עבור לתוכן

בעיית רזולוציה מוזרה ב-8600gt

Featured Replies

פורסם

שלום

במחשב החדש שלי התקנתי גם ויסטה וגם xp. בויסטה יש לי את כל אפשרויות הרזולוציה המרובות. בxp יש לי רק 3 מצבים.

600X800,1024X768,1024X1280 מעולם לא ניתקלתי בשטות כזו. למה זה קורה?

המסך שלי הוא '19 3:4 lcd lg. מחובר בחיבור דיגיטלי.

קראתי על זה קצת, ובד"כ מאשימים את המסך. אבל אם המסך לא היה תומך בכך הוא גם לא היה נותן את האפשרויות בויסטה!?

קראתי שגם אפשר בהגדרות nvidia לבחור הגדרה מותאמת אישית אבל שם ברגע שמכניסים את הרזלוציה הרצויה זה אומר שהבדיקה נכשלה.

הסרתי את הדרייברים והתקנתי את הכי חדשים ועדיין יש לי רק 3 מצבים לבחור ברזולוציה בxp.

תודה.

פורסם

איזה רזולוציה אתה צריך?

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני רוצה שיהיה לי את מגוון הרזולוציות כפי שהיה לי כל הזמן בכל הכרטיסי מסך שהיו לי.

אני מעוניין ב1152X864. יש לי חשד שהחיבור dvi מגביל פה או שאני טועה?

תודה

פורסם

אתה יכול לתת את הדגם המדוייק של מסך? כי סביר להניח שהיחס שלו הוא 5:4 ככה שהרזולוציה שנתת פה לא תתאים לו (אתה תראה מקובץ בגלל שהרזולוציה מתאימה למסכים של 4:3.

חיבור ה DVI לא מגביל את הרזולוציה. והבעיה נובעת מהדרייברים החדשים של NVIDIA.

המחשב מזהה את הדגם של המסך שלך?

פורסם
  • מחבר

היי

הדגם המדוייק lg L1953TR כפי שציינתי בויסטה הוא מציג את כל מגוון הרזולוציות. אז המסך כן תומך נראה לי...

היחס שלו הוא 3:4. המחשב כן מזהה את הדגם במנהל ההתקנים ומציג את תפריטי nvidia במאפייני תצוגה.

ואם הבעיה היא בדרייברים החדשים של nvidia אפשר לקבל גירסה שלא תעשה לי בעיות?

וכמובן תודה לך.

פורסם

אני לא יודע איזו גרסא בדיוק תעזור לך. גם יכול ליהיות שהמעבר לדרייבר יותר ישן יעשה לך בעיות אחרות.

דווקא בדיוק אתמול עשיתי costum resolution (900x1440 אצל חבר שלי עם הדרייבר החדש וזה לא עשה בעיות.

פורסם
  • מחבר

סליחה על החוצפה אבל מה אני אמור לעשות בתכלס? ;)

פורסם

להישתמש אך ורק ב 1280X1024 כי המסך שלך הוא מסך 5:4 וזו הרזולוציה הטבעית שלו ורק בה התמונה

שהוא יציג תהיה חדה ואיכותית.

למה שתרצה להישתמש ב 1152X864??

פורסם
  • מחבר

כי ברזולוציה של 1280X1024 הכל קטן מאוד וזה הורס לי את העיניים. נוח לי ברזולוציה של 1152X864.

לא רכשתי מחשב חדש כדיי לסבול. וחוץ מזה אם יש את בויסטה למה שזה לא יתאפשר לי בxp?

אם ישנה בעיה בדרייברים החדשים זה לא אומר שאני אמור להסתגל לבעיה אלא לפתור אותה.

ככל שהכרטיס מסך יותר מתקדם אמורות להיות יותר אפשרויות ולא מגבלות.

פורסם

מתי אנשים יבינו שכתב קטן זה לא בעיה של המסך אלא של מערכת ההפעלה!

את המסך צריך לשים על 1280X1024 כי רק אז התצוגה שלו מיטבית.

אם הטקסט קטן לך מידי אני מציע לך לשחק עם ה DPI בחלונות ועם גודל הכתב ולא לשנות לרזולוציות

שמוציאות את התמונה על המסך מפוקוס.

פורסם
  • מחבר

אנשים כמוני דווקא מאוד מבינים. אני איש מחשבים בהכשרתי.

אין לי בעיה עם הטקסט הקטן אלא עם הממשק המיזערי. ופונטים גדולים על ממשק קטן זה נראה מצחיק.

פורסם

ברוב הפעמים זה עניין של הרגל.

תקציב לעצמך יום-יומיים להתרגלות, ואחרי זה מרב הסיכויים שלא תרצה להמשיך לעבוד ברזולוציה לא-טבעית.

(אם אתה איש מחשבים אז אתה בוודאי יודע שממשק שנראה רע ברזולוציה גבוהה הוא גם סימן לתכנות גרוע אבל זו מחלה של הרבה תוכנות)

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה: שיניתי לרזולוציה המקסימלית ושיניתי את הdpi ל120.

ולמרבה ההפתעה זה דיי דומה לגודל של רזולוציה 1152X864 אז תודה.

אז ישנה בעיה מעצבנת. האייקונים מפוקסלים. בעיקר אלה שבשורת המשימות ובתפריט כל התוכניות.

פורסם

כן את זה כבר אי אפשר לפתור. בשביל זה יש ויסטה :silly:

פורסם
  • מחבר

טוב את זה אתם חייבים לשמוע..

לא הסתדרתי עם ה120dpi הוא פתח לי חלונות שהיו תמיד קטנים ..בענק..וכל מיני דברים מרגיזים בפיקסליזציה.

הלכתי על התאמה אישית ומצאתי חיים שלווים ב106dpi.

:smile1:

ואז נחשו מה קרה?

אני מגיע להגדרות הרזולוציה והפלא ופלא יש לי מלא אפשרויות לבחור ברזולוציה ולא רק 3! :yelclap:

אבל אילו אפשרויות נוספו? רק כאלה שמעל ל1280X1024.

האם משחק עם הdpi יפתור לי את הבעיה בסופו של דבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים