עבור לתוכן

מתגייס מחר, טיפים וכד' בשבילי?

Featured Replies

פורסם

מחר אני מתגייס, הולך לעבור טירונות 02. הייתי שוחר וכבר עברתי את הקורס שלי לצבא בחיל האוויר, ככה שאני מכיר בערך את המערכת הצבאית ולא מתרגש כל כך. בכל מקרה, אני אשמח לקבל טיפים שונים לגבי הטירונות, כמו איזה דברים חשובים לקחת (כדאי לקחת שק"ש שלי?) או איך לצאת עם חברים ביחד בטירונות וכו'. מעתי גם שצריך לקנות שעון - מה אתם אומרים על זה? אני לא בדיקו הולך להוציא כסף שלי על הצבא.

כתוב להגיע לחוף הכרמל בשעה 7:30, באיזה שעה באמת כדאי להגיע כדי לא לשבת סתם?

פורסם

לא יכול לעזור לך בזה, אבל בהצלחה :)

תחזרו שלם.

פורסם

תחתונים לשבוע, שמפו, כפכפים, סבון, דאורדורנט, גטקס (תלוי לאן אתה הולך), משכך כאבים לכאבי-ראש אם אתה מקבל אותם בתכיפות, משחה לנעליים (עוזר לריכוך את הנעל במשך הזמן), מכונת גילוח/סכין, קרם לחות, מברשת ומשחת שיניים, מגבת או שניים משלך, זוג טרנינגים ונעליי ספורט!

זה כל מה שעולה לי לראש ברגע זה :nixweiss:

בקשר לשעון:

חשוב שיהייה. אני כבר שבועיים בצבא בלי אחד וזה מעצבן (זמנים זה קודש! :o ) ואני לא מוצא איפה לקנות אחד נורמאלי שיהייה מינימום שבמינימום... זאת אומרת: יראה שעה ( :silly: ) יהייה לו טיימר ויהייה עמיד במים (לא משהו לצלילה עמוקה אלה רק למקלחת). אבל שעונים נורמאלים מתחת ל 300 שקל אני לא מוצא :'(

פורסם

וזלין, חברו הטוב של החייל ;D

בהצלחה ושירות קל! :)

פורסם

הכי חשוב שתקח הכל בקלות ותהנה כמה שאפשר. כן, אפשר גם להנות בצבא אם באים בגישה טובה.

פורסם
  • מחבר

הכי חשוב שתקח הכל בקלות ותהנה כמה שאפשר. כן' date=' אפשר גם להנות בצבא אם באים בגישה טובה.

[/quote']

אני בא בגישה שאף אחד לא יכול להגיד לי כולם, ככה זה שוחרים. D:

תחתונים לשבוע, שמפו, כפכפים, סבון, דאורדורנט, גטקס (תלוי לאן אתה הולך), משכך כאבים לכאבי-ראש אם אתה מקבל אותם בתכיפות, משחה לנעליים (עוזר לריכוך את הנעל במשך הזמן), מכונת גילוח/סכין, קרם לחות, מברשת ומשחת שיניים, מגבת או שניים משלך, זוג טרנינגים ונעליי ספורט!

זה כל מה שעולה לי לראש ברגע זה :nixweiss:

בקשר לשעון:

חשוב שיהייה. אני כבר שבועיים בצבא בלי אחד וזה מעצבן (זמנים זה קודש! :o ) ואני לא מוצא איפה לקנות אחד נורמאלי שיהייה מינימום שבמינימום... זאת אומרת: יראה שעה ( :silly: ) יהייה לו טיימר ויהייה עמיד במים (לא משהו לצלילה עמוקה אלה רק למקלחת). אבל שעונים נורמאלים מתחת ל 300 שקל אני לא מוצא :'(

מה זה גטקס? לא יגנבו מכונת גילוח (1000 ש"ח)? נעלי ספורט.. יש לי רק נעלי Vans.

שקל. אפילו שקל, אני לא הולך להשקיע בשום שעון - אם זה חשוב שיספקו לי אחד.

אולי בעתיד אני אקנה שעון Fossil מחוגים, סתם בשביל הסטייל. לא בשביל השעה.

פורסם

אם אתה רוצה שעון, אז יש אחד של קסיו פשוט(F91W) שעולה פחות מ100 ש"ח.

פורסם

קח את הבאסה בסבבה,

במיוחד בטירונות, תכניס לראש שהכל משחק.

:)

פורסם

והכי חשוב, צא מהשוק...זה כולה טירונות 02... לפני שתבין איזה צד שמים נכון את הכומתה, אתה כבר תסיים עם זה.

פורסם

גם אני מתגייס מחר גם מגיע לחיפה (טירונות 02 או 01 או משהו כזה). אני יכול להגיד לך על כמה דברים שאני לקחתי ולא כתבו מעלי: כמה גופיות ארוכות וכמה קצרות, כדורים לכאב גרון, כפפות, טלק, משחה לשפשת, פנקס ועט, אולר (אם צריך לשפצר משהו), בגדים חמים לישון איתם. לקחתי עוד דברים אני פשוט לא זוכר בדיוק כרגע. חוץ מזה שבטח תצא בשבת הראשונה אז תוכל להשלים מה שחסר לך.

בהצלחה!

פורסם

Have Fun!

ניפגש עוד 3 שנים... :P

פורסם

איך להיות עם החברים באותה מחלקה? חשוב מאוד שתצאו ביחד מחדר ההלבשה.

בסוף יש שם מחשב שרושם אתכם לטירונות. אם תעברו אותו אחד אחרי השני אז יש סיכוי טוב שתהיו ביחד.

בהצלחה, קח את זה בקלות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה באמת משחק, במטווח אני צועק" BOOOOM HEADSHOT!!" (ואז אולי ישלחו אותי לקב"ן).

משחה לנעליים (עוזר לריכוך את הנעל במשך הזמן)

לנעליים שלי פז"מ של שנתיים, לא הראשונות שלי. צריך להשיג נעליים קלות.

והכי חשוב' date=' צא מהשוק...זה כולה טירונות 02... לפני שתבין איזה צד שמים נכון את הכומתה, אתה כבר תסיים עם זה.

[/quote']

הייתי שוחר, לכומתה שלי פז"מ של 4 שנים. o__O"

איך להיות עם החברים באותה מחלקה? חשוב מאוד שתצאו ביחד מחדר ההלבשה.

בסוף יש שם מחשב שרושם אתכם לטירונות. אם תעברו אותו אחד אחרי השני אז יש סיכוי טוב שתהיו ביחד.

בהצלחה, קח את זה בקלות :xyxthumbs:

ננסה את זה, אבל אני לא בטוח אם נקבל מדים (כבר יש לי הכל בבית).

בכל מקרה, כולנו הרי נשלחים לאותו בט"ר בסופו של דבר, נכון?

פורסם

Have Fun!

ניפגש עוד 3 שנים... :P

איזה שלוש שנים, הוא ג'ובניק חחח הוא יהיה פה ביומיות xD

בהצלחה, כולה טירונות 02 מה כל התרגשות פה.

פורסם
  • מחבר

איזה יומיות.. 11/3. אבל, הגשתי בקשת ת"ש לכסף ויציאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים