עבור לתוכן

צריך המלצה דיי דחוף - מסך LCD 19 אינטש במחיר של עד 1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המסך מיועד בעיקר לשימושים משרדיים

- עדיף שיהיה משולב רמקולים אבל לא חובה אם זה מוריד מההיצע באופן רציני

אני חייב את זה לשעות הקרובות בבקשה.

תודה רבה

פורסם

לשימושים משרדיים מסכים בסדר גודל מחיר כזה הם מבוססי פאנל TN שאינו מומלץ עבורם וה-LG הנ"ל לא יוצא מן הכלל. עוד 160 ש"ח ישדרגו אותך לפאנל P-MVA עם ה-Philips 200W6CS שגם בעל רמקולים.

פורסם
  • מחבר

אוי

שכחתי לציין שאני לא רוצה מסך רחב.

רק מסך ביחס רגיל!

אשמח לקבל עוד קצת מידע מה זה הסוג פאנל ומה ההבדל בינהם.

פורסם

למסכים לא רחבים 19" תצטרך להוסיף תקציב יותר משמעותי מהפיליפס לצורך עבודה נעימה ביישומי טקסט ללא רקע בעייתי, שמשתנה בצורה מטרידה בעת הזזות ראש קטנות (שזה מה שקורה ב-TN). מסכי 19" לא רחבים עם פאנל VA מתחילים בכ-1700 ש"ח ל-Viewsonic VP930 או Samsung 971P. בנעוץ שבראש הפורום הזה יש לרשותך מדריכים למסכי LCD , שמהם תוכל להשכיל להבין מהו פאנל, מהם הסוגים שלו - כולל ההבדלים ביניהם. יש לך שם גם מבחנים למסכי 19" פשוטים ואיכותיים.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר על המסך הזה ? VG2021M

של ViewSonic ...

פורסם

גם הוא כמכיל פאנל TN כלל לא איכותי לעומת המסכים שהמלצתי לך לרכוש. כאן תוכל לבדוק את הפאנלים של המסכים שמעניינים אותך. לפי סוג הפאנל תוכל לצפות את איכות המסך. פאנלים מסוג TN מתאימים למשחקים בהיקף יומיומי גדול וממש לא מומלצים לעבודות טקסט.

פורסם

אפשר ללכת גם על Lenovo L192p עם פאנל PVA - אם השימוש בסרטים ומשחקים לא בגדר אפשרות עכשווית/עתידית, שכן זמן התגובה שלו ארוך עבורם. מחירו מתחיל כ-1470 ש"ח בזאפ. רק שלדעתי ה-200W6CS עם טקסט פחות מפוקסל ורזולוציה של 1680X1050 מהווה לו כבר בעיה רצינית ב-1360 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

טוב , אני כנראה פשוט אגדיל את התקציב ואלך על ה VP930 בשביל המחשב המשרדי.

בהזדמנות זו יש לי עוד שאלה ,

אני משתמש בשנה האחרונה ב viewsonic VX922 ,

אני רוצה לקנות עוד אחד כזה לאחותי , השאלה היא אם בשביל המחיר הזה (1345) , זה המסך 19" הכי משתלם שאני יכול לקנות כיום?

תודה רבה על התשובה.

פורסם

לא חייב להגדיל את התקציב. יש מסכים לש MAG מעולים. חפש בזאפ ותראה.

פורסם

לא הייתי נוגע ב MAG, עדיף לקחת סמסונג/LG באותה רמת מחיר שבוודאות יתנו איכות תצוגה עדיפה (שלא לדבר על אחריות ושירות של היבואנים שגם כן יהיו עדיפים).

פורסם
  • מחבר

את האמת...

אני כבר דיי נעול על ה vp930 .

לגבי ה VX922 ב 1345 ש"ח... לקחת כזה או שיש משהו אחר יותר טוב?

פורסם

לא ואין בכלל מה להשוות את ה VX922 (עם פאנל TN) ל VP930.

פורסם
  • מחבר

חבר ,

כנראה שלא הבנת....

אני קונה 2 מסכים...

אחד לעבודות משרדיות שזה יהיה בסופו של דבר ה VP930

והשני , בעיקר למשחקים וכל מיני כאלה דברים בשביל אחותי ... שזה כרגע ה VX922 אלא אם כן תמליצו לי פה על מסך עדיף ברמת המחיר של 1345 ש"ח.

אני לא מנסה להשוות את ה VX922 ך VP930... כל אחד מהם לשימוש שונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים