פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים הטעם זה הקטעסיגרים מעשנים על ידי יצירת וואקום בפה ולא משיכה עם הריאות [סתם הרחבה]
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים אני מניח שלא הכרת את BMW5 :-\ זה לא היה MARTIN DESIGN או משהו כזה?דרך אגב בדיוק כשכתבתי את ההודעה הזאת (אתמול בערב) ניסתי איזה סיגר , מה להגיד לך , אני אישית לא ממש אהבתי וגם היה לי טיפה קשה לקחת בלי לקחת לריאות.
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים זה לא היה MARTIN DESIGN או משהו כזה? דרך אגב בדיוק כשכתבתי את ההודעה הזאת (אתמול בערב) ניסתי איזה סיגר , מה להגיד לך , אני אישית לא ממש אהבתי וגם היה לי טיפה קשה לקחת בלי לקחת לריאות. אומרים שמי שמעשן סיגריות לא יכול להנות מסיגרים...
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים מחבר אומרים שמי שמעשן סיגריות לא יכול להנות מסיגרים... יכול להיות אם זה בסה"כ נותן טעם אז אני אוכל כבר גלידה במקום, או משהו כזה בסיגריות לפחות מרגישים משהו שמעשנים בגלל הניקוטין, בסיגארים זה נראה מאוד טיפשי
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים כל הרעיון פה הוא הטעם, ומי שמעשן סיגריות לא יהנה מסיגר כי בסיגרים לא שואפים לריאות... זה כמו לז**ן בלי ז*ן...
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים אומרים שמי שמעשן סיגריות לא יכול להנות מסיגרים... אני גם לא ממש מעשן הרבה.... מסכים עם במבה רטובה שאמר שעדיף כבר לאכול גלידה...
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים זה לא משנה. כל עוד אתה מעשן על בסיס קבוע, או מעשן בכלל, כל הרעיון של לא לקחת לריאות יראה לך תמוה, בגלל שאתה מעשן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.