פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים בהנחה שאתה כן שואל על נענע - אין יותר מדי מה לעשות. לפני השימוש להשרות בחומץ ובסבון כלים ל3 דקות ולשטוףאח"כ במים פושרים. המזיקים האלו קטניםף ירוקים ונדבקים לעלה. זו הסיבה שהתחילו עם ירק "גוש קטיף" ללא תולעים.
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים בהנחה שאתה מתכוון לצמח ששתול באדמה אז הפתרון הכי טוב וזה ישמע מצחיק זה חיפושית משה רבנו האדומות הקטנות האלה 2-3 יספיקו לערוגה שלמה
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים מחבר תודה על התגובות המעניינות. ח...יש לי נענע. אני מגדל אותה בעדנית קטנה. אם אשרה בחומץ ומי סבון אז כל הטעם יצא לא?יש פתרון אחר אולי?
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים הטעם נשאר, קצת פחות אבל עדיין. בקשר לדרכים אחרות - אני יודע שזו הדרך שמכשירים אותה כך שאם היתה אפשרות אחרתמן הסתם היו עושים אותה.
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים "ירוקים קטנים"- כנימות.המזון האהוב על פרת משה רבנו.תשיג לעצמך 2, הן ישמחו, אתה תשמח, כולם מרוצים.
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים מחבר חשבתי שאתם צוחקים...מאיפה אני אביא חיפושית כזו?היא לא תעוף לי בכל הבית? מה יקרה כשיגמר לה האוכל....?
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים חחחשייגמר לה האוכל היא תחפש צמח אחר שיש עליו מזיקים.מאיפה להשיג..זה כבר בעיה תחפש בשדות וכאלהרואים הרבה מאוד בעונות מעבר
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים "ירוקים קטנים"- כנימות.המזון האהוב על פרת משה רבנו.תשיג לעצמך 2, הן ישמחו, אתה תשמח, כולם מרוצים.חוץ מהכנימות
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים אם במקרה מהחיפושית שמצאת צמחונית אפשר לנסות פתרון אחר,לרסס את הכנימות(עם שפריצר) במעט סבון כלים מדולל במיםלהשאיר ל 15 דקות ואז לשטוף טוב טוב את הנענע עם הרבה מים.הסבון הורג את הכנימות אבל יכול גם להרוג את הנענע ובגלל זה צריך לשטוף את העלים.זה עובד, מניסיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.