עבור לתוכן

המו"מ התפוצץ - השביתה ממשיכה - הצווים באים?

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שנאמרו לפני חנוכה הדברים הללו:

בהינתן והמו"מ יתפוצץ ובמהלך חנוכה הצדדים לא יגיעו לפשרה, בית הדין לעבודה יוציא צווי מניעה לשביתה.

אז מה קורה, חמישי חוזרים ללמוד? או שהשביתה בכל זאת יוצאת לפועל ללא כל צווי מניעה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3481521,00.html

יצויין כי למרות הפיצוץ, צווי המניעה עדיין בתוקף, וביום חמישי על המורים לשוב ללמד.

אז חוזרים אני מניח?

פורסם

אל תדאג אתם תחזרו ללימודים כמו גדולים. הצווים כבר יצאו מהתנור לפני החופשה הם הודפסו

ורק מחכים למשלוח למקרה של שביתה. :xyxthumbs:

פורסם

הם יכולים להפר גם את הצווים? כי מורה שהיא שכנה שלי אמרה שהם לא מגיעים ללמד למרות הצווים

פורסם

אוי, החיוך שעלה לי הפנים כשראיתי את הכתבה הזו :smile1:

ידעתי שעוד לא הגיעה השעה להספיד את השביתה, רק נקווה שלמורים יהיו ביצים להפר את צווי המניעה.

פורסם

אני חושב שיהיו מורים בבתי ספר

אבל הם לא ילמדו

הה ושכחתי

הללויהההההההההההההה

פורסם

פרשנות משפטית מעניינת לצווים ששמעתי מאבא שקיבל באימייל:

1. הצוו חל על ארגון המורים, אבל לא על המורה כאינדיבידואל, כלומר, אם המורה ממשיך לשבות אפשר לנקוט נגדו אך ורק צעדים משמעתיים שלא יפגעו בו בתכלס.

2. הצוו חל רק על מורים המועסקים ע"י מרכז השלטון המקומי, שלא כולל את חיפה, ת"א וירושלים.

לא יודע כמה זה נכון או לא כיוון שלא קראתי את תוכן הצו (וגם אם וכאשר אני אקרא אותו אין לי את הידע כדי לפרש אותו בצורה נכונה משפטית), אבל בהחלט מעניין :xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שיהיו מורים בבתי ספר

אבל הם לא ילמדו

הה ושכחתי

הללויהההההההההההההה

אם אתה בארגון המורים אז אין לך סיבה לשמוח.

אני בהסתדרות אז אני יכול להיות בשקט ולהנות מההצגה. :smile1:

פורסם

אם אתה בארגון המורים אז אין לך סיבה לשמוח.

אני בהסתדרות אז אני יכול להיות בשקט ולהנות מההצגה. :smile1:

הבה"יס שלי מחולק חצי חצי :S

פורסם
  • מחבר

אצלי פיזיקה-אלקטרוניקה בלבד בהסתדרות.

אישית מצד אחד אני רוצה שהשביתה תיפסק.

מצד שני אני רוצה שהשביתה תימשך מסיבות אישיות.

פורסם

אני חושב שאתה צריך לשנות את הכותרת ל-"המאבק ממשיך".

עד עכשיו המורים נאבקו בצורה של שביתה.

פורסם

פרשנות משפטית מעניינת לצווים ששמעתי מאבא שקיבל באימייל:

1. הצוו חל על ארגון המורים, אבל לא על המורה כאינדיבידואל, כלומר, אם המורה ממשיך לשבות אפשר לנקוט נגדו אך ורק צעדים משמעתיים שלא יפגעו בו בתכלס.

2. הצוו חל רק על מורים המועסקים ע"י מרכז השלטון המקומי, שלא כולל את חיפה, ת"א וירושלים.

לא יודע כמה זה נכון או לא כיוון שלא קראתי את תוכן הצו (וגם אם וכאשר אני אקרא אותו אין לי את הידע כדי לפרש אותו בצורה נכונה משפטית), אבל בהחלט מעניין :xyxthumbs:

מז"א השלטון המקומי?

פורסם

לא יודע מה זה בדיוק, לפי מה שאני מבין זה משהו שמאגד בתוכו את הרשויות המקומיות (עריות, מועצות וכו').

פורסם

יואב , יש מצב

לראות ת'צו ?

סתם חרוז אבל האם עותק של הצווים נמצא ברשת ? ( או לפחות לשון הצו )

גם אני שמעתי את רן ארז אומר שהצווים חלים על הנהלת האירגון בלבד וכמו כן בטלויזיה הראו תגובות חד צדדיות בלבד כנגד החתימה עם האוצר , כך שארז נראה לי מאוד מגובה מבחינת המורים ( למען האמת חלקם נשמעו יותר מיליטנטים ממנו )

ואני טוען שהאוצר באם יכנע ( לא נראה לי ) יתנקם באזרחים בשנת התקציב הבאה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים