עבור לתוכן

מניית AMD לעומת Intel בשנה האחרונה .

Featured Replies

פורסם

אינטל לא תתן ל-AMD לקרוס, זה יפגע בה יותר מדי.

רגע, אתה אומר שאינטל תקנה את AMD כשהיא על סף פשיטה?

פורסם

אני חושב שזה יותר בכיוון שאינטל "תיתן" לAMD לחיות על השוק הנמוך, כדי שאינטל לא תחשב למונופול (ואז יהיו עליה הרבה הגבלות)

פורסם

נתונים גרועים.

אם AMD תיפול, שוק המחשבים יהיה בקנטים, פשוט קטסטרופה.

AMD צריכה לעשות צעד חריג ומהיר, בדחיפות.

פורסם

רגע' date=' אתה אומר שאינטל תקנה את AMD כשהיא על סף פשיטה?

[/quote']

לאינטל אסור לקנות את AMD.

פורסם

אולי ערך כל המניות של אימדי הוא 5 מיליון דולר אבל זה לא השווי האמיתי שלה

פורסם

איך הגעת לסכום הזה?

בכל אופן, מחיר המניה*מספר המניות בהחלט מעיד על שווי החברה,

זה נגזר מהמון משתנים כלכליים כגון DCF תזרימים עתידיים מהוונים וכו'.

פורסם

אני חושב שזה יותר בכיוון שאינטל "תיתן" לAMD לחיות על השוק הנמוך, כדי שאינטל לא תחשב למונופול (ואז יהיו עליה הרבה הגבלות)

אינטל כבר עשתה את זה! תסתכלו באתר, בכל המפרטים מתחת ל3500-3000 כבר שמים AMD ולא אינטל.

חוץ מזה ברוב החנויות בארץ המעבד הכי זול של אינטל זה ה-E4500...ויש AMDים יותר זולים ממנו....

אני לא מכיר הרבה אנשים שקנוו מחשב בשנה האחרונה (בתקציב של ~4000) עם AMD זו חברה שהולכת ומתרוששת

פורסם

אל דאגה...

עוד מעט יוצא E1000 (סלרון כפול ליבה), אגב המעבד הכי זול זה אחד מהE2XXX (משהו כמו 400ש "ח).ף

פורסם

מעבר לזה, קרון ההשקעות של דובאי קנתה 8 אחוזים מהחברה תמורת 600 מיליון דולר, מה שנותן לחברה המון אוויר לנשימה.

AMD איבדו 600 מיליון דולר ברבעון יחיד השנה...

דובאי כבר איבדו 30% מערך ההשקעה שלהם בגלל הידרדרות מחיר המניה.

AMD הפסידה השנה בנתיים קרוב ל 1.5 מיליארד דולר אם אני לא טועה - והולכת לקראת שנה שלא נראית יותר טוב.

פורסם

אינטל כבר עשתה את זה! תסתכלו באתר, בכל המפרטים מתחת ל3500-3000 כבר שמים AMD ולא אינטל.

חוץ מזה ברוב החנויות בארץ המעבד הכי זול של אינטל זה ה-E4500...ויש AMDים יותר זולים ממנו....

אני לא מכיר הרבה אנשים שקנוו מחשב בשנה האחרונה (בתקציב של ~4000) עם AMD זו חברה שהולכת ומתרוששת

אל תשכח שלא מדובר כאן רק בהכנסות ממכירות לשוק הפרטי אלא מהמון מכירות לשוק העסקי ולשרתים, בשוק זה יש לAMD פתרונות קצת יותר טובים מאשר לשוק הפרטי.

פורסם

אל תשכח שלא מדובר כאן רק בהכנסות ממכירות לשוק הפרטי אלא מהמון מכירות לשוק העסקי ולשרתים, בשוק זה יש לAMD פתרונות קצת יותר טובים מאשר לשוק הפרטי.

אתה מתכוון היו (בתקופת מעבדי הMP ושו"ת)

היום הE5XXX יותר חסכוני גם בחשמל וגם מביא ביצועים עדיפים

פורסם

...אבל רוב החנויות מוכרות בעיקר ללקוחות פרטיים... לא ראיתי עדיין אף חנות שיש בה מעבדי XEON או אפילו סתם שרתים

פורסם

תחפש שוב

עד כמה שאני זוכר אני בטוח שראיתי פעם מעבדי XEON

פורסם

זה לא נדיר למצוא חלקי שרתים / שרתים בחנויות "רגילות".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים