עבור לתוכן

מבחני התאמה לפרוייקט גאמ"א

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

הוזמנתי למבחני התאמה בזמן הקרוב לפרוייקט גאמ"א של חמ"ן

1. רציתי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו ומוכן לספר לי על זה עוד אני אשמח,

2. אני בעל הסמכת טכנאי PC ואני אני מאוד אוהב מחשבים האם זה הולך לעזור לי במבחנים האלו?

3. מה צריך להעשות כדי להתקבל זה יהיה נהדר אם מישהו יתן לי כמה טיפים

תודה בכל אופן

:)

פורסם

גם לי יש זימון לזה עוד מעט.

בקשר למבחנים אני יודע שזה כולל שאלונים חובה וכמה בחירה,

שכוללים גם וינדוס ולינוקס לעומק, תיכנות בC או שפות אחרות, חומרה, ועוד לא זוכר מה.

פורסם

אתה יודע לתכנת? אם לא אין טעם שתלך בציפיות גבוהות, למרות שיכולים לקחת אותך למקומות אחרים(יש שם כל מיני שאלונים וגאמא זה לא רק תכנות).

זהו פחות או יותר, בכל מקרה GOOGLE IS YOUR FRIEND.... :xyxthumbs:

פורסם

אויש כתבתי הרבה ויצאתי בטעות מהחלון...

טוב אז בקיצור.. הייתי במבחן הזה ועברתי אותו. אם אני זוכר נכון, מקדים אותו מבחן 300. וזה לא קשור לסרט 300. זה מבחן אישיות או משהו כזה אם לא ידעת. אני אישית חושב שזה בולשיט אחד גדול. וכן, אלו 300 שאלות. חלקן חוזרות על עצמן. יתכן שלהיות עקבי בתשובות שלך יעזור לך להתקבל. לפעמים השאלות ישאלו שוב בידיוק באותה דרך, ולפעמים בצורה אחרת-אותה שאלה בידיוק. אז זהירות.

המבחן השני והמכריע, הוא מבחן כמו שאמרו על כמה שפות תכנות בסיסיות, מעט על חומרה.. וזהו אני חושב. תכלס אם אתה לא מבין שמץ בזה, אין טעם שתלך.

טיפ גדול ונחמד: אם אתה לא יודע תשובה, או לא בטוח, אל תנחש. עדיף שתשאיר ריק.

עבדתי את המבחן והיו שאלות שלא מילאתי כי לא ידעתי, והייתי דיי בטוח אבל לא רציתי לנחש.

רובם לא יודעים הרבה מהשאלות אז מסיימים מהר, בודדים חרשנים לוקחים את הזמן וכולם צריכים לחכות להם.

וזהו... שיהיה בהצלחה. >:(

פורסם

סתם שאלה...

רמת השאלות בתכנות גבוהה בכלל?

פורסם

סביר, הייתי אומר על השכלה של בצפר בלבד, אתה יכול לענות על 80% אולי אפילו הכל זה כבר תלוי ומי שלימד אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים