עבור לתוכן

צריך את דעותיכם בנוגע למה שאני הולך לעשות כדי להפטר מהאקנה שאני סובל ממנו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סבבה.

אז תעבור את בדיקות הדם שהיא רוצה שתעבור.

אם לפי שיקול דעתה גופך כשיר- למה לא?!

כל דבר הוא בסדר אם לא לוקחים אותו לקיצוניות. אם תמלא אחר ההוראות ותשמור על גופך יהיה בסדר.

עברתי את בדיקות הדם ... אני כבר מחכה לתוצאות (:

• תגובות 48
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במידה ותקח את הכדורים...

אז תתחיל כבר אחרי הכדורים השניים +- לשים שפתון (אני אישית לוקח את הכדורים הללו, ולא שמתי בהתחלה שפתון והשפתיים שלי לא היו משהו בלשון המעטה)

וגם יכול להיות שהעור הפנים שלך יתייבש. חוץ מזה לי אין שום תופעת לוואי.

פורסם
  • מחבר

במידה ותקח את הכדורים...

אז תתחיל כבר אחרי הכדורים השניים +- לשים שפתון (אני אישית לוקח את הכדורים הללו, ולא שמתי בהתחלה שפתון והשפתיים שלי לא היו משהו בלשון המעטה)

וגם יכול להיות שהעור הפנים שלך יתייבש. חוץ מזה לי אין שום תופעת לוואי.

וואי איזה באסה אני לא סובל שפתוניםםם איך בנות וגם בנים יכולים לשיםםם ... תודה על העיצה אבל (:

פורסם

תשמע, לא הייתי מציע לך לקחת יותר מדי ברצינות את ההפחדות לגבי תופעות הלוואי. אתה יכול להידרס במעבר חציה...הבנת את הרעיון שלי :smile1:

יצאו מחקרים לגבי עופרת בליפסטיקים של הבנות ותאמין לי שאף אחת לא תפסיק להשתמש אפילו אם יוכח ש-50% יחלו בסרטן.

גם לי היו פצעונים בתיכון ואני זוכר שהציעו טיפולים של משחות, סבונים, קוסמטיקאיות וכו'. לא הייתי מפוצץ בפצעונים לכן העדפתי לתת לגיל לעשות את שלו. לאחר הצבא כשראיתי שזה עדיין ממשיך פניתי לרופא ולאחר ששום דבר לא עזר הוא הציע לי הכדורים האלה. קניתי את זה אבל בסוף לא השתמשתי כי לא חשבתי שזה כדאי בשביל 2 פצעונים בחודש. וממש לפני רה"ש עשיתי סדר בארון תרופות וזרקתי את זה לאחר שזה שכב שם זמן רב.

לענייננו-קראתי את כל מה שנכתב ולא ציינת האם ניסית את משחת רטאוויט. היא אמורה להיות יעילה.

יש פתרון נוסף והוא פילינג. מוזר שלא הציעו אותו כאן. לא יודע אם בעבר הציעו את זה כאן או שדיברו על זה כאן בפורום כי אני מכיר את האתר הזה מרה"ש בערך. הפילינג מחליף לך את העור ומחליק אותו. החיסרון שזה נורא יקר (מתחיל ב-1500) ונדרשת תקופת החלמה של שבוע. אני מדבר על פילינג בינוני שנעשה ע"י רופא ולא פילינג בלאי שנעשה ע"י קוסמטיקאית. כדאי לעשות את זה כל 5 שנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים