עבור לתוכן

**הרגלי הגלישה החדשים שלכם!**

Featured Replies

פורסם

שלום לכם גולשים יקרים,

אני מעוניין להציע לכם אתר חדש שישנה לכם את הרגלי הגלישה שלכם.

לאתר קוראים ימבוק והאתר מרכז את האתרים הגדולים בארץ ובחו"ל בשביל הנוחיות שלכם.

באתר הושקע כסף רב ככה שזה לא אתר חובבני ואתר רציני ביותר.

האתר נותן לכם לבנות את הימבוק האישי שלכם וגם אני בטוח שהימבוק הראשי ישרת כול אחד.

מי שחובב אתרי חו"ל יוכל להשתמש גם בימבוק חו"ל וליצור לעצמו ימבוק אישי.

באתר יש אינדקס רחב בנושא אתר זה.

מקווה שתהנו:

*צונזר עקב פרסום*

יום מהנה לכולנו והמשך גלישה נעימה.

בבקשה ביקורת!

פורסם

לא היה אתר באנגלית ממש דומה ?

בכל מקרה, זה היה הרבה יותר שימושי אם הייתי יכול לגרור ולמחוק ולהוסיף כדי שזה יראה איך שאני ממש רוצה.

מקווה לפחות שאתה לא משלם יותר מדי על אכסון האתר בארץ..

פורסם
  • מחבר

גבר אם אתה רוצה אתה יכול למעלה להוסיף את האתרים שלך ברישום קל לאתר!

פורסם

אח שלי, לא דיברתי על להוסיף, דיברתי על לשנות את העמוד לגמרי איך שבא לי. מה השם של האתר המקורי שהעתקת את הרעיון ממנו ?

פורסם
  • מחבר

לא יהיה טוב אם אני יביא אותו אנשים עלולים לעבור אילו חחחח

אני מקווה להצליח השקעתי בזה באמת כסף וגם מתכנת ממש חזק שכול הזמן צמוד לי.

אחי אני יקח את ההצעה שלך לצומת הלב.

אולי אם הרבה ירצו את זה אני ישנה כי בתכלס כול שינוי עולה לי כסף מבין אחי?

פורסם

כן גבר, אני מבין.

הייתי חוסך עלויות ע"י העברת האירוח לחברה בחו"ל וגם את המתכנת הייתי מחזיק מישהו בקבלנות ולא צמוד (גם אתר כזה, לפחות במתכונת הנוכחית לא צריך מתכנת "ממש חזק"). כמובן שאיזה פירסומת לא מציקה תמיד יכולה לתרום קצת כסף. (ואיך האתר הזה לא מופיע שם תחת "מחשבים" ? :) ).

פורסם

יש כמה וכמה אתרים כאלו, באנגלית ובעברית, רעיון נחמד אבל לא כל כך מוצלח כי זה פשוט לא נוח לעבוד ככה, אנשים מעדיפים לעבוד עם Bookmarks או עם סרגל כלים בדפדפן.

(מה שכן זה נחמד לגלות אתרים חדשים ככה, אבל יותר מפעם אחת או 2 אין לי מה לחזור לאתר ...)

פורסם
  • מחבר

חחח כנראה אל הסברתי את עצמי נכון המתכנת הוא לא צמוד אבל הוא לוקח לשעה עבודה 100 שקל.

כול פעם שאני רוצה משהו אני מתקשר אילו והוא עושה.

ואני לא רוצה להעמיס בפרסומות נראה אולי שהאתר יגדל,אני רוצה נקיון.

אם האתר ירצה אני יוסיף.

[br]פורסם בתאריך: 9.12.2007 בשעה 12:13:40

יש כמה וכמה אתרים כאלו, באנגלית ובעברית, רעיון נחמד אבל לא כל כך מוצלח כי זה פשוט לא נוח לעבוד ככה, אנשים מעדיפים לעבוד עם Bookmarks או עם סרגל כלים בדפדפן.

(מה שכן זה נחמד לגלות אתרים חדשים ככה, אבל יותר מפעם אחת או 2 אין לי מה לחזור לאתר ...)

גבר האתר כול פעם מעדכן באתרים הכי איכותיים שיש עכשיו בשוק.

וזה טוב כול פעם לחפש בכול מיני מקומות ישר ללחוץ ולהיכנס.

פורסם

מוזר שאני מכיר אתר כזה בדיוק בעברית כבר כמה חודשים...

פורסם

רעיון נחמד ,

תוסיף קטגוריה - פורומים

פורסם
  • מחבר

רעיון נחמד ,

תוסיף קטגוריה - פורומים

סבבה תודה אני ישקול את זה.

פורסם

קודם כל, אני רוצה להגיד שזה רעיון ממש לא רע, לא משנה אם זה מקורי או לא. אני בניתי לי משהו דומה מקומי על המחשב שלי בתור דף בית.

יש לי כמה הערות והצעות:

1. למה HWzone לא מופיע תחת מחשבים?

2. איך אני מוסיף לינקים משלי עם תמונה קטנה?

3. הייתי רוצה שיהיה בדף הראשי קישור ל-Help ו/או FAQ שמסביר הכל, גם לפני שנרשמים לאתר.

4. למה הרוחב של העמוד מאוד מוגבל? הייתי רוצה שהואיתאים את עצמו לגודל של הדפדפן שלי בכל רזולוציה.

5. הייתי רוצה שלכל אתר יהיו שלוש תמונות - תמונה אחת בצורה של button, תמונה שנייה בצורה של highlight button כשאני עומד עליו עם העכבר, ותמונה שלישית בצורה של pressed button כשאני לוחץ עליו.

6. הייתי רוצה שהקישורים לא יהיו סטאטיים בגודל של שורה, אלא שכל שורה תהיה בעצם סרגל מעוצב, ובמידה ובשורה אחת יהיו יותר אייקונים מהאורך של השורה (לא נכנס בשורה), אז ברגע שאני אעמוד עם העכבר על השורה, האייקונים יתחילו לזוז ימינה או שמאלה לפי התנועה של העכבר.

7. הייתי רוצה שתהייה אפשרות לסדר את כל האייקונים בשורה לפי סדר הא"ב באופן אוטומאטי, במידת האפשר.

8. הייתי רוצה אפשרות להזיז את הסרגלים (שורות), ולסדר אותם איך שאני רוצה, וגם למחוק סרגלים ולהוסיף סרגלים חדשים משלי.

9. הייתי רוצה שבצד ימין או בצד שמאל יהיה סרגל אנכי עם אתרים יומיים או שבועיים חדשים מתחלפים שנחמד להכיר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, אני רוצה להגיד שזה רעיון ממש לא רע, לא משנה אם זה מקורי או לא. אני בניתי לי משהו דומה מקומי על המחשב שלי בתור דף בית.

יש לי כמה הערות והצעות:

1. למה HWzone לא מופיע תחת מחשבים?

2. איך אני מוסיף לינקים משלי עם תמונה קטנה?

3. הייתי רוצה שיהיה בדף הראשי קישור ל-Help ו/או FAQ שמסביר הכל, גם לפני שנרשמים לאתר.

4. למה הרוחב של העמוד מאוד מוגבל? הייתי רוצה שהואיתאים את עצמו לגודל של הדפדפן שלי בכל רזולוציה.

5. הייתי רוצה שלכל אתר יהיו שלוש תמונות - תמונה אחת בצורה של button, תמונה שנייה בצורה של highlight button כשאני עומד עליו עם העכבר, ותמונה שלישית בצורה של pressed button כשאני לוחץ עליו.

6. הייתי רוצה שהקישורים לא יהיו סטאטיים בגודל של שורה, אלא שכל שורה תהיה בעצם סרגל מעוצב, ובמידה ובשורה אחת יהיו יותר אייקונים מהאורך של השורה (לא נכנס בשורה), אז ברגע שאני אעמוד עם העכבר על השורה, האייקונים יתחילו לזוז ימינה או שמאלה לפי התנועה של העכבר.

7. הייתי רוצה שתהייה אפשרות לסדר את כל האייקונים בשורה לפי סדר הא"ב באופן אוטומאטי, במידת האפשר.

8. הייתי רוצה אפשרות להזיז את הסרגלים (שורות), ולסדר אותם איך שאני רוצה, וגם למחוק סרגלים ולהוסיף סרגלים חדשים משלי.

9. הייתי רוצה שבצד ימין או בצד שמאל יהיה סרגל אנכי עם אתרים יומיים או שבועיים חדשים מתחלפים שנחמד להכיר.

אני יתייחס לכול דבר שכתבת כמו שאתה התייחסת לאתר.

כול התשובות יהייו בהתאמה:

1)האתר HWzone יתווסף במקום אתר אחר אני פשוט בודק איזה אתר להוריד.

2)אתה יכול להירשם לאתר וככה להשים לינקים שלך אך בלי תמונה ליצור לך ימבוק משלך בתוספת למה שיש עכשיו.

3)אני עובד על זה,זה יתווסף בקרוב.

4)אני יחשוב על זה.

5)אחי זה לא אסתטי ונכון לעשות כמו מה שאתה אומר,יש כרגע מעל ל300 אתרים אז אתה רוצה שיהיה 900 זה לא יהיה יפה ובכלל לא מסודר.

6)אחי את זה אל הבנתי אם תוכל יותר להסביר את עצמך.

7)זה לא הכי משנה,מה זה ממש משנה?כי אם כן זה ממש עבודה.

8)יש לך את היימבוק האישי שלך שתוכל להוסיף את האתרים שתרצה,למה שאתה מעוניין עכשיו אני יצטרך לשלם עוד הרבה כסף אני יראה איך מתפתח בנתיים האתר איך הציבור מקבל אותו ואני יפעל בהתאם.

9)זה רעיון מבריק זה ייוסם.

תודה באמת.

נ.ב:הפרצוף זה 8 לא יודע להמ זה מופיע ככה!

פורסם
  • מחבר

בסדר אתה רואה את הסדר שיש אצלי

ואני גם ישפר עוד ועוד האתר קפה כבוי כבר לא אכפת לו מהגולשים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים