכשיו מדברים על ההסתדרות, ועל ההורים.

עכשיו לך תתקן את זה, להסתדרות כבר יש רפורמה(שלא ממש עובדת) ולך תחנך את ההורים...

רוב המורים שלי ממש טובים, והם שמחים לבוא ללמד אותנו(הכיתה שנחשבת לטובה בביה"ס) אבל כשאני רואה את אותם מורים נכנסים לכיתה אחרת,

ההבעה על הפרצוף שלהם שונה לגמרי.

תעשה את החשבון.

פורסם

AsD[eyal]

אני דיסלקט , ויש לי שיגאות כתיב

זה לא אומר שאני לא אינטלגנט או מפגר

אז תעשה לי טובה ....

למרטין , המורים בסדר גמור הנוער בעייתי זה נכון

אבל המערכת עצמה דפוקה לא המורים

המערכת למעלה היא הבעייתית [GILO MAN] :nutty:

פורסם

אכן כך.

למרות שאני לא רואה איך בדיוק אפשר לעזור למורים.

המערכת דפוקה, זה נכון, אבל עדיין צריך למצוא את הכסף לביטחון ולשאר ירקות.

אני לא בדיוק בקיא בנושא, אבל לפי דעתי המדינה עדיין לא התאוששה תפגעי המלחמה, אין כסף הקופה(=גרעון) ואין מאיפה להוציא תקציבים למורים.

נכון, זה עצוב, אין מי שיחנך את התל' אז הם יוצאים מניאקים כאלה ומפריעים לחינוך של עצמם והכל בגלל שאין לנו כסף...

פורסם

אמרתי את זה פעם ואגיד שוב: הבעיה היא לא בכסף ולא במורים. כל הזמן מדברים על זה כי הכי קל להאשים את הקיצוצים במצב המערכת. אבל המערכת לא מדרדרת בגלל זה. הבעיה נמצאת במבנה של מערכת החינוך. גם המורה האיכותי ביותר לא יצליח להשתלט על כיתה של 40 תלמידים שלא רוצים ללמוד. גם המורה האיכותי ביותר יתקשה להסתדר עם תוכנית לימודים שמשתנה כל שני וחמישי.

פורסם

רוב המורים לא יצליחו להשתלט על כיתה של 25 תל' כי הם פשוט גרועים

מורה טוב יכול להשתלט על כיתה של 40 ואם יש לו קושי שיתחיל להוציא כל איש שמדבר החוצה

Martaine

כתבתי שצריך לתגמל ע''פ ציונים חיצוניים שהתלמידים ניגשו אליהם ללא ציוני מגן

AsD[eyal]

אם אתה באמת דיסלקט ולכן יש לך שגיאות כתיב אז אני מצטער

אבל הרבה אנשים שאיתי בבי''ס מדברים וכותבים באותן שגיאות כתיב ואין להם שום דיסלקציה ושום בעיה

יש לי ידידה אחת שהיא תמיד תלמידה מצטיינת כי היא חרשנית והומרים אוהבים אותה והיא כותבת היטלר עם א' (איטלר) , חוק אזרחות הרייך ככה - "חוק אזרחות אחרייך" ולהגדיל את התפוקה היא כותבת - " להגדיל את הדפוקה"

תמיד המגן מגן עליה ויש לה מגינים טובים כי היא נחמדה שקטה משקיעה וכו'

צריך להגיש תלמידים בלי מגינים - מה שאתה יודע ישתקף בבגרות .

אם אני לא רוצה להגיע לאף שיעור כל השנה אבל אני לומד לבד ויודע את החומר ומקבל 100 בבגרות אני אמור לקבל 100 בתעודת הבגרות

כי בסופו של דבר אנחנו צריכים לדעת חומר ולא בוחנים אותנו על כמה הברזות עשינו

פורסם

תאמין לי זה שיש לי שגיאות כתיב לא עצר אותי לרגע בכתיבה, כיום אני כותב חומרים למעלה משנה ואני רק הולך ומישתפר וכבר הגעתי לרמה מאוד גבוה של כתיבה

במחינת עוצר מילים והבעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים