עבור לתוכן

צריך את דעותיכם בנוגע למה שאני הולך לעשות כדי להפטר מהאקנה שאני סובל ממנו

Featured Replies

פורסם

תחפש בעלון כל תופעת לוואי אפשרית. אני קיבלתי אותה.

• תגובות 48
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תחפש בעלון כל תופעת לוואי אפשרית. אני קיבלתי אותה.

אין לי את העלון כי אין לי עוד את התרופה אבל ראיתי באינטרנט את תופעות הלוואי של התרופה ... אחד מהם זה התאבדות ... קיבלת רצון להתאבד ?..

פורסם

המשיח בא ולא הודיעו לי?

לא נראה לי שהבנתי את הבדיחה.. ;D

התכוונתי שהיום עושים ריצות בחוץ והוא לא יוכל לעשות את זה עם הרקוטאן, אבל שיהיו ימים גשומים וישחקו כדורסל או יעשו סטים הוא יוכל להשתתף (זה תלוי בכושר שלו כמובן)

אין לי את העלון כי אין לי עוד את התרופה אבל ראיתי באינטרנט את תופעות הלוואי של התרופה ... אחד מהם זה התאבדות ... קיבלת רצון להתאבד ?..

:lol:

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהבנתי את הבדיחה.. ;D

התכוונתי שהיום עושים ריצות בחוץ והוא לא יוכל לעשות את זה עם הרקוטאן, אבל שיהיו ימים גשומים וישחקו כדורסל או יעשו סטים הוא יוכל להשתתף (זה תלוי בכושר שלו כמובן)

:lol:

תקרא (תופעות נפשיות) http://img264.imageshack.us/img264/5117/img016fp9.jpg

פורסם

תופעות חיוביות: 1

תופעות שליליות בטוחות: לפחות 3, לפחות 1 מהן חריפה.

תופעות שליליות פוטנציאליות: מעל ל 15, לפחות 5 מהן חריפות.

סבירות לסיום החיים שלך בגלל שימוש בתרופה: מעל 2%

אישית, נראה לי דפוק לגמרי להשתמש בתרופה הזו. פשוט צריך להתמיד בטיפולים היותר מקובלים, אולי התוצאה באה מאוחר יותר וביעילות פחותה, אבל זה לא פוגע לך בשום אספקט של החיים.

פורסם
  • מחבר

תופעות חיוביות: 1

תופעות שליליות בטוחות: לפחות 3, לפחות 1 מהן חריפה.

תופעות שליליות פוטנציאליות: מעל ל 15, לפחות 5 מהן חריפות.

אישית, נראה לי דפוק לגמרי להשתמש בתרופה הזו. פשוט צריך להתמיד בטיפולים היותר מקובלים, אולי התוצאה באה מאוחר יותר וביעילות פחותה, אבל זה לא פוגע לך בשום אספקט של החיים.

מאיפה את\ה יודע\ת את את כל האחוזים האלה ?..

ניסיתי כבר את כל הטיפולים "המקובלים" במשך 3 וחצי שנים ושום דבר לא עוזר ... זה רק עזר להפחית אבל עדיין נשארו הרבה וזה מפריע לי

פורסם

דבר מאוד חשוב, אחרי השימוש לא בטוח שלא יהיה לך פצעים ב100 אחוז, יש מצב הם יחזרו תוך שנה זה תלוי כבר בגוף שלך, לרוב זה לא חוזר אבל אפשרי לחזור.

כי אני מכיר אנשים שאחרי סיום הטיפול כעבור שנה זה חזר, אז שלא תחשבו שזאת תרופת הפלא.

זה יעיל, אבל יש בזה הרבה מאוד סיכונים.

פורסם

כל 1 מתוך 50 אנשים שנוטלים את התרופה מתים?

פורסם

לא.

זו הערכה שלי למצב של נסיון התאבדות או סיבוכים חריפים עם התרופה על סמך נתונים שקראתי בויקיפדיה, באתרים אחרים, וחבר שניסה להתאבד אחרי התחלת שימוש בתרופה הזו.

אני לא יודע לגבי 1 מ 50, זה תלוי בנסיבות, אבל מספר רשמי עדיין אין לנו.

מאיפה את\ה יודע\ת את את כל האחוזים האלה ?..

ניסיתי כבר את כל הטיפולים "המקובלים" במשך 3 וחצי שנים ושום דבר לא עוזר ... זה רק עזר להפחית אבל עדיין נשארו הרבה וזה מפריע לי

רק נתון אחד היה באחוזים, השאר מספרים מוצקים.

אם תתחיל להשתמש ברקוטאן, בטוח ללא שום ספק שהעור שלך ינזק, מערכת השרירים תיחלש, וצפיפות הסידן בעצם תפחת, מה שעושה אותך רגיש יותר לפגיעות בעצם.

אלו לא תופעות לוואי ש "אולי קורות", אלו השפעות ישירות של הכנסת כמויות אדירות של ויטמין A לגוף בבת אחת. על כל אחד זה משפיע קצת אחרת, אבל אלו תופעות גלובליות.

פורסם

שפתיים יבשות

ראייה לקויה

דימום מהאף(אני דיממתי בתדירות של מתאגרף ממוצע)

עור יבש (תלוי איך תגיב אני התפוררתי כמו ביסקויט)

אין ספורט

אין שמש

סיכון רציני לכבד.. לכן אתה תעשה בדיקות דם כל כמה זמן בשביל למנוע פגיעה בכבד

שיער יבש(אל תיבהל לא משהו בשמיים פשוט השיער שלך לא יהיה שמן כל כך)

אם אתה לא חבר במאוחדת עדיף זה יעלה לך המון לי עלה 1800 שקל כל כדור 3 שקל

בתור מטופל של חצי שנה 60 מ"ג ליום (זה הולך מ"ג אחד לכל קילו) אומר לך שזה דבר שווה אתה תסיים יהיה לך עור כמו של תינוק יותר חלק משל אנשים שלא היה להם פצע בחיים.. אני מסוגל עכשיו כעבור יותר משנה וחצי לשתות 3 בקבוקי שמן ולא יצא לי אפילו משהו שדומה לפצע

פורסם
  • מחבר

שפתיים יבשות

ראייה לקויה

דימום מהאף(אני דיממתי בתדירות של מתאגרף ממוצע)

עור יבש (תלוי איך תגיב אני התפוררתי כמו ביסקויט)

אין ספורט

אין שמש

סיכון רציני לכבד.. לכן אתה תעשה בדיקות דם כל כמה זמן בשביל למנוע פגיעה בכבד

שיער יבש(אל תיבהל לא משהו בשמיים פשוט השיער שלך לא יהיה שמן כל כך)

אם אתה לא חבר במאוחדת עדיף זה יעלה לך המון לי עלה 1800 שקל כל כדור 3 שקל

בתור מטופל של חצי שנה 60 מ"ג ליום (זה הולך מ"ג אחד לכל קילו) אומר לך שזה דבר שווה אתה תסיים יהיה לך עור כמו של תינוק יותר חלק משל אנשים שלא היה להם פצע בחיים.. אני מסוגל עכשיו כעבור יותר משנה וחצי לשתות 3 בקבוקי שמן ולא יצא לי אפילו משהו שדומה לפצע

כל התופעות כולל הראיה הלקויה עוברות לאחר סיום הטיפול ?..

פורסם

רואקוטן זאת תרופה מאוד חריפה שיש לי נסיון רע מאוד איתה. אני ממליץ להתרחק.

אתה יכול בבקשה להגיד מה קרה לך??

לי היה אקנה בצורה.. בואו נגיד יותר קשה מהנורמל (אולי הרבה יותר...) וכולי הייתי מלא (פנים הרבה מאוד + גב עליון)...

ואז שמעתי על הרואקוטן אבל אימא שלי שכנעה אותי לא ללכת על זה וללכת לקוסמטיקאית. בואו נגיד שהיה מאוד כואב אבל.. אחרי 3-4 פעמים (חודש וחצי בערך) המצב שלי נעשה הרבההה יותר טוב (אני חייב להוסיף שזה לא רק בגלל זה - התחלתי לשטוף פנים עם סבון מיוחד 3 פעמים ביום, לא לאכול פיצות/מטוגן ודברים כאלה).

אבל עדין אני הולך אליה עכשיו, שנה אחרי, פעם בבערך 3 שבועות-חודש כי אם לא יש לי לי פצעים.

אבל עכשיו למשל אחרי חודשיים שאני בבית בשביתה לא הלכתי אליה פעם אחת והמצב שלי טוב מאוד...

בכל זאת, מכל מי ששמעתי שלקח רואקוטן (רק מהספר שלי שמעתי על 2) אמרו לי שהתוצאות מעולות..

ועכשיו חבר שלי התחיל לקחת כי גם לו היו פצעים (לא ברמה שהיו לי, אבל עדיין...) ובינתיים אני לא יודע כי זה רק התחיל אבל יש לו קצת פחות פצעים אבל הידיים שלו ממש יבשות... ויש לו קילוף כזה במפרקים של החיבור בין האצבעות ליד.

בכל מקרה, המליצו לי מאוד על אבץ (סוף של אבן/מתכת/לא יודע) שהגוף מקבל בכל מקרה, אבל בכדורים זה יותר, ואמרו לי שזה ממש משפיע אם לוקחים את זה ישר בהתחלה, אבל בכל מקרה זה מחזק את העור.

ואני לוקח גם וויטמין A (שקצת מייבש את העור ועור הפנים אבל לא ממש הרבה) ואיזו תמצית צמחים שמנקה את הדם.

פורסם

לי יש פצע קטן פה ושם,משהו בקטנה..הייתי שמח להפטר מהם אבל זה לא מצדיק רקוטאן..שום טיפול אחר לא הכי עוזר. משחות זה קקה..

בכל מקרה חבר שלי היה לו פצעים משהו מטורף לפני שנה,הוא לקח חצי שנה היה ערפד משהו..לא היו תופעות לוואי ממש עכשיו אין לו פצע אחד בחיים העור חלק משהו מטורף..יש אנשים ששווה להם כנראה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים