עבור לתוכן

ViewSonic VX922 VS LG1953S

Featured Replies

פורסם

יש לי את 2 המסכים בבית , תאחלס לא מוכן להיפרד מה VIEWSONIC שלי , אבל חיברתי את שניהם עכשיו ב DUAL אחד מול השני , לצערי אני רואה בLG יותר טוב על אף שהוא מחובר ב VGA (אין לו חיבור DVI) וה VIEWSONIC מחובר בDVI.

אולי בגלל הקונטרסט שיש ל LG 1:2000 ולVIEWSONIC יש רק 1:800 ? אבל אלו דינמיים ונתונים יבשים לא חשבתי שתאחלס יהיה כזה הבדל.

הLG צבעים חיים יותר לא יודע איך להסביר את זה , במשחקים בסרטים באינטרנט בכל דבר.

מה אתם ממליצים לעשות?

ותודה.

פורסם

שני המסכים האלה לא טובים במיוחד בשום צורה. יכול להיות שה-LG יותר טוב. יכול להיות שסתם הבהירות שלו משלה אותך.

פורסם
  • מחבר

למה שניהם לא מומלצים? כי שניהם פאנל TN?

לא יודע מה איתך , אבל היה לי פה מול העיניים את ה DELL 2007FP ואת ה VIEWSONIC שלי , לא ראיתי הבדל כזה גדול אם בכלל , אפשר לומר שבמשחקים שלי אפילו לקח

פורסם

כי שני המסכים האלה הם נחותים אפילו ביחס למסכי TN אחרים.

אם לא ראית הבדל מול 2007FP, לך לבדוק את הראייה שלך. כנראה גם שהסתנוורת מהעובדה ששילמת הרבה כסף על המסכים האלה.

פורסם
  • מחבר

אמרתי שלא ראיתי הבדל כזה משמעותי שווה את הכסף (כמעט פי 2 ממסך ממוצע רגיל).

סה"כ לפי מה שהבנתי שה2007FP לא מומלץ למשחקים ? (בגלל הזמן תגובה , אני יודע שאלו נתונים יבשים אך עדיין 16MS זה לא צחוק).

לגבי הסתנוורות מהמחיר , הDELL לא שלי ככה שלא ממש הסתנוורתי , הVIEWSONIC נרכש לפני כשנה וחצי , כן אפשר לומר שביחס למחירים של היום דיי הסנתוורתי , המסך LG הוא מסך למחשב עבודה נטו (אינטרנט) אז אני לא רואה בזה כזו השקעה.

פורסם

ה-2007FP מומלץ בחום למשחקים. הרבה יותר מה-VX922.

פורסם
  • מחבר

איזה עוד מסכי 20 אינץ או 22 אתה ממליץ למשחקים בטווח מחירים 2000+- ?

פורסם

אם אך ורק במשחקים חשקת אין סיבה ללכת על מסך עם פאנל איכותי, גם כך ההבדל בזמן משחק אינטנסיבי כמעט שאינו מורגש.

מי שרוצה לעשות עוד דברים כגון קריאה, עבודה מרובה עם רקע לבן או אחר, עריכה גרפית וסרטים

מומלץ ביותר שישקיע במסך עם פאנל איכותי.

היתרון היחידי של מסכים בעלי פאנל TN הוא המחיר, אין להם יתרון בזמן תגובה או אספקט אחר של איכות תצוגה.

אם אתה מעונין בבהמלצות למסך חדש שנה את הדיון והכותרת בהתאם.

ספציפית בקשר להשוואה בין שני המסכים, בלי להעליב אני לא חושב שאתה בכלל יודע איך נראה מסך עם צבעים מכוילים ומדויקים.

מה שבטוח זה שרוב האנשים בחטף יעדיפו את המסך הזוהר וה"צבעוני" יותר בלי להבין בכלל מה הולך ואיזה פשרות

נעשות בכדי שהתמונה תראה כמו שהיא נראית, בנוסף "יתרון" בהירות של מסך מסוים על אחר או הבדל בנק' הלבנה

שלא מכוילת כהלכה באף אחד מהמסכים הנ"ל יכול להביא ליתרון סוביקטיבי ומלאכותי של מסך אחד על פני השני.

בסופו של דבר כמו שנועם ציין שניהם לא בדיוק מסכים שנחשבים לטובים תעשה את הבחירות שלך ואל תבוא אלינו בשאלות

שאנחנו לא יכולים לענות עליהם כמו למה לך בעיניים מסך A נראה יותר טוב ממסך B.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים