פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים הסיפור הוא כזה: לפני כשבועיים הייתה הפסקת חשמל בזמן שהמחשב היה דלוק ואז כניסיתי להדליק אותו מחדש הווינדוס לא עלה [XP] הוא היה טוען כשנייה ואז היה מופיע מסך כחול ו...ריסט. הכנסתי את הדיסק של ווינדוס כדי לעשות REPAIR אבל אז ראיתי שהדיסק קשיח שלי ריק! אז התקנתי ווינדוס וכו'.עכשיו הבעיה המעצבנת היא כאשר אני מדליק את המחשב מופיעים לי שתי ווינדוסים לבחירה אחד הישן [שאם אני לוחץ עליו זה נכנס לי למסך שחור שכתוב בו משהו על זה שהווינדוס הרוס] ואת הווינדוס המקורי... איך אני מעיף את המסך הזה? או לחלופין מסיר לגמרי את הווינדוס [את אתמה שנשאר ממנו] הישן???
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים מחבר [boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetectmulti(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetectמה למחוק בדיוק?תודה
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים בגלל שהם דומים קשה לדעת, אם תמחוק את הלא נכון, יתכן שהמערכת לא תעלה יותר (ותצטרך לסדר את זה מדיסק בוט). לפי ה default נראה שצריך למחוק את השניה.
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים בעיקרון יש תוכנה שקוראים לה VistaBootPro שאפשר לנהל איתה את התפריט של הWINDOWS BOOT באופן פשוט ללא עריכת קבצים,בתוכנה ניתן לשנות מערכת הפעלה ראשית שתעלה אוטומטים אחרי X שניות (כמה שתבחר), להוריד מהרשימה מערכות הפעלה וכך אם נישארה מערכת הפעלה אחת היא תעלה אוטומטית ןבמידת הצורך להחזיר לרשימה מערכות הפעלה.התוכנה חינמית וניתנת להורדה מכאן:http://www.vistabootpro.org/לומרות שמה התוכנה תומכת גם בXP.
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים מחבר בעיקרון יש תוכנה שקוראים לה VistaBootPro שאפשר לנהל איתה את התפריט של הWINDOWS BOOT באופן פשוט ללא עריכת קבצים,בתוכנה ניתן לשנות מערכת הפעלה ראשית שתעלה אוטומטים אחרי X שניות (כמה שתבחר), להוריד מהרשימה מערכות הפעלה וכך אם נישארה מערכת הפעלה אחת היא תעלה אוטומטית ןבמידת הצורך להחזיר לרשימה מערכות הפעלה.התוכנה חינמית וניתנת להורדה מכאן:http://www.vistabootpro.org/לומרות שמה התוכנה תומכת גם בXP.התוכנה הזאת מראה לי המון שגיאות ואני לא מצליח לעשות איתה כלום....בגלל שהם דומים קשה לדעת, אם תמחוק את הלא נכון, יתכן שהמערכת לא תעלה יותר (ותצטרך לסדר את זה מדיסק בוט). לפי ה default נראה שצריך למחוק את השניה.מה זה דיסק בוט?ואני לא מוכן לקחת סיכונים....אולי יש תוכנה אחרת??
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים בהנחה שאתה לא באמת בוחר את השני ממה שהוא מציע לך בתפריט, פשוט תשנה את timeout ל 0
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מחבר בהנחה שאתה לא באמת בוחר את השני ממה שהוא מציע לך בתפריט, פשוט תשנה את timeout ל 0רעיון טוב... עובד, תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.