עבור לתוכן

samsung 206bw - מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

אני כנראה אקנה את המסך הזה בשבוע הבא

מה אתם חושבים עליו?

השימוש העיקרי יהיה לסרטים, אולי אולי קצת משחקים ולכל מיני תוכנות

תודה

פורסם

המסך סביר אך מבוסס על פאנל TN שלא יצטיין בסרטים עקב זוויות צפיה צרות וניגודיות לא גבוהה.

באותו מחיר אתה יכול לקנות מסך 20 רחב אחר שמבוסס על פאנל VA שיתן איכות עדיפה משמעותית על ה 206BW.

המסך של חברת פיליפס, דגם 200W6CS (חפש עליו מידע בפורום) והמחיר שלו נע סביב 1350 - 1450 שקל.

פורסם
  • מחבר

כן אבל יש למסך הזה אפשרות ניגודיות דינאמית של 1:3000 שקראתי בכל מיני מאמרים שהיא מצויינת

פורסם

הניגודיות הדינאמית מפוברקת ואינה קרובה למציאות, מה שצריך לעניין אותך זו הניגודיות הסטטית שבפועל בסמסונג תהיה בסביבות 1:500 או 1:600 (במקרה הטוב).

לפיליפס (בגלל סוג הפאנל) יש ניגודיות סטטית גבוהה יותר 1:800.

פורסם

זה די מצחיק לראות איך כל אדם שבא לפורום מקבל כמעט באופן אוטומטי המלצה לדגם המדובר של פיליפס.

הדגם הזה די ישן וכמעט לא נפוץ בארץ. אתה בטוח שאין המלצות אחרות מלבד הפיליפס הזה?

פורסם

אני חושב שהמלצה על מסך, בניגוד להמלצה על מעבד/כרטיס מסך/שאר-רכיבי-חומרה היא סלקטיבית. ל-kfir9999 יש את המסך ולכן הוא ממליץ עליו. אבל טוב מראה עיניים. אני חושב שלפני רכישת מסך צריך להסתובב בחנויות ולראות מה יש לשוק להציע.

פורסם

זכור לי שהיו הרבה בעבר המלצות חוזרות ונשנות למסכים איכותיים ספציפיים שהוזלו עד שאזלו מהמלאי, למשל SONY X95F , שאף על פי שנשאר ממנו מלאי מועט עד שאזל עקב הפסקת ייצורו, הקונים היו מאוד מרוצים בזכות התבססותו על פנל איכותי. מסכים זולים בעלי איכות דומה קשה למצוא במחיר אטרקטיבי.

קשה לצרכנים להתרשם בישראל ממסכים בעלי פאנל איכותי, משום שברוב התצוגות מראים מסכים בעלי פאנל TN, לכן אין נקודת ייחוס להשוואת איכויות תצוגה - רק ה-971P הפך לדוגמה למסך שהוצג בפריסה רחבה באופיס דיפו ובאג.

פורסם

bubugu

אני משתמש במסך זה ולפי דעתי הוא מעולה להמון שימושים,הוא מעולה למשחקים,מעולה לסרטים...(ואני רואה גם סרטים באיכות HD)

מעולה לאופיס ולאינטרנט ואני ממש מרוצה ממנו...

פורסם

מספר הבהרות ...

אני לא ממליץ על הפיליפס רק בגלל שיש לי אותו, גם אני עברתי אותה מסכת יסורים בבחירת מסך חדש ובמשך חודש סרקתי מספר חנויות, קראתי המון ביקורות ומדריכים ברשת וחיפשתי את המסך האידיאלי לשימושים שלי בתקציב סביר.

ראיתי את כל המסכים ה"מומלצים" שאנשים קונים בכמויות פה בארץ, לרבות ה 226BW, 226WTQ,E228WFP,931BF ועוד ותאמין לי שבגללם כמעט ולא קניתי LCD בכלל משום שהם היו דיי גרועים ! הכי עיצבן אותי ה 22" שבהם רק הודגש חוסר האחידות של הפאנלים הנחותים הללו, לעומת זאת ה 19 היו עוד יחסית סבירים.

בדקה התשעים לפני שהזמנתי את הסמסונג 971P (התלבטתי בינו לבין ה VP930) גיליתי את הפיליפס שנמכר בזמנו באולסייל, היה קשה מאוד לקבל מידע מקצועי על המסך האנונימי הזה (לפחות בארץ) למרות שהוא דיי פופולארי באירופה (מרבית האתרים שיש להם מידע עליו לא באנגלית).

לבסוף התייעצתי פה בפורום והומלץ לי ללכת על הפיליפס, לאחר שקיבלתי אותו הבנתי שעשיתי בחירה מוצלחת.

אמנם הוא לא ישתווה לעולם למסך ה CRT שהיה לי (סמסונג 959NF) אבל לעומת הרבה LCD שראיתי לרבות עבודה מול מסך 17 (TN) של HP בעבודה אין בכלל מה להשוות.

בקיצור הפיליפס לא פאר היצירה אבל הוא מסך לא רע שמבוסס על פאנל איכותי ובמחיר הנמוך שהוא נמכר כעת אין שום סיבה שבעולם שלא להעדיף אותו על כל חלופה מבוססת TN (שלעיתים תעלה יותר) אולי רק מלבד שמחפשים מסך DEDICATED למשחקי FPS מהירים וגם אז אני דיי סקפטי כמה אנשים יראו מריחות כלשהן ...

פורסם

מספר הבהרות ...

אני לא ממליץ על הפיליפס רק בגלל שיש לי אותו, גם אני עברתי אותה מסכת יסורים בבחירת מסך חדש ובמשך חודש סרקתי מספר חנויות, קראתי המון ביקורות ומדריכים ברשת וחיפשתי את המסך האידיאלי לשימושים שלי בתקציב סביר.

ראיתי את כל המסכים ה"מומלצים" שאנשים קונים בכמויות פה בארץ, לרבות ה 226BW, 226WTQ,E228WFP,931BF ועוד ותאמין לי שבגללם כמעט ולא קניתי LCD בכלל משום שהם היו דיי גרועים ! הכי עיצבן אותי ה 22" שבהם רק הודגש חוסר האחידות של הפאנלים הנחותים הללו, לעומת זאת ה 19 היו עוד יחסית סבירים.

בדקה התשעים לפני שהזמנתי את הסמסונג 971P (התלבטתי בינו לבין ה VP930) גיליתי את הפיליפס שנמכר בזמנו באולסייל, היה קשה מאוד לקבל מידע מקצועי על המסך האנונימי הזה (לפחות בארץ) למרות שהוא דיי פופולארי באירופה (מרבית האתרים שיש להם מידע עליו לא באנגלית).

לבסוף התייעצתי פה בפורום והומלץ לי ללכת על הפיליפס, לאחר שקיבלתי אותו הבנתי שעשיתי בחירה מוצלחת.

אמנם הוא לא ישתווה לעולם למסך ה CRT שהיה לי (סמסונג 959NF) אבל לעומת הרבה LCD שראיתי לרבות עבודה מול מסך 17 (TN) של HP בעבודה אין בכלל מה להשוות.

בקיצור הפיליפס לא פאר היצירה אבל הוא מסך לא רע שמבוסס על פאנל איכותי ובמחיר הנמוך שהוא נמכר כעת אין שום סיבה שבעולם שלא להעדיף אותו על כל חלופה מבוססת TN (שלעיתים תעלה יותר) אולי רק מלבד שמחפשים מסך DEDICATED למשחקי FPS מהירים וגם אז אני דיי סקפטי כמה אנשים יראו מריחות כלשהן ...

P

צודק, חבל שבארץ רוב החנויות מוכרות (או דוחפות) ללקוח מסכים עם פאניל TN. עד שלא ראיתי באופיס דיפו את ההבדל בין מסכי LCD רגילים לבין הסמסונכ 971P, לא הבנתי את משמעות איכות הפאנל. אני לא חושב שהמוכרים בארץ מודעים בכלל לאיכויות הפאנלים השונים, היתרונות והחסרונות שלהם.

גם אני בעלים של פיליפס 200W6 ואני יכול להגיד לך ש- BRILLIANCE, כשמו כן הוא. מומלץ בחום, הצבעים חיים וזוויות הצפייה שלו מאפשרות צפיה מכל כיוון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים