עבור לתוכן

מאווררי 120MM XTREME TURBINE של AEROCOOL -או כל מאוורר חזק אחר (70CFM+)

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר? לפי היצרן המאווררים האלה נותנים זרימה של כמעט 90 CFM, אבל לא מצאתי כאלה בארץ. מישהו יודע אם יש? או לחילופין מאווררים אחרים הנותנים זרימה דומה?

פורסם
  • מחבר

באמת אף אחד לא מכיר?

טוב, ננסח את השאלה מחדש: מה המאוורר 120ממ (למארז) הכי חזק שניתן למצוא בישראל נכון להיום?

פורסם

באמת אף אחד לא מכיר?

טוב, ננסח את השאלה מחדש: מה המאוורר 120ממ (למארז) הכי חזק שניתן למצוא בישראל נכון להיום?

נראה לי שזה אחד מהחזקים שאני מכיר בחנויות מחשבים:

DFS123812H-3000

3,000 rpm

45.90dBA

133.60CFM

DC12V

0.60 A

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=9161

פורסם
  • מחבר

תודה - ודווקא בדקתי את האתר של נועה ואיכשהו פיספסתי את זה. גרסת ה3000 קצת מוגזמת (45 דציבל??) אבל ה2000 נראה אחלה. השאלה מה עדיף - לקחת את ה2000 כמו שהוא או את ה3000 ולחבר לבקר מאווררים כדי להרגיע אותו קצת...

פורסם

תודה - ודווקא בדקתי את האתר של נועה ואיכשהו פיספסתי את זה. גרסת ה3000 קצת מוגזמת (45 דציבל??) אבל ה2000 נראה אחלה. השאלה מה עדיף - לקחת את ה2000 כמו שהוא או את ה3000 ולחבר לבקר מאווררים כדי להרגיע אותו קצת...

הכל תלוי בחום שאתה מתכנן לייצר, למשך כמה זמן והאם תהיה לך שליטה על סל"ד המאוורר המאוורר הזה ?

אני מניח שב 2000 סל"ד הוא יפיק את אותם 33 db שמפיק אחיו הבינוני אך "המוגבל יותר" .....

פורסם

וואו 60 שקל זה זול למדי למאוורר כזה לטעמי..

נראה לי אני יזמין את גרסת ה-1000 או 2000 RPM..מחפש בעיקר שקט

פורסם
  • מחבר

אגב, חיפוש קצר באתר SCYTHE מעלה את ההשערה כי המאווררים מסדרה Scythe Kaze-Jyuni (שגם אותם, אגב, אפשר למצוא בארץ, בפרט בנועה)

נותנים פתרון ביניים טוב יותר למי שרוצה זרימה ממש חזקה אבל לא מעוניין ברעש של מנוע סילון בחדר...

והם גם יותר דקים (25ממ) ומשום מה עולים קצת פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים