עבור לתוכן

XP Media Center בעברית?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מתכוון לרכוש מערכת HTPC עבור שימוש של קולנוע ביתי.

בפורום מפרטים, יעצו לי להעדיף את XP Media Center על פני ויסטה, כי לדבריהם הויסטה היא מערכת לא יציבה, איטית וזוללת משאבים.

השאלות שלי הן כדלקמן:

1. האם קיימת XP Media Center בתמיכה עברית?

2. במידה ואין תמיכה עברית, האם התקנה של המערכת באנגלית, עלולה להניב בעיות תפעול עבור משתמשים שהאנגלית שלהם די בינונית?

3. במידה ולא מומלץ להתקין את המערכת עבור משתמשים שלא שולטים היטב בשפה, אז מה בעצם האלטרנטיבה? להתקין בכל זאת את Vista Home Premium?

תודה רבה!

פורסם

התמיכה הרשמית בעברית מתחילה מגרסת ה MCE שנמצאת בויסטה.

כמו כן התמיכה בלוח המשדרים של יס היא רק בגרסה של ויסטה עד כמה שידוע לי ולכן לא כדאי לרכוש XP.

לא צריכה להיות לך בעיה עם ויסטה ב HTCP, תבקש מפרט תואם בפורום מפרטים כך שגם יתאים לך לצפייה בתוכן HD.

פורסם
  • מחבר

בפורום מפרטים, עזרו לי יפה מאוד בבחירת החומרה שתתאים לצרכיי בצורה אופטימאלית.

יחד עם זה, יעצו לי שם, להעדיף את XP Media Center על פני ויסטה, וזאת בגלל הסיבות שציינתי בהודעת הפתיחה. כמו כן נאמר לי שם שבויסטה יש בעיות עם הדרייברים.

העניין הוא שהאנגלית שלי לא משהו, ולכן ראיתי לנכון לפתוח כאן את הדיון, כדי שתייעצו לי מה הכי כדאי לעשות :s05:

תודה

פורסם

אני התקנתי בסלון HTPC עם ויסטה בשביל המדיה סנטר והוא עובד סבבה.

יש עליו 512 מגה זיכרון ומעבד Pentium D 2.66 אם אני זוכר טוב.

בשביל לראות ולהקליט זה מספיק, עכשיו אני צריך לשדרג אותו עוד עם עוד זיכרון ומעבד Core2Duo כי בסרטי HD הוא מקרטע.

פורסם
  • מחבר

אם כבר ויסטה, אז איזו גרסה מומלצת למחשב HTPC עבור שימוש קולנוע ביתי, ואיזה יש אצלך?

האם המערכת לא "זוללת" אצלך משאבים כמו שטוענים, ואין אצלך בעיות עם דרייברים?

פורסם

HomeP

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי

אז ברשותכם, עוד שאלה אחת. אני לא בטוח שזה בדיוק הפורום המתאים, אבל אשאל בכל זאת:

האם הויסטה Home Premium מכיל כבר בתוכו נגן חזק, שמסוגל להריץ סרטי HD בכל הפורמטים הקיימים (כולל הכנסת כתוביות SRT בעברית) או שיהיה צורך להתקין נגנים נוספים+ מקודדים/פילטרים מתאימים?

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים