פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים מה המצב אנשים ?..תראו ... אני בן 16 וחצי ומגיל 13 אני סובל מאקנה (פצעי בגרות) ברמה בינונית (אם אני לא טועה) ... איזו משחה לא ניסיתי כלום לא עובד והגעתי למסקנה שאין סיכוי שיעברו לי פצעי הבגרות ללא תרופה כמו רוקאטן . עשיתי בדיקת דם היום והתוצאות צריכות להגיע לרופאת העור שלי שתחליט איזה תרופה ובאיזה מינון אני אצטרך לקחת (לאחר שתבדוק אם הכל אצלי תקין ותמדוד לי גובה ומשקל וכל מה שצריך כדי לקבוע את המינון) . אני מניח שהיא תמליץ לי על רוקאטן אז פתחתי את האינטרנט וקראתי על הכדורים האלו והפחידו אותי התופעות לוואי שיש לה . הנה תמונה שכתובות בה כל תופעות הלוואי של התרופה http://img264.imageshack.us/img264/5117/img016fp9.jpgנבהלתי מהתופעות לוואי הנדירות . אני פוחד שיקרא לי משהו משם . מה לעשות ?.. תסתכלו בבקשה את כל תופעות הלוואי הכתובות בתמונה שהבאתי לכם . בנוסף אני מתאמן במכון כושר ושמעתי שאסור לעשות פעילות גופנית מאומצת כשמתמשים ברוקאטן . לעזוב את האימונים ?..תודה מראש,משה
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים היו פה כמה דיונים ארוכים על זה בעבר, מסתבר שיש המון אנשים בפורום עם שיט על הפנים תחסוך עוד דיון, ותן ב-
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים מחבר אני בטוח שלא דנו על תופעות הלוואי של התרופה ... הייתי שמח שלא תנעל\ו את הת'רד ותעזרו לי להחליט אם ללכת על זה או לא ...לא יפה להגיד שיט על הפנים ... תאמין לי למי שיש אקנה לא מרוצה שיש לו והיה מת להפטר מזה ...
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים קח את זה.בתור מישהו בן 23 שעדיין יש לו חצקונים (ברמה מאוד סבירה, אבל עדיין יש), אני ממליץ להיפטר מזה.את תופעות הלוואי עוברים, כנראה. אני מכיר כמה בנות שלקחו והן שרדו.
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים אין ספורט ואין שמש ל5 חודשים.אבל אין אקנה לכל החיים... תחשוב מה אתה מעדיף.
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים אין ספורט ואין שמש ל5 חודשים.אבל אין אקנה לכל החיים... תחשוב מה אתה מעדיף.אני הייתי לוקח והרופא לא אמר לי שום דבר על ספורט.
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים למה אתה לא מטפל בהם ?..אני מטפל. אבל שום טיפול לא ממש עוזר.אני כנראה אתחיל לקחת רקוטאן.
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים מחבר אני הייתי לוקח והרופא לא אמר לי שום דבר על ספורט.השרירים נעשים יותר רגישים בגלל התרופה כי היא מספקת לגוף ויטמין A בכמות גבוהה אז אם אתה מתאמן כל טעות קטנה או משקל יותר מדי גבוהה אתה עלול לקרוע את השריר ...
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים רואקוטן זאת תרופה מאוד חריפה שיש לי נסיון רע מאוד איתה. אני ממליץ להתרחק. לגבי החצ'קונים צא לשמש. ותשמור על הגיינה
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים אני במקומך הייתי מתחיל את הטיפול עוד חודש חודשיים, שיהיו פחות שעות שמש והשיעורי ספורט בבצפר יהיו פחות מסיביים
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים תבדוק את זהקצת יקר אבל שווהhttp://www.acne.co.il/Index.asp?ArticleID=129&CategoryID=119
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים מחבר רואקוטן זאת תרופה מאוד חריפה שיש לי נסיון רע מאוד איתה. אני ממליץ להתרחק.אם זה אפשרי אשמח שתפרט ...AmL1 זה בטוח יקר ... וזה לא פתרון ... זה יחזור עם הזמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.