פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים שלום, אני מעוניין לעבור מבזק ל 012 בשירות הטלפון הקווי בביתי. האם מישהו יכול להביע את דעתו (מנסיון, כמובן) על 012? הכוונה היא בשירות, באיכות הדיבר בטלפון הקווי, תקלות ידועות, חסרונות.... כל דבר על השירות הזה, בכל מקרה. מבחינה כלכלית החלטתי שזה משתלם, אז אין ממש טעם לדון על כך (אם יש לכם משהו מיוחד להגיד, לא יזיק). תודה
פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים החסרון הגדול ביותר-אין אינטרנט = אין טלפון.אתה פגיע גם לתקלות אצל התשתית, וגם לתקלות אצל 012.אם אתה מוכן לקחת את הסיכון הזה, אז לך על הקו. הוא באמת משתלם יותר כלכלית.
פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים מחבר צודק. הנה נק' שלא חשבתי עליה. תודה.מצד שני, בימינו יש פלאפון. כך שזה לא כל כך נורא מדי פעם (בסך הכל אין יותר מדי תקלות באינטרנט) להסתמך רק עליו. לא?עוד דעות? האם יש פה אנשים עם נסיון ?
פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים תשמע אני אישית לא מכיר אנשים מ012 אבל כן מכיר כאלה שעברו להוט. מי שעובר בד"כ יודע שרוב החברים או המשפחה שייכים לאותה חברה כי אז זה באמת משתלם. החיסרון (ממה שמעתי לגבי הוט)-תשתית רעועה לעיתים.אבל כתבת שמקרים קיצוניים לא יפריעו לך, ובצדק. לכן אם רוב חבריך/משפחתך שייכים לזה-לך על זה
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים מחבר אני ויתרתי בסוף, ד"א.אם זה היה תלוי בי הייתי עובר, אבל לאמא שלי לא היה כח ורצון.
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים שיהיה ברור לך שהמחיר יהיה הרבה יותר זול בהרבה מאוד , משו כמו 30-50% אבל השירות לקוחות של 012 בזמן האחרון על הפנים לפי דעתי
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים מסכים עם ההודעות שמעלי,ועוד הערה קטנה: אם תשקול לעבור ל-HOT,קח בחשבון שלפעמים יש תיקתוקים של משהו נכנס ויוצא כזה.. (מנכל הוט)
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים יש לי חבר עם קו של הוט והוא לא מתלונן, החסרון היחידי (לפחות אצלו) זה שהמספר מסורבל (072) אבל מעכשיו אפשר לשמור את המספר כך שזה לא בעיה.
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים אותי שלפני כמה שבועים עברתי ל014 כי 012 ידועה שחוסמת פורטים וגם השירות שלהם על הפנים ועברתי ל014 ומרוצה עד השמים
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים המניאק הרס לי את הבדיחה זה מה שהוא עשה!באתי להגיד ששמעתי ש012 חוסמים את הפורט מספר טלפון של סקס ליין, אבל לאאא הוא היה חייב להרוס.אני מקווה שאתה מרוצה! :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.