פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים סבבה לגמרי,כמה שחסר לי האתר המדהים הזה ;Dבהרשמה צריך להכניס ZIP CODE אמריקאי אני מניח?
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים זה פשוט לא עובד לי =\יש מצב שזה קשור לראוטר איכשהו ? כי הוא רושם לי שאין לו מספיק סרברים =\
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים אתה בטוח שעשית נכון? הsettings זה בnetwork [משום מה דילגתי עליו ] בIE זה עובד לך? ---------------- טימור, אתה הרצת את התוכנה בכלל? את Tor?
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים הורדתם רק את TOR? אני הורדתי חבילה שלמה שכוללת ממשק ויזואלי כזה ולא רק קונסולה..
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים אתה בטוח שעשית נכון? הsettings זה בnetwork [משום מה דילגתי עליו ] בIE זה עובד לך? ---------------- טימור, אתה הרצת את התוכנה בכלל? את Tor? כן כן, בTOR זה רושם לי שאין לו מספיק סרברים לסיבוב משהו כזה חחח I learned some more directory information, but not enough to build a circuit.
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים הורדתם רק את TOR? אני הורדתי חבילה שלמה שכוללת ממשק ויזואלי כזה ולא רק קונסולה..אין לי ממשק ויזואלי, היכן הורדת את זה?
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים http://www.torproject.org/downloadTor & Privoxy & Vidalia & Torbutton bundle: 0.1.2.18a מאוד נוח וקליל לשימוש..
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים מחבר גם אני הורדתי את זה המנשק הויזואלי מהאתר הרשמי.מישהו יודע אולי איך לקנפג שגם האתר של ABC יעבוד?ניסיתי באותה דרך והם תופסים אותי.
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים וואי לא הבננתי כלום...מישהו יכול לעשות פה מדריך בעברית או להדריך אותי באייסיקיו? פאק אני ממש צריך את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.