עבור לתוכן

צריך את דעותיכם בנוגע למה שאני הולך לעשות כדי להפטר מהאקנה שאני סובל ממנו

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים ?..

תראו ... אני בן 16 וחצי ומגיל 13 אני סובל מאקנה (פצעי בגרות) ברמה בינונית (אם אני לא טועה) ... איזו משחה לא ניסיתי כלום לא עובד והגעתי למסקנה שאין סיכוי שיעברו לי פצעי הבגרות ללא תרופה כמו רוקאטן . עשיתי בדיקת דם היום והתוצאות צריכות להגיע לרופאת העור שלי שתחליט איזה תרופה ובאיזה מינון אני אצטרך לקחת (לאחר שתבדוק אם הכל אצלי תקין ותמדוד לי גובה ומשקל וכל מה שצריך כדי לקבוע את המינון) . אני מניח שהיא תמליץ לי על רוקאטן אז פתחתי את האינטרנט וקראתי על הכדורים האלו והפחידו אותי התופעות לוואי שיש לה .

הנה תמונה שכתובות בה כל תופעות הלוואי של התרופה http://img264.imageshack.us/img264/5117/img016fp9.jpg

נבהלתי מהתופעות לוואי הנדירות . אני פוחד שיקרא לי משהו משם . מה לעשות ?.. תסתכלו בבקשה את כל תופעות הלוואי הכתובות בתמונה שהבאתי לכם . בנוסף אני מתאמן במכון כושר ושמעתי שאסור לעשות פעילות גופנית מאומצת כשמתמשים ברוקאטן . לעזוב את האימונים ?..

תודה מראש,

משה

• תגובות 48
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היו פה כמה דיונים ארוכים על זה בעבר, מסתבר שיש המון אנשים בפורום עם שיט על הפנים :)

תחסוך עוד דיון, ותן ב-search.gif

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שלא דנו על תופעות הלוואי של התרופה ... הייתי שמח שלא תנעל\ו את הת'רד ותעזרו לי להחליט אם ללכת על זה או לא ...

לא יפה להגיד שיט על הפנים ... תאמין לי למי שיש אקנה לא מרוצה שיש לו והיה מת להפטר מזה ...

פורסם

קח את זה.

בתור מישהו בן 23 שעדיין יש לו חצקונים (ברמה מאוד סבירה, אבל עדיין יש), אני ממליץ להיפטר מזה.

את תופעות הלוואי עוברים, כנראה. אני מכיר כמה בנות שלקחו והן שרדו.

פורסם
  • מחבר

למה אתה לא מטפל בהם ?..

פורסם

אין ספורט ואין שמש ל5 חודשים.

אבל אין אקנה לכל החיים... תחשוב מה אתה מעדיף.

פורסם
  • מחבר
אין אקנה לכל החיים...

yesyesol9.gif

פורסם

אין ספורט ואין שמש ל5 חודשים.

אבל אין אקנה לכל החיים... תחשוב מה אתה מעדיף.

אני הייתי לוקח והרופא לא אמר לי שום דבר על ספורט.

פורסם

למה אתה לא מטפל בהם ?..

אני מטפל. אבל שום טיפול לא ממש עוזר.

אני כנראה אתחיל לקחת רקוטאן.

פורסם
  • מחבר

אני הייתי לוקח והרופא לא אמר לי שום דבר על ספורט.

השרירים נעשים יותר רגישים בגלל התרופה כי היא מספקת לגוף ויטמין A בכמות גבוהה אז אם אתה מתאמן כל טעות קטנה או משקל יותר מדי גבוהה אתה עלול לקרוע את השריר ...

פורסם

רואקוטן זאת תרופה מאוד חריפה שיש לי נסיון רע מאוד איתה. אני ממליץ להתרחק.

לגבי החצ'קונים צא לשמש. ותשמור על הגיינה

פורסם

אני במקומך הייתי מתחיל את הטיפול עוד חודש חודשיים, שיהיו פחות שעות שמש והשיעורי ספורט בבצפר יהיו פחות מסיביים

פורסם

[glow=red,2,300]שיעורי ספורט פחות מסיביים[/glow]

המשיח בא ולא הודיעו לי?

פורסם
  • מחבר

רואקוטן זאת תרופה מאוד חריפה שיש לי נסיון רע מאוד איתה. אני ממליץ להתרחק.

אם זה אפשרי אשמח שתפרט ...

AmL1 זה בטוח יקר ... וזה לא פתרון ... זה יחזור עם הזמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים