פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים יש לי את המאוורר הזה איך אני מנתק את הכפתור של המהירות מהמלבן ברזל שהוא מחובר עליו?
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים אין אפשרותאבל אם בא לך אז אתה צריך לנתק בעזרת המבער אש כמו שמרתחים בקיצור מאה אחוז זה יהרס לךאני לא הצלחתי לנתק ופשוט חתכתי את הברזל מסביב
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים אין אפשרותאבל אם בא לך אז אתה צריך לנתק בעזרת המבער אש כמו שמרתחים בקיצור מאה אחוז זה יהרס לךאני לא הצלחתי לנתק ופשוט חתכתי את הברזל מסביב קישקוש בלבוש!יש לי מאוורר עם פוטנציומטר כזה, פורק תוך 5 דקות ע"י חבר שלי וחובר בקדמת המארז!קצת ידע באלקטרוניקה אח שלו...
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר אז איך אני עושה את זה?איך אני מוריד את הכפתור כדי שאני אולי להוציא את כל העסק שם מאחורה?
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים אתה צריך לגשת לכפתור מאחורה ולמשוך אותו בעדינות.הכפתור ירד מהפוטנציומטר ואז תיראה שיש אום והברגה על הפונטנציומטר (מה שמחזיק אותו על הפנל ) עם פלייר או משהו דומה. פרק את האום ואז תוכל להעביר את הפוטנציומטר לאיפה שאתה רוצה.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר מה זה לגשת מאחורה? להכניס איזה סכין או משהו בין הכפתור לברזל ולמשוך?
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים פשוט תפוס את הכפתור ומשוך אותו בעדינות זה הכל.ואז תיראה את האום שמוברג עליו.סכין יכול לפצוע אותך.אם הוא תפוס חזק קח מברג קטן.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים אם גם עם מברג אתה לא מצליח, תשתמש בפלייר קטן שעטוף בבד או נייר טישיו בשביל לא לשרוט את הכפתור.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים אני את שלי עטפתי בנייר דבק או איזולירבנד.(סרט בידוד חשמלי - בדרך כלל יש אותו בצבעים אדום כחול )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.