עבור לתוכן

כיצד מסירים את הרשימה של הווינדוסים המותקים?

Featured Replies

פורסם

הסיפור הוא כזה: לפני כשבועיים הייתה הפסקת חשמל בזמן שהמחשב היה דלוק ואז כניסיתי להדליק אותו מחדש הווינדוס לא עלה [XP] הוא היה טוען כשנייה ואז היה מופיע מסך כחול ו...ריסט. הכנסתי את הדיסק של ווינדוס כדי לעשות REPAIR אבל אז ראיתי שהדיסק קשיח שלי ריק! אז התקנתי ווינדוס וכו'.

עכשיו הבעיה המעצבנת היא כאשר אני מדליק את המחשב מופיעים לי שתי ווינדוסים לבחירה אחד הישן [שאם אני לוחץ עליו זה נכנס לי למסך שחור שכתוב בו משהו על זה שהווינדוס הרוס] ואת הווינדוס המקורי... איך אני מעיף את המסך הזה? או לחלופין מסיר לגמרי את הווינדוס [את אתמה שנשאר ממנו] הישן???

פורסם

תערוך את C:\boot.ini

פורסם
  • מחבר

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

מה למחוק בדיוק?

תודה

פורסם
  • מחבר

הקפצה =\

פורסם

לא בטוח אבל את השנייה

פורסם

בגלל שהם דומים קשה לדעת, אם תמחוק את הלא נכון, יתכן שהמערכת לא תעלה יותר (ותצטרך לסדר את זה מדיסק בוט). לפי ה default נראה שצריך למחוק את השניה.

פורסם

בעיקרון יש תוכנה שקוראים לה VistaBootPro שאפשר לנהל איתה את התפריט של הWINDOWS BOOT באופן פשוט ללא עריכת קבצים,

בתוכנה ניתן לשנות מערכת הפעלה ראשית שתעלה אוטומטים אחרי X שניות (כמה שתבחר), להוריד מהרשימה מערכות הפעלה וכך אם נישארה מערכת הפעלה אחת היא תעלה אוטומטית ןבמידת הצורך להחזיר לרשימה מערכות הפעלה.

התוכנה חינמית וניתנת להורדה מכאן:

http://www.vistabootpro.org/

לומרות שמה התוכנה תומכת גם בXP.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון יש תוכנה שקוראים לה VistaBootPro שאפשר לנהל איתה את התפריט של הWINDOWS BOOT באופן פשוט ללא עריכת קבצים,

בתוכנה ניתן לשנות מערכת הפעלה ראשית שתעלה אוטומטים אחרי X שניות (כמה שתבחר), להוריד מהרשימה מערכות הפעלה וכך אם נישארה מערכת הפעלה אחת היא תעלה אוטומטית ןבמידת הצורך להחזיר לרשימה מערכות הפעלה.

התוכנה חינמית וניתנת להורדה מכאן:

http://www.vistabootpro.org/

לומרות שמה התוכנה תומכת גם בXP.

התוכנה הזאת מראה לי המון שגיאות ואני לא מצליח לעשות איתה כלום....

בגלל שהם דומים קשה לדעת, אם תמחוק את הלא נכון, יתכן שהמערכת לא תעלה יותר (ותצטרך לסדר את זה מדיסק בוט). לפי ה default נראה שצריך למחוק את השניה.

מה זה דיסק בוט?ואני לא מוכן לקחת סיכונים....אולי יש תוכנה אחרת??

פורסם

בהנחה שאתה לא באמת בוחר את השני ממה שהוא מציע לך בתפריט, פשוט תשנה את timeout ל 0

פורסם
  • מחבר

בהנחה שאתה לא באמת בוחר את השני ממה שהוא מציע לך בתפריט, פשוט תשנה את timeout ל 0

רעיון טוב... עובד, תודה רבה!

פורסם

לא בטוח אבל את השנייה

מחזק טענה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים