פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים לפעמים שאני מתקין מחדש רק את הדריבר של הצ'יפסט והמחשב לא עולה לי ואומר שחסר קובץלמה זה?
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מה? מו? מי? איך? למה? כמה ?תפרט על המערכת שלך, מה רשום בשגיאה הספציפית?ומה הכוונה במתקין מחדש ? פירמוט ?
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר ככההיה לי בעיה באיזה דריבר שהיה חסרCIF משהו כזה אם אני לא טועהבקיצור החלטתי להשים את הדיסק של הדרברים של הלוח ולהתקין מחדש את הדרבר של הצ'פסטאחרי שהתקנתי הוא ביקש ממני להפעיל מחדש את המחשבהפעלתי,ואז ישר היה רשום לי קובץ מסויים עם סיומת כלשהי שהוא חסר ואם אני רוצה לנסות להתקין אותו אני צריך ללחוץ R כמובן שלחצתי וזה לא עשה כלוםהייתי צריך לפרמט מחדשזה קרה לי בעוד מחשביםמוזר העניין הזה
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחבר על זה אני מדבר תראוhttp://img228.imageshack.us/img228/5448/000ii8.jpg
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים אתה צריך לעשות repair מהדיסק של מערכת ההפעלה..או פשוט להיכנס recovery ולהקליד את הפקודה הנכונה......
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחבר שאני עושה repair והדיסק של הווינדוס בפנים זה לא נותן כלוםומה זה recovery הזה איך אני עושה את זה?
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אל תלחץ על R בהתחלת ההפעלה, תלחץ כאילו אתה בא להתקין את מערכת ההפעלה (ENTER וכו) ואז שהוא יתן לך לבחור כונן תלחץ על R.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מחבר ווואי לא חשבתי על זהואתה חושב שזה יעזור,לפי הנסיון שלךאו שזה הצעה בלבד
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים תכניס את הדיסק של הוינדוס --> תפעיל את הRECOVERY CONSOLECD\CD\i386expand pci.sy_ C:\Pci.sysC:copy pci.sys C:\windows\system32\drivers אם אומר לך שצריך לעשות REPLACE אז תאשרוריסטרט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.