עבור לתוכן

בדיקות למסך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

קיבלתי היום את ה 226BW , ורציתי לדעת איזה בדיקות כדי לעשות בשביל תקינות של מסך?

ועוד משהו קצת מוזר? כשמוציאים את המסך מהקופסא אמור להיות איזה משהו (שמציין למשל מאפייניים של המסך או תאימות ל VISTA) מודבק על המסך?

כי לא היה מודבק כלום , ובנוסף למעלה מצד ימין רשום את הזמן תגובה שלו והניגודיות ומצד שמאל את הדגם וזה רשום בצורה ממש ממש כהה וממש קשה לראות את זה ולפי תמונות שאני רואה זה אמור להיות די בהיר , אז אולי זאת סתם פרנויה אבל מעניין אותי אם זה מעיד על משהו?

תודה מראש

פורסם

בחייאת, מסך תואם Vista זו כזו פיקציה מטופשת.

תגיד תודה שאין לך מדבקות מיותרות שיסיחו את הדעת מהתמונה עצמה.

תבדוק פיסקלים שרופים, תבדוק זליגת אור, ותתחדש.

פורסם

איך בודקים זליגות אור ופיקסלים שרופים?

ולפותח ההודעה........גם לי יש את המסך ולי אומנם הגיעו המדבקות האלו אבל השם בצד של הדגם הוא באמת כהה.............מאיזהו חברה קנית?

פורסם

בכדי לבדוק זליגת אור, הורד dead pixle buddy ובחר מסך שחור לחלוטין.

כעת כבה את האור בחדר והבחן את המסך, האם ישנן דליפות של אור בהיר יותר בקצוות? אלו דליפות אור

וכל מסכי ה TN סובלים מהם בגלל זויות הצפיה הצרות אם כי יתכנו דליפות אור גם במסכים עם פאנלים יותר איכותיים.

בקשר לפיקסלים הבדיקה דומה, עליך לעבור על המסך ולבחון בעצמך אם אתה רואה נק' זוהרות בשחור או נק' שחורות/סגולות בלבן.

פורסם
  • מחבר

תודה,

קניתי מאייבורי אבל אני בספק אם הוא לא חדש לגמרי , גם בגלל הדרך שבה הוא היה ארוז וגם בגלל שדיברתי איתם בתחילת השבוע ולא היה להם במלאי מסכים והם אמרו שרק לקראת סוף שבוע אמור להגיע.

ולגבי הבדיקות מצאתי פיקסל אחד שרוף ויש טיפת זליגת אור לכל אורך החלק העליון שמחבר בין הפלסטיק השחור למסך , אבל זה ממש לא מורגש וזה די כהה (לא בהיר לגמרי) והעובי של זה ממש כמה מילימטרים.

זה נקרא תקין דרך אגב או כדי לעשות משהו בנידון?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים