עבור לתוכן

סוף סוף הכנסת מתיחסת לבעית מחירי הדיור בארץ -עדכון-בכלל לא מה שחשבתי החוק גרוע

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

100% משכנתנה מערך הדירה לא יעזור אם הריבית גבוה

ואם הריבית יכולה לעלות משמעותית בגלל כל מיני דברים

כרגע הריבית בארץ נחשבת נמוכה יחסית לארץ

אבל שלוקחים משכנתה מצמידים אותה לדברים שיכולים לעלות משמעותית

או שלוקחים ריבית קבוע אבל גבוה מאוד

• תגובות 36
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

אז שלא יצמידו, ויתנו ריבית סבירה.

פורסם

בארה"ב אף אחד לא זכאי לשום דבר, הריבית על המשכנאות שמה מטורפת, מחירי הדירות בארצות הברית פשוט לא הגיוניים ברוב המקומות.

ואתה פולט שטויות בקצב, לרווק לתמוך בעצמו קל פי עשרות מונים מאשר בעל שעובד ובמקרה הטוב תומך רק בילדים שלו. יש לך בכלל מושג איזה הוצאות זה לגדל ילד?! לרווק הדבר היחידי שמשנה לו זה במקרה הכי גרוע איפה הדירה ממוקמת, מבחינות גם להחליף דירה כל חודש זה לא יותר ממטרד. ילדים זקוקים ליציבות לכן דיור קבוע לזוג נשוי חשוב יותר. רווק יכול לגור בדירה קטנה יותר, לרווק לא אכפת אם יש או אין גני ילדים או בתי ספר בסביבה, לרווק זה פחות קריטי המרחק מהעבודה. כמו כן הרבה דברים אחרים מאוד פרקטיים בתור רווק, אם שכר הדירה גבוה מידי למצוא שותף או שותפים זה לא בעייתי, בפעם האחרונה שבדקתי זוגות נשואים לא בדיוק מחפשים שותפים לדירה...

פורסם
  • מחבר
בארה"ב אף אחד לא זכאי לשום דבר, הריבית על המשכנאות שמה מטורפת,

1-לא ביקשתי שיתנו דירות במתנה

אני רק אומר שיש אפליה ברורה בארץ לטובת 2 אוכלסיות בעיתיות על חשבון האוכלוסיה הגדולה בארץ

והחוק הזה רק מחזק תאפליה

למה לי לשלם מיסים גבוהים על כל דבר כי חרדים וערבים עושים הרבה ילדים?

המיסוי בארץ הוא בין הגבוהים במערב וזה לא רק בגלל ביטחון

יש לך אנשים שמקבלים דירה ב100 שקל לחודש כי הם השריצו ילדים מהר

והם לא משלמים הרבה מיסים ומקבלים הנחות

ודווקה צעירים חילונים שמחזיקים תמדינה משלמים הרבה

ובעצם נמחצים על ידי בעלי ההון מצד אחד

ועל ידי אוכלי חינם מיצד שני

2-לפי מה שאני זוכר המשכנתה בארצות הברית מאוד נמוכה יחסית לארץ

והבעיה מתחילה רק שמאחרים בתשלומים ואז יש קנסות גבוהים

פורסם

ברוך הבא לסוציאליזם, הגיע הזמן גיל 30 אוטוטו...

אם אני מיליונר, משריץ דולרים מהתחת למה לי לשלם ביטוח לאומי? למה אני צריך לסבסד אנשים אחרים ולשלם על דברים שאני בחיים לא אקבל?

כל אחד משלם, מי שזכאי הוא זה שצריך את זה הכי הרבה, ברור שמשפחה עם 8 ילדים זקוקה לתמיכה הרבה יותר מאשר רווק שגר עם אמא.

אז כן זה לא הוגן שדתיים וערבים מזדיינים כמו שפנים אבל אם לא טוב לך גדל זקן ולך לישיבה\מסגד הקרובים לביתך שם תכיר בחורה צנועה שמכסה את רוב חלקי גופה שתשמך לעשות חור בסדין שלה בשבילך.

אין מה לעשות, אין סיבה שהמדינה תסבסד רווקים צעירים בלי דאגות על הראש על חשבון אוכלסיות חלשות יותר.

פורסם
  • מחבר

דובי אתה לא קולט

אני לא רוצה שיסבסדו אותי אני פשוט רוצה מצד אחד להגביל אנשים

שלא יוכלו לקנות את כל המדינה ומצד שני

במקום לתת קיצבאות לאנשים שבחרו להשריץ ילדים כמו שפנים שיתנו

תלושי מזון וכו

כלכלה קפיטלסטית לא חיבת להיות קיצונית כמו בארץ

תחשוב כמה מיסים אתה משלם על כל דבר קטן

כל פעם שאתה קונה מסטיק בזוקה אתה משלם מעל 15% מס

וזה מס שמיתגלגל

מהיצרן עד ללקוח כל פעם מעל 15% מס

גם מס הכנסה יחסית גבוה

מיסים על דלק ומכונית בכלל

ומיסי הבניה מאוד גבוהים

פורסם

כשאני אומר שבארה"ב אתה יכול לקבל משכנתא בגובה של 100% ממיר הדירה, אז אני יודע על מה אני מדבר. אני מכיר מישהו שקנה בארה"ב כמה עשרות דירות (כל דירה עם ת.ז. מזוייפת אחרת - שם שונה), השכיר את כולן, מהדמי שכירות הוא שילם את המשכנתא, והוא עוד הרוויח מזה.

אם אתה לא מרוויח מספיק כסף כדי לממן את ההוצאות של הילדים שלך, אז אל תביא ילדים או שפשוט תביא מספר ילדים בהתאם להכנסה שלך. מזל שאנחנו חיים במדינה סוציאליסטית שנותנת לאנשים כסף במתנה לפי מספר הילדים שיש להם באמצעות הביטוח הלאומי. עכשיו, מה הקשר בין מספר הילדים לדירה? גם אדם נשוי עם ילדים וגם רווק צריכים וזכאים לקנות דירה. לכל היותר, אתה יכול לומר שאדם נשוי עם ילדים זקוק לדירה יותר גדולה מרווק, וזה מקובל עלי.

מאיפה הבאת את השטויות האלה שלרווק לא חשוב איפה הדירה שלו ממוקמת, שזה פחות קריטי בשבילו המרחק לעבודה, ושזה לא בעייתי מבחינתו למצוא שותפים לדירה? אלה פשוט דברי הבלים. בנוסף לכך, להחליף דירה כל חודש או אפילו כל שנה זה הרבה יותר מסתם "מטרד". זה כאב ראש רציני, ובזבוז של הרבה מאוד זמן וכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים