עבור לתוכן

צריך המלצה למסך LCD 17-19 .

Featured Replies

פורסם

שלום מעוניין לקבל המלצה למסך LCD לא יודע כמה אינץ' , האם יש הבדל בין 17 ל 19 אינץ , איזה חברה מומלצת, תקציב של בערך 1500+

תודה

פורסם

ההבדל המרכזי בין 17" ל-19" הנובע מגודל פיזי שונה עם רזולוציה זהה של 1280X1024 הוא גודל נקודה של 0.294 מ"מ ב-19" מול 0.264 מ"מ ב-17" - מה שמתבטא בטקסט קטן יותר ופחות מפוקסל ב-17".

כיום מסכי 19" הם יותר פופולריים ונוחים יותר לעבודה. אנו ממליצים להשקיע במסכי 19" בעלי פאנל VA איכותי כגון Viewsonic VP930 ו- Samsung 971P אך הם חורגים מהתקציב שלך בעוד 200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

ה ויוסוניק נחשבת חברה טובה ?

מה זה בידיוק VA , יש אולי משהו טוב במסגרת התקציב שלי ?

פורסם

Viewsonic הינה חברה מהוותיקות ביכולותיה לייצר מסכים בעלי איכות טובה למדי. בגבולות התקציב שלך אני אמליץ על Philips 200W6CS שגם מבוסס על פנל VA אך הוא בגודל 20" רחב (אם כי יש בגודל זה יש יתרונות של טקסט פחות מפוקסל לצד שטח עבודה יותר גדול).

בנעוץ שבראש הפורום תוכל ללמוד על סוג הפנלים ומהם ההבדלים ביניהם במדריכים למסכי LCD. פנל VA הוא שם כללי לנגזרות של פנלים S-PVA, P-MVA ועוד ונחשב לפנל איכותי בזכות זוויות צפייה טובות ואחידות רקע יותר הומוגנית לעבודה ממושכת על טקסט, לצפייה בסרטים בזכות יחס ניגודיות סטטי גבוה ועומק צבע טוב בהשוואה ל-TN ובמקרים אחדים גם מתאים לכניסה ראשונית לתחום העריכה הגרפית.

פורסם
  • מחבר

מה בדבר המסך הזה ? FP222WוBenqו

פורסם

כל ה-22", מלבד דגם אחד של איזו, הם בעלי פנל TN. עדיין כדאי לך במגבלות התקציב לקחת את הפיליפס או את ה-VP930 בהתאם לרזולוציה הטבעית ומידת הרוחב הרצויים לך.

פורסם
  • מחבר

אני מפחד שאני ארכוש משהו ואחרי זה אני אצטער על זה , ה Viewsonic VP930 לא ממש נראה לי ,לא יודע למה , מ"ז TN במסך של בנקיו?

שמעתי שמדברים רבות ל הפיליפס ? הוא טוב ?

ה Samsung 971P נראה פיצוץ גם כן

פורסם

כולם חוששים במידה כלשהי לרכוש מוצרים לא מוכרים, שלא התרשמו מהם הלכה למעשה. אין מה לעשות - זה הסיכון שלך בלבד. אנו באים לעזור בהכוונה.

אני כבר הפניתי אותך לנעוץ. מהמדריכים למסכי LCD תוכל להבין מהו פנל TN ולמה הוא גרוע.

מוצע שתעבור על פוסטים קודמים במהלך החודש האחרון תמצא המון מידע ותשובות ריטואליות. הנושאים הללו ממש נטחנו.

971P עם פנל S-PVA אחיד מאוד מבחינת תאורה מצויין לשימושי טקסט, סרטים וגיימינג לא מהיר מאוד. תוכל לקרוא עליו במבחן ההשוואתי שבנעוץ. דובר רבות על הפיליפס כמסך עם פאנל P-MVA שגם איכותי ובעל גודל נקודה זעיר שמעניק טקסט אמנם קטן, אך אם יודעים ליישם שיטות, שמגדילות את הטקסט, צימצום פיקסליזציית טקסט גסה הופך את הקריאת טקסט בו למאוד מהנה. דובר עליו רבות תעיין בפוסטים של החודש האחרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים