פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים לינק לסרטון:http://www.youtube.com/watch?v=AOGCbymHxUMגם אתם ידעתם את כל זה כשהייתם בגיל שלו? ;D
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים המחשב הראשון שלי היה בגיל 10, תוך שבועיים שלטתי בכל, ללא אינטרנט וללא הדרכה פרט ל user manual :-\ אז כן 8) ומה קשור מנהל פורום חומרה? רק הוא מבין בחומרה?
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים רומן אל תריץ עלינו חרטות חח איזה גדול זה, שידרו את זה ב"רגע של נחת" ב"היום שהיה" בערוץ 10
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים רומן אל תריץ עלינו חרטות חח איזה גדול זה, שידרו את זה ב"רגע של נחת" ב"היום שהיה" בערוץ 10 אני לא מבין מה אנשים מוצאים בתוכנית הזו, המנחה הזה מעצבן אותי איך שהוא חותך את המשחקים של מכבי, בלי סטטיסטיקות ושיחות עם המאמנים\שחקנים וכו' :pissed:
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים חמוד לאללה.מה המפרט שלו?חחזכרחמוד מטר וקצתגיל:סביבות ה3 פלאפון:מחר קונה blackberrey
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים אה זה היה הבחינות קבלה למכירת מחשבים בערוץ הקיות. הוא לא ידע איפה המעבד כי לה היה מעבד... הם שחכו לשים אותו:
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים המחשב הראשון שלי היה בגיל 10, תוך שבועיים שלטתי בכל, ללא אינטרנט וללא הדרכה פרט ל user manual :-\ אז כן 8) ומה קשור מנהל פורום חומרה? רק הוא מבין בחומרה? #care ----------- תרשו לי לצטט תגובה מתוך הסרטון כמה שזהחמוד, זה נחמד, הוא סה"כ לימד אותו איפה נמצא כל דבר, הוא לא באתמ יודע מזה כל דבר נכון? לדעתי כל ילד שמלמדים אותו טוב יכול לדקלם ככה
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים מי ישמע הוא כולה עבר כמה פעמים עם אבא שלו מזה כול דבר ולמד את זה כמו טוקי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.