עבור לתוכן

מה ההבדל בין P90F ל P95F?

Featured Replies

פורסם

??

פורסם

מסכים?

של איזו חברה?

פורסם

ה-P95F מגיע לרזולוציה קצת יותר גבוהה {שזה שטויות}, ויש עוד הבדלים קטנים שלא שווים עוד 200ש"ח.

פורסם
  • מחבר

ו30 שקל הפרש?

פורסם

חברה? MAG נכון?

אם זה הבדל של 30 שקל אז שווה לקחת את היקר ביניהם, אם יש הבדל של 200 אז לא!

פורסם
  • מחבר

של חברת VIEWSONIC ואצל הדובים ה P90F עולה 1973 וה P95F עולה 2000.

ד"א יש מסך 19" זול יותר טוב?

פורסם

לא, זה המסך 19 הכי טוב לתקציב שלך, ולא צריך יותר מה-P90F, דבר ראשון אתה לא תשתמש

אף פעם ברזולוציות שהוא מציע, יש לו רזולוציות מדהימות ותדרי רענון מעולים, הוא חד מאוד {חדות תמונה},

איכותי מאוד ומחיר מאוד מאוד טוב, לא תמצא מסך יותר טוב ממנו בתקציב שלך.

אני לא הייתי לוקח את ה-P95F משתי סיבות:

1. מבחינת ביצועים ומאפיינים הם בערך אותו הדבר.

2. ה-P90F מעוצב הרבה הרבה הרבה יותר טוב, הוא מגיע בצבעים שחור\כסף {ביחד}

וה-P95F מגיע רק בצבע אפור והוא לא מעוצב טוב לדעתי.

וד"א, ה-P90F וה-P95F הם בין מסכי ה-19" הביתיים הטובים ביותר, אני לא מכניס להשוואה

את Sony ו-Eizo כי הם רק למיליונרים, אני מדבר על מסכים רגילים ביתיים, הם מסכים בין הכי

טובים, המסך היחיד שיותר טוב מהם הוא ה-Iiyama 454Pro Vision Master שעולה 2500ש"ח.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה בדובים הם באים רק בצבע אחד

עריכה: תודה על העזרה

פורסם

דינו, אהבתי את ההודעה שלך עד שהגעתי לשורה האחרונה. מה זה הקשקוש הזה? אתה בעצם אומר שהמסכים הללו יושבים במקום השני והשלישי בטבלאת מסכי ה-Flat 19inch הטובים ביותר. דבר שלדעתי הוא מאוד לא נכון. יש לCTX את ה-PR960F וכן ל-Iiyama עוד מסכים חוץ מה-VM454P.

פורסם

אני ראיתי את ה-ViewSonic P90F וגם את ה-CTX PR960FL וה-P90F היה יותר חד,

וה-CTX לא מגיע לרזולוציות ולקצבי רענון של ה-P90F, ה-CTX עולה יותר,

נראה פחות טוב, בתכלס הנה השוואה קצרה בין שתי המסכים: {שלפי מה שאני חושב באה לביטוי גם במציאות}

ה-ViewSonic עושה 1920x1440 @ 73Hz וה-CTX עושה 1600X1200 @ 75HZ,

כבר יתרון גדול ל-ViewSonic.

ואם אתה רוצה השוואה יותר מדויקת, ה-ViewSonic עושה 1600X1200 ב-87HZ.

ל-ViewSonic יש רוחב פס עם המחשב של 265Mhz וה-CTX מעביר ב-232Mhz.

לשתיהם יש אותו גודל נקודה, לדעתי השפורפרת מסך של ה-ViewSonic יותר טוב מה-Sony FD TRINITRON

שה-Ctx PR960FL משתמש בה.

לדעתי אלו הדברים הכי חשובים במסך, והנה השוואה במראה של המסכים: {כל אחד יחליט}

IMG_p90f_lrg.jpg

זה ה-ViewSonic.

PR960F.jpg

וזה ה-Ctx.

מי נראה יותר טוב? לאחר כל ההשואה הזו ולפי מה שאני ראיתי בעיניים שלי ה-ViewSonic גם יותר טוב וגם יותר זול.

בגלל זה גם ViewSonic הייתה יצרנית מספר 3 בעולם לאחר Sony ו-Samsung {לפי התוצאות ב-TomsHardWare},

אם רוב האנשים מעדיפים את ViewSonic על-פני Ctx כנראה שזה בגלל סיבה מסוימת ולא בגלל של-ViewSonic יש שם

יותר יפה.

פורסם

וב-TomsHardWare בסקירה של 12 מסכי CRT 19" ה-ViewSonic P95F לקח מקום שני

אחרי ה-Iiyama 454Pro, הוא קיבל תוצאה טובה יותר מה-Sony ומה-Eizo, בארצות הברית

ובכלל בחו"ל ViewSonic היא יצרנית מוכרת מאוד ויש לה שם טוב.

הנה התוצאות של הסקירה: {הסוני היה בהמשך במקום רביעי}

עכשיו אתה עדיין אומר שיש הרבה מתמודדים ל-ViewSonic?

פורסם

נסיון הוא הדבר החשוב כאן ואני באמת שסומך עליך באמרך שהP95F+ חד יותר, אבל חוץ מרוחב-פס הוידאו, שני המסכים הללו דיי שוים. תדרי הריענון האפקיים והאנכיים שלהם שוים, שניהם מציגים קצב רענון שקול בסך 87Hz ברזולוצית 1600x1200 ובנוסף לזה, אם לדלג על הדברים הקטנים, שניהם עוברים עם אותו סוג של שפופרת.

אם פרטים קטנים מעניינים בכל זאת, עם הViewSonic מקבלים 3שנים אחריות כשעם הCTX מקבלים Pitch של 0.24 במרכז לעומת ה0.25 של הViewsonic. הפרטים האלו כן משנים, לדעתי, כי כשמתעסקים עם מסכים ברמות שכאלו גבוהות, כל פרט קטן ויתרון נוסף של מוצר מסוים על מוצר אחר יהיה טוב. אחרי הכל משלמים הרבה בשביל הדבר וכל פיצ'ר נוסף שיבוא עם המוצר יטיב לו.

כל זה לא ממש משנה, כי לפי השורה התחתונה שלך, החדות של הP95F+ נמצאת ברמה גבוהה יותר מזו של הPR960FL.

פורסם
  • מחבר

שווה בכלל להשקיע במסך של IIYAMA ולשלם עוד 400 שקל?

פורסם

היתרון העקרוני והיחידי שלו הוא הרזולוציות. 1600x1200@100Hz- זה פשוט בהמה של מסך. הייתי אומר שהוא שווה את תוספת המחיר, למרות שעם כל אחד משני המסכים אותו קונה יהיה מרוצה ולא יחשוב על לקחת את האחד האחר. אני אפילו דיי בטוח שאם ירכשו את ה454P אז ירגישו שבזבזו 400שקלים מיותרים על רזולוציות. כל אחד ודעתו, אני חושב שזה יכול להיות אדיר והייתי מוסיף את ה400 הללו.

אגב, המסך מגיע עם כבל אאודיו וכבל USB בנוסף לעזרים העיקריים. כפי שתוכלו לראות, יש לו כניסות USB אבל לא הבנתי מה בקשר ל-Audio.

פורסם

זה גם נכון ש ה P90F הוא 0.24 וה P95F הוא 0.25 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים