עבור לתוכן

הבדל בין שני מאווררים למארז,EZcool וRaidMax

Featured Replies

פורסם

לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי.

בכל מקרה,עם המאוורר הוזמן מאוורר למארז מדגם:Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM.

מה שקרה זה שכנראה המאוורר לא היה במלאי אז שמו לי(בלי לציין זאת..) את המאורר הזה במקום:Raidmax 120mm Case Fan 29.8dba 70CFM.

עכשיו אני רואה שלRiadMax יש יותר CFM אבל הוא גם מייצר יותר רעש...האם תוספת הרעש תורגש עם המפרט שלי(בצד)?

הRaidMax עולה גם עוד 11 שקל שבמחירים האלה זה 50% חחחח...

האם החברות חשובות במוצרים קטנים כגון אלה?האם זה דבר שדורש התייחסות או לעזוב את זה?

פורסם

הרעש תלוי באוזניים שלך, תעצור אותו כשהמחשב דלוק ותשמע אם הוא רועש מדי....

מה גם שיש כמה אנשים שהתלוננו על הרעש של ה8800GT....

פורסם

בכל מקרה,עם המאוורר הוזמן מאוורר למארז מדגם:Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM.

מה שקרה זה שכנראה המאוורר לא היה במלאי אז שמו לי(בלי לציין זאת..) את המאורר הזה במקום:Raidmax 120mm Case Fan 29.8dba 70CFM.

זאת חוצפה מטורפת, חברה חייבת לידע לקוח שהמוצר שהוא ביקש לא זמין, לתת לו מוצר אחר ללא ידיעתו זה נגד החוק...

תיפול עלייהם חזק ותזכור, אולי נראה לך שCMF זה יותר חשוב, אבל תנסה לישון ליד מנוע סילון...

פורסם
  • מחבר

חחחח אולי אני אדבר איתם מחר,בכל מקרה אני לא הולך לצעוק עליהם...בכל זאת,נתנו מוצר טוב יותר ויקר יותר מהמוצר שהיה שהיה אמור להיות.

אבל גם אני חושב שהם היו צריכים ליידע בכל מקרה...

וטוב של הגזמת,מנוע סילון = 30dba :lol: :lol: :lol:

המחשב דווקא שקט מאוד אתמול ישנתי איתו ולא הפריע בכלל...(המחשב בערך מטר מהראש שלי)

פורסם

חחח

שמע, מנסיון שלי עם המארז הנפלא ה, TRANSFORMER, כן - אפשר לישון, אבל זה רועש וכשתעבוד עם מחשב שהוא באמת שקט תרצה לבעוט בעצמך!

אני מחליף לו את כל המאווררים עכשיו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים