עבור לתוכן

התלבטות אחרונה בין SAMSUNG 971P ל VIEWSONIC VP930

Featured Replies

פורסם

חברים עוד יומיים אני מתכוון לרכוש מסך דק סוף כול סוף...

אני גיימר לרוב..אבל מעדיך פאנל יותר איכותי מאשר פאנל TN

מי מבין שני המסכים הללו הכי מהיר במשחקים?

אני 70% משחקים

30% אינטרנט וסרטים

ועוד שאלה קטנה המסך של הסמסונג קיים בצבע שחור בארץ?

קיצר מה אתה ממליצים לי בין שנייהם?האם ההבדל במהירות תגובה הוא גדול בין שני המסכים הללו?

תודה לכול העוזר!

פורסם

אם אתה מבקש לשחק במשחקים המהירים כגון CS ו-UT במקרה כזה עדיף לך לקחת את ה-VP930. אם דרישות המשחק שלך נמוכות יותר כדאי לך לקחת את ה-971P מכיוון שהוא יותר משובח מה-VP930 ביחס הניגודיות הסטטית, אחידות פנל ובנוסף מכוייל בצורה טובה יותר בצבעים מהקופסא דברים שבאים לידי ביטוי בייחוד בסרטים ושימושי טקסט.

לא שמעתי על מישהו שהצליח לרכוש בארץ את המסך עם פלסטיק בצבע שחור. דווקא בצבע שחור גלוסי יש יותר סיכוי לראות טביעות אצבע מאשר בלבן.

מהירות התגובה ב-971P היא לא סוגייה שצצה שאופן בולט בעת צפייה בסרטים. במשחקים המהירים הנ"ל יש מריחות בעיקר בגוונים הכהים והיכולת לשים לב אליהן היא אינדיבידואלית מאדם לאדם.

פורסם
  • מחבר

שאלה

שמתי לב הרבה משתמשים במסכים במושג "קורנה"....מה זה אומר?

פורסם

קורונה הוא כינוי כללי לארטיפקטים שנגרמים מתזוזות מהירות של אובייקטים כהים ברקעים מסויימים עקב כיול לא מוצלח של המנגנון לפיצוי זמן תגובה, והיא נראית כהילה בהירה שעוקבת אחרי האובייקט שזז. היא מופיעה לרוב במשחקי FPS מהירים מאוד. ב-971P האפקט הזה פחות בולט משמעותית בהשוואה לפנל TN.

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע ל VP930?

ושמעתי שיש שני גירסאות VP930 ו VP930-3 ....

כמה טופיקים ראיתי שאנשים עם גירסה VP930-3 יש את האפקט הקורנה...זה נכון?

פורסם

ב-VP930 קיימת קורונה בכמות מינורית, שלא משפיעה על חוויית המשחק. אם לא שמת לב, מזמן לא הייתה תלונה על המסך הזה לגבי הסוגייה הזו, ורבים כבר קנו אותו.

יש לי תחושה שאתה תרצה להתנסות כגיימר כבד גם במשחקים די מהירים, לכן אמליץ לך לרכוש VP930. לסמסונג יש איכות תמונה משובחת יותר, אבל שילוב של מהירות תגובה טובה ללא מריחות או קורונה עם איכות תמונה דומה משובחת מעניק רק האיזו S1931 שלצערנו עדיין מחירו גבוה.

פורסם
  • מחבר

תודה לך על ההסבר....

אני ילך על 930

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים