פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים קניתי זלמן 900 היום וניסיתי להתקין אותו אבל אני לא מוצא איפה אני יכול לחבר אותו.. יש לי 3 מקומות שמתאימים אבל כולם תפוסים.. מה אני עושה?
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים הם אתה מתכוון לקירור לכרטיס מסך אז תוריד את הקירור הנוכחי ושים את הזלמן והם אתה מתכוון למאוורר רגיל אז תנסה לקדוח חורים באיזה מקום במארז שחסר שם אוורור או הוצאה של אוויר
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מחבר הם אתה מתכוון לקירור לכרטיס מסך אז תוריד את הקירור הנוכחי ושים את הזלמן והם אתה מתכוון למאוורר רגיל אז תנסה לקדוח חורים באיזה מקום במארז שחסר שם אוורור או הוצאה של אוויר הקירור הנוככחי מתחבר לשקע של שני פינים והזלמן ל3 פינים ככה שאני לא יכול להחליף.. ואני לא מתכוון שאין לי חורים לתקוע את המאוור.. יש לי! אבל אין לי לאן לחבר את המאוורר למקור המתח כדי שהוא יפעל!! מה אני עושה?
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אם הבנתי נכון (שזה קירור לכרטיס מסך) אז יש לך שם חיבור על הכרטיס מסךואיזה כרטיס מסך יש לך?בקיצור תביא תמונה
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מחבר אם הבנתי נכון (שזה קירור לכרטיס מסך) אז יש לך שם חיבור על הכרטיס מסךואיזה כרטיס מסך יש לך?בקיצור תביא תמונהכן זה קירור לכרטיס מסך.. יש לי 7800GT.. (רשום בהוראות של זלמן לחבר ללוח אם אבל כל החיבורים שם כבר תפוסים) החיבור שעל הכרטיס מסך הוא נועד לשקע של שני פינים.. למאוורר קטן יותר..http://www.overclockers.ru/images/news/2005/08/12/7800gt_02.jpgסתכל בצד באמצע (נוטה קצת לשמאל) למטה יש שם שקע לחיבור של 2 פינים ולא שלוש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.