עבור לתוכן

גיליתי שקניתי לפני שנה אוזניות CX300 מזויפות מ

Featured Replies

פורסם

לפני כשנה קניתי את האוזניות ועוד לא חשדתי חוץ מזה שהם לא נשמעים כמו שכולם מהללים אותם.לפני כמה חודשים היה פה בפורום דוגמא לזיוף ודוגמא לאמיתי ושלי היה נראה יותר כמו האמיתי כי המזויף היה לא מדויק בכלל כולל הכבל.היום בבוקר ראיתי דיון קצר שבו הגישו קיצור לאתר שמראה זיוף אחר יותר מוצלח שמראה איך לוודע שברשותי אוזניות מקוריות ,ולפי המדריך האוזניות שלי הם אכן מזויפות (מה לעשות זה האוזניות שמזייפים הכי הרבה בעולם).עכשיו השאלה היא למי לפנות בקשר לכך -האם ללכת לחנות ולדרוש ממנו פיצוי ולהראות לו הוכחות או להתלונן לאיזה גוף או אפילו לחברה עצמה (האם לסנהייזר יש יבואן רשמי בארץ שאפשר להתלונן אליו? ). עוד נתון שהמוכר אמר לי שאין עליהם אחריות לעומת השנתיים שהחברה מבטיחה וגם לא היה לי מדבקה שכתוב את זה עליה

פורסם

אני לא חושב שזה הפורום המתאים אבל על כל מקרה :

עדיף לך יהיה לעבוד בשני מישורים - הראשון הוא מול החנות - אם אין לך קבלה ו / או חשבונית ( לעניין זה אם ביצעת את התשלום בכרטיס אשראי או בצ'ק יש לך כבר קייס ) אין לך מה לעשות ( כי זה נקרא הוכחת רכישה ובלעדי הוכחת רכישה , אתה יכול לתפוס במנורה מבחינת החנות ) .

ובהנחה שיש לך הוכחת רכישה אתה צריך ללכת אל החנות ודרוש פיצוי / החלפה מאת בעל החנות - סיכוי סביר שלא יתן

דבר שני אתה צריך לכתוב מכתב לחברה ולדווח על כך ( כל הפרטים ולצרף הוכחת רכישה )

פה כבר בעל החנות ידאג יותר .

פורסם

עברה שנה המוכר יגיד לך בערך מה שאמרתי לייצור ששלח לי את זה בהודעה פרטית הרגע...

אחי יש מצב אתה מביא לי את הסידיקי של הCSS שאתה מקבל מתנה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים